Cum se înțelege Nouria Nouri cu Daniel Iordăchioaie, la 9 ani de la divorț: „Nu ne urăm nimic, cu fostul soț...”. Între timp, amândoi și-au refăcut viața

 Tudorache Simona
.

Nouria Nouri recunoaște că discuțiile cu Daniel Iordăchioaie, fostul ei soț, se limitează doar la copii. Actrița de 49 de ani s-a căsătorit, de curând, cu Radu, profesor de Economie, care a făcut-o să vadă viață cu alți ochi, iar artistul se pregătește, de asemenea, să facă pasul cel mare cu cea cu care o relație. La 55 de ani, Daniel Iordăchioaie are planuri de nuntă cu Rosa.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Daniel Iordăchioaie și Nouria Nouri au fost căsătoriți timp de 14 ani și au doi copii împreună, pe Darius și Salma Nicole. Despărțirea lor a luat, în 2013, pe toată lumea prin suprindere, mai ales că păreau un cuplu bine sudat. Nouria Nouri a precizat, la un moment dat, că separarea a fost dorită de fostul ei soț și oricât a luptat pentru mariajul ei nu a putut schimba finalul.

nouria nouri 67nouria nouri 67

Nouria Nouri vorbește cu Daniel Iordăchioaie, fostul ei soț, doar despre copii

Nouria Nouri și Daniel Iordăchioaie păstrează legătura doar de dragul copiilor lor. „Cu fostul soț nu vorbesc decât despre copii, nu ne urăm nimic', a mărturisit Nouria Nouri pentru Click.

Nouria Nouri s-a căsătorit cu iubitul ei, Radu, după doi ani de relație

Actrița a lăsat în urmă trecutul și acum încearcă să se bucure de noua ei viață. Nouria e fericită alături de Radu, cu care are o relație de doi ani și pe care l-a cunoscut pe pe o aplicație de dating. Ea a ales să nu își schimbe numele după căsătorie.

Și după ce m-am măritat din nou, tot Nouria Nouri mă cheamă, nu o să mi schimb numele niciodată. E un nume special, mă bucur de el. Nouri este cel de familie, Nouria e prenumele, care înseamnă locul de unde răsare soarele', a mărturisit ea.

Nouria Nouri și Radu nu au avut încă luna de miere

Cei doi nu s-au putut bucura de o lună de miere, dar fac planuri în acest sens.

„Încă nu am avut lună de miere, pentru că am început cursurile de actorie. Și el cu treabă, e tot profesor, ca mine. Vom avea însă niște zile de miere', a mai spus actrița.

Nouria Nouri a avut și copiii aproape la căsătorie

Copiii din mariajul cu Daniel Iordăchioaie i-au fost aproape în ziua cea mare și s-au bucurat pentru fericirea ei.

„Fiul termină facultatea, iar fiica mea a intrat în clasa a Vlll-a, amândoi învață bine. Vacanța asta ne-am distrat mult, pe ea am dus-o la concert, la Ed Sheeran. Pe mine, mama, la vârsta de 14 ani, m-a dus la concert la Michael Jackson', a menționat vedeta.

Cum își câștigă Nouria Nouri banii

Nouria Nouri și-a împrumutat adesea vocea și personajelor din desene animate, contracte care însă nu au îmbogățit-o.

În ultima vreme, n-am mai participat la castinguri, căci pendulez între București și Ploiești. E obositor, nu mai am timp liber foarte mult, dar, dacă apare ceva frumos, m-aș duce. Nu sunt bine plătite acest contracte, iei cam 3 euro pe replică. Până la urmă, toate vedetele dublează voci de desene animate mai mult de drag, pentru copii. E și amuzant, la înregistrări. La urma-urmei, îți faci meseria!'.

Citește și: Cum reușește Carmen Brumă să aibă o siluetă de viespe la 47 de ani. De ce nu crede în restricții și ce slăbiciune are: „Sunt de părere că satisfacția mai rară, dar mai intensă, e cea mai potrivită' / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Marin recunoaște că o afectează faptul că fiica ei va pleca la studii, în străinătate: „O susțin cu tot sufletul, dar nu-mi e ușor. Spun cu sinceritate…'

Citește și: Dan Rădulescu și Bogdan Coteț, scenariștii serialului Scara B, detalii de culise. Cum a luat naștere proiectul de la PRO TV: „Este un mugure de adevăr în toate personajele acestea…' / EXCLUSIV

Citește și: De ce Silvia Lăuneanu locuiește în SUA, iar băiatul ei stă în București: „Nu vreau să îi ofer mașini și case, ci o educația sănătoasă…'

Citește și: La 86 de ani, Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, primește sprijin de la fiica ei, Eliza: „Sunt tare mândră de ea!”. Ipostaza emoționantă în care au fost surprinse pe stradă

Nouria Nouri deține și o școală de teatru

Nouria Nouri deține o școală de teatru pentru copii și organizează tabere de creație. Face asta cu dedicare, iar copiii o iubesc.

„Cursurile costă 50 de lei, am început deja, o să am o nouă grupă, la Ploiești, dar fac cursuri și în format online. Am mari satisfacții, avem emisiuni tv, apariții în reviste, concursuri, îmi fac treaba cu dedicare, cu pasiune, copiii mă iubesc mult', adaugă vedeta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton