Ce relație are Ramona Gabor cu nepoata ei, Irina Columbeanu: "E deșteapta familiei. Apare chiar și în ziarele din Malibu"

 Dumba Gabriela
.

Ce relație are Ramona Gabor cu nepoata ei, Irina Columbeanu. Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu locuiește de câțiva ani cu mama ei în Malibu, Statele Unite, iar mătușa ei spune că a apărut chiar în ziarele locale. Irina Columbeanu s-a adaptat foarte bine vieții în America și este implicată în multe activități și proiecte extrașcolare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ce relație are Ramona Gabor cu nepoata ei, Irina Columbeanu. În cadrul emisiunii „Teo Show', de la Kanal D, Ramona Gabor a dat detalii despre relația pe care o are cu sora sa, celebra Monica Gabor, dar și cu nepoata sa, Irina, pe care le-a vizitat în Malibu, acolo unde acestea locuiesc. În anul 2018, Irina Columbeanu a decis că vrea să se mute la mama ei, în Statele Unite ale Americii.

4914149141

Ce relație are Ramona Gabor cu nepoata ei, Irina Columbeanu

Irina Columbeanu are 16 ani acum, are deja permis de conducere pentru că în America este posibil și la această vârstă și este foarte deșteaptă, spune mătușa ei. Așadar, se pare că cele două au o relație foarte bună.

„Irina e mare, e foarte deșteaptă, conduce. Are permis de conducere de la 16 ani. E foarte frumoasă și înaltă. Locuiește în Malibu și învață foarte bine. Are o minte… wow! E deșteapta familiei. Apare chiar și în ziarele din Malibu cu rezultatele ei excelente sau cu munca ei de voluntariat.

Se implică în tot felul de proiecte extrașcolare. Le face pe toate și uneori simt că e un om mare. Și ei îi place să facă yoga. E pasionată și de partea asta spirituală', a spus Ramona Gabor la Kanal D.

Și dacă micuța Irina Columbeanu este pasionată și de partea spirituală a vieții, nu același lucru se poate spune și despre mama ei. Ramona Gabor spune că a încercat să o introducă pe Monica în zona asta, ultima dată când s-au văzut și se bucură că sora ei a reacționat pozitiv.

Citește și: Andreea Marin, la 9 ani de la divorțul de Ștefan Bănică: „Nu e comod să te simți înșelată, te doare. Ce spune despre relația cu Adrian Brâncoveanu

Citește și: „Am ajuns să mă gândesc la sinucidere. Nu mai poți fi mamă bună, nu mai poți fi soție bună’. Cum a descoperit Andreea Marin că suferă de depresie

Citește și: Cum s-au cunoscut Oana Moșneagu și Vlad Gherman: „Inițial, m-a refuzat după ce am chemat-o la mine acasă… O perioadă au fost mai reci interacțiunile noastre’ / EXCLUSIV

Citește și: De ce s-a despărțit Andreea Antonescu de Victor Vrînceanu, tatăl micuței Victoria: „Nu există iubire fără respect, bun simț și adevăr. Ca orice femeie, am nevoie de…’

Aceasta a mai susținut că Monica a vizitat-o recent în Dubai, acolo unde ea locuiește de 12 ani, și i-a arătat mai multe despre partea spirituală:

„Monica nu este atât de pasionată de partea asta spirituală. M-a vizitat de curând în Dubai și am introdus-o mai mult. Am dus-o la terapie cu ajutorul sunetului, la yoga. I-a plăcut mult și vrea să facă acum și în L.A.'.

Ramona Gabor, despre silent meditation

Ramona Gabor a povestit și despre experiența sa personală de 10 zile de „silent meditation' – meditație fără să vorbești:

„Am fost într-o meditație timp de 10 zile silent meditation. Nu am vorbit, nu am folosit telefonul, nu am folosit laptopul, nu am avut voie să citesc, nu am avut voie să fac absolut nimic timp de 10 zile, nici măcar eye contact (n.r. – contact vizual). Și am stat 10 zile efectiv în meditație 12 ore pe zi'.

Ramona Gabor a subliniat că nu a uitat niciodată de unde a plecat și că a avut parte de provocări în România, mai ales din momentul în care a devenit o persoană publică.

„Mi-a fost foarte greu aici, în România, când am început. (…) Eu am ajuns să fiu persoană publică fără să vreau, prin prisma surorii mele și a relației cu Irinel (n.r. – Columbeanu).(…) Am încercat să-mi cresc și eu oportunitățile mele, dacă tot s-a întâmplat.

În schimb, mi-a fost destul de greu cu tot ce s-a scris. (…) Au fost multe lucruri care m-au deranjat. Din acest motiv am și lucrat atât de mult la mine. Îmi păsa foarte mult de părerea altora. Foarte mult!', a adăugat aceasta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton