Ce relație are Ramona Gabor, de fapt, cu Mr. Pink, soțul Monicăi Gabor: ”E adevărat, suntem foarte apropiați. A fost un mentor pentru mine și îmi place...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce relație are Ramona Gabor, de fapt, cu Mr. Pink, soțul Monicăi Gabor. Știm cu toții faptul că Monica Gabor trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Mr.Pink de ani și ani de zile, lucrurile fiind la superlativ între ei, cel puțin din ceea ce s-a aflat în presă. Ei bine însă, și sora Monicăi, Ramona Gabor, se înțelege foarte bine cu cumnatul ei, iar acum a povestit și cum au ajuns la o astfel de relație!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Monica Gabor și-a ținut de-a lungul anilor viața personală privată și departe de ochii curioșilor, mai ales de când a plecat din România. Totuși, ajunsă din nou pe meleagurile românești, într-o scurtă vizită alături de nepoata ei, Irina Columbeanu, mulți au fost curioși să afle ce se mai întâmplă în viața sa.

whatsapp-image-2024-07-19-at-14.22.48-1whatsapp-image-2024-07-19-at-14.22.48-1

Citește și: Povestea de dragoste dintre Monica Gabor și Mr Pink. El era căsătorit când au început relatia

Citește și: Ramona Gabor, surprinsă alături de Mr Pink, fără Monica Gabor. Ce au făcut în Dubai și Monaco

Citește și: Cristina Cioran s-a temut pentru viața ei și a fetiței, în relația cu Alex Dobrescu: „Dacă era copilul acasă, am încercat să aplanez conflictele ori să plec cu el repede”

Citește și: Ramona Gabor a spus adevărul despre relația dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu: „Monica îl ajută cum poate și a educat-o și pe fiica ei să fie la fel, ținând cont de cum s-au terminat lucrurile” / După divorț, Irinel i-a luat Monicăi și copilul și cadourile

Ce relație are Ramona Gabor, de fapt, cu Mr. Pink, soțul Monicăi Gabor

În 2020, Ramona Gabor lua pe toată lumea prin surprindere când a fost văzută alături de Mr Pink, fără sora ei, Monica Gabor. Înconjurați de lux și opulență, așa cum le stă bine unui milionar și cumnatei sale, cei doi au călătorit cu avionul privat în Dubai și Monaco, astfel că au lăsat loc de interpretări pe atunci. Acum însă, Ramona Gabor a dezvăluit că are o relație foarte apropiată cu cumnatul ei, mai ales că i-a fost mentor în afaceri la început, astfel că se înțeleg mai bine decât oricine s-ar fi așteptat, mai ales pe partea de bussines-uri.

„E adevărat, suntem foarte apropiați. Eu sunt apropiată de ambii cumnați, pentru că eu sunt mai pe energia masculina, îmi place business-ul, îmi place libertatea, să călătoresc și mă înțeleg cu ambii
foarte bine. Soțul Monicăi a fost un mentor pentru mine în ceea ce privește business-ul.
'

În continuare, Ramona Gabor a dezvăluit însă, că deși Mr. Pink i-a fost mentor la început privind afacerile, acum nu mai sunt chiar pe aceeași lungime de undă.

Bineînțeles, el e pe genul „trebuie să pui câteva milioane de dolari, dacă vrei să faci niște bani', iar eu sunt pe genul să construiesc pas cu pas, factorul de risc nu ma prea reprezintă pe mine', a povestit Ramona Gabor, în podcast-ul lui Teo Trandafir.

Ramona Gabor, despre relația ei amoroasă și planurile de viitor

Așa cum am zis, Ramona Gabor este destul de discretă cu viața personală, astfel că de-a lungul anilor nu a lăsat prea multe detalii la iveală. Acum, tot în cadrul podcast-ului a dezvăluit, de fapt, cum o duce pe plan amoros. Din fericire, lucrurile merg bine, are o relație stabilă și fericită, însă momentan nu se gândește la copii și își dorește ca înainte de a deveni mamă să fie căsătorită.

Ramona Gabor: Încă nu am copii, da!
Teo Trandafir: Vrei?
Ramona Gabor: Sunt deschisă, dar nu pot să zic că am acea dorință să vreau copii acum. Sunt deschisă unei relații care să fie, în primul rând, armonioasă și cu pace!
Teo Trandafir: Dar o ai.
Ramona Gabor: Da, dar încă nu avem planuri de copii. (…) Noi sunt în acea categorie(n. red. a celor care nu vor copii), momentan. Eu sunt deschisă. Dacă ar fi să fac un copil, eu ador copii, cred că sunt și destul de răbdătoare, în general, nu doar cu copiii, dar trebuie să recunoaștem că ar fi o responsabilitate foarte mare și admir mamele care reușesc să facă asta. Dacă ar fi să am un copil, vreau să fiu măritată, să am acea stabilitate, mai puțin pe business și mai mult orientată pe familie. Îți e și frică în ziua de azi, am prietene în jurul meu, relația începe minunat și apoi bărbații se comportă ca și când nu există. E foarte ușor în ziua de azi să vrei altceva și vezi pe rețelele de socializare opțiunea, în loc să încercă să apreciezi omul de lângă tine', a mai spus Ramona Gabor.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton