Ce relație are Natalia Mateuț cu sora ei mai mică: „Zici că este copilul meu. Mă sfătuiește. De cele mai multe ori...”. Și-au deschis o afacere cu haine împreună

 Calin Maria Bianca
.

Ce relație are Natalia Mateuț cu sora ei mai mică. Pe Natalia Mateuț o știe toată lumea de pe micile ecrane, fiind una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Este de ani de zile în fața ecranelor, însă puțini știu că fiica lui Dorin Mateuț are și o soră mai mică. Iată cine este Alexandra Mateuț, dar și cum se înțeleg cele două surori!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Ei bine, în timp ce Natalia Mateuț este o persoană publică și se bucură de atenția publicului și a fanilor, sora ei, Alexandra, care este cu patru ani mai mică decât ea, este fix opusul. Nu-i place să apară în lumina reflectoarelor, acesta fiind și motivul pentru care nu mulți știau că îndrăgita prezentatoare de la Antena Stars are o soră.

alexandra-mateut-2alexandra-mateut-2

Citește și: Cătălin Cazacu a sărutat-o în direct, la TV, pe Natalia Mateuț: „A fost o…' Natalia și Ramona Olaru, fosta iubita a prezentatorului TV, sunt prietene

Citește și: Cine este Natalia Mateuț. Fiica lui Dorin Mateuț se iubește cu un celebru pilot spaniol de curse de motociclete

Citește și: Inna, topless pe plajă! Artista a renunțat la sutien și s-a fotografiat doar în bikini, în vacanță

Citește și: Fiul Mădălinei Manole a împlinit 15 ani: „Dumnezeu și mama lui îl vor ghida în viață!”. Ce mesaj i-a transmis fratele artistei nepotului său

Ce relație are Natalia Mateuț cu sora ei mai mică

Deși este discretă cu aparițiile ei, recent Natalia Mateuț și-a convins sora să apară în mai multe poze cu ea, chiar de pe litoral, în costum de baie. Zis și făcut! Așa cum era de așteptat, fanii au fost surprinși când le-au văzut împreună. Nu doar că mulți nu știau că are o soră, ci foarte mulți internauți au rămas fără cuvinte când au văzut cât de mult seamănă. Și pentru că tot s-a creat un val de reacții, prezentatoarea TV a vorbit și despre relația cu sora ei.

Țin să spun că, în general, aparițiile cu sora mea sunt rare. Nu prea îi place ei să apară, dar acum am convins-o. (…) Relația noastră este foarte apropiată. Vorbim cam nonstop la telefon, mesaje, ne sfătuim în absolut orice. Zici că este copilul meu. Este o diferență de 4 ani între noi. De ceva timp nu se mai simte diferența și e frumos că suntem mereu împreună.

Petrecând atât de mult timp împreună, asta nu poate decât să ne apropie și ne sfătuim în permanență. Ne și certăm uneori, dar ne împăcăm repede, nu se pune. Să știi că, de cele mai multe ori, poate chiar ea mă sfătuiește.', a declarat Natalia Mateuț, colega de platou a lui Dan Capatos,  în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Natalia Mateuț: „Nu o mai consider sora cea mică'

Deși au o relație foarte frumoasă în prezent și petrec mult timp împreună, Natalia Mateuț a explicat că înainte lucrurile nu erau chiar așa, iar diferența de vârstă de patru ani conta pentru el. Acum însă, cele două sunt ca cele mai bune prietene și își dau una alteia sfaturi, fiind una alături de cealaltă în orice moment.

„Diferența de vârstă nu se mai resimte atât de tare, nu o mai consider sora cea mică, care are nevoie de sfaturi, acum o consider cea mai bună prietenă a mea.', a mai precizat Natalia Mateuț.

Și-au deschis o afacere cu haine împreună

Printre altele, Natalia Mateuț a dezvăluit că alături de sora ei mai mică, Alexandra, a pus bazele unei afaceri cu haine. Mai concret, cele două fiice ale lui Dorin Mateuț au în prezent propriul brand cu kimono-uri, care speră să aibă succes nu doar în România, ci în toată Europa.

„ Noi ne-am lansat împreună un brand de kimono-uri. Merge bine afacerea, suntem la început, trebuie sa promovăm foarte bine brand-ul.

Este un brand aflat la început, l-am început acum două luni, dar promite multe. Momentan ne axăm pe shopping-ul online, vrem să vindem în afara României, în special în Europa, momentan.

În zonele unde e cald, e soare, e mare, e vară mai mult decât în România, unde e cald doar două luni pe an. Oricum, nu spunem nu să deschidem pe viitor un magazin fizic.', a mai spus Natalia Mateuț pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton