Ce relație are Sore cu fostul ei soț, Mircea Julean, la un an de la divorț: "Nu am mai avut de ce să sufăr"

 Dumitrache Laura
.

Sore Mihalache a divorțat de fostul soț, Mircea Julean, anul trecut, după opt ani de relație. Cei doi au împreună o fetiță minunată, care locuiește cu mama ei. Artista a anunțat separarea în iunie 2022, iar acum a dezvăluit ce relație are după despărțire cu fostul ei soț.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Sore și Mircea Julean au format un cuplu vreme de opt ani, iar anul trecut, artista a anunțat divorțul de tatăl fiicei sale. După despărțirea de fostul soț, cântăreața a avut o scurtă relație cu Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache. Cei doi au mers împreună la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol.

mircea si sotemircea si sote

Invitată în podcastul lui Jorge, Sore Mihalache a vorbit despre divorțul de fostul soț, Mircea Julean. Cântăreața l-a cunoscut pe tatăl fiicei sale prin intermediul Alinei Eremia, alături de care a jucat în serialul Pariu cu viața.

Citește și:De ce a fost mutată Theo Rose din echipa lui Smiley în cea a lui Horia Brenciu, la Vocea României: „Sunt foarte diferite relațiile. Acum e exact pe inima mea…”

Citește și:Foste concurente de la Insula iubirii susțin că ar fi fost hărțuite sexual și abuzate emoțional în timpul emisiunii: „Agresarea colegei mele când a cerut să plece…”

Citește și:Mama lui Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragedia de la 2 Mai, a fost reținută de DIICOT. Ar fi încercat să șantajeze martori din dosarul accidentului

Citește și:„Lasă, că dau un telefon cuiva. O să-și ceară scuze polițistul ăla”. Dialog halucinant între Vlad Pascu și tatăl lui, în noaptea accidentului de la 2 Mai

Ce relație are Sore cu fostul ei soț, Mircea Julean, la un an de la divorț

Sore este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. În vârstă de 33 de ani, Sore are o carieră de succes, iar în anul 2016 a devenit mamă, aducând pe lume o fetiță minunată. Vedeta a fost căsătorită cu Mircea Julean, iar anul trecut au decis să divorțeze, după opt ani de relație. Sore a vorbit în podcastul „Vorba lu Jorge', despre divorțul de tatăl fiicei sale și a dezvăluit ce relație au cei doi in prezent. Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei soț.

„A fost o separare foarte frumoasă, foarte frumoasă e poate exagerat spus. A fost în termeni foarte ok. Practic, despărțirea, ruperea, relația fusese consumată și încheiată deja (n.red.: la momentul separării). N-am mai avut ce să sufăr. Dacă a fost ceva, deja fusese, trecuse, se spălase. A fost o separare foarte ok pentru că am reușit să comunicăm foarte bine amândoi în momentul acela. Din momentul acela încoace suntem amândoi foarte echilibrați în creșterea lui Erin. Este realmente un tată extraordinar', a declarat Sore.


Sore: „Suntem prieteni mai buni decât înainte”

Sore a mai spus că are o relație bună cu fostul ei soț, Mircea Julean. Mai mult, vedeta a dezvăluit că Erin se întelege foarte cu tatăl ei și îl consideră erou. „Noi astăzi suntem prieteni mai buni decât înainte. Ne înțelegem mai bine decât ne înțelegeam înainte. Așa cum privesc eu, lucrurile sunt mai bine decât erau', a completat Sore.

Sore a dezvăluit în podcastul moderat de Jorge că în prezent este singură și că nu există niciun bărbat în viața ei. Artista a avut o relație de scurtă durată cu Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache.

Sore Mihalache are o legătură specială cu fiica ei, Erin și și-a dorit foarte mult să devină mamă. „De la bun început, din momentul în care am devenit mamă, mi-am dorit să nu uit de faptul că sunt și femeie, și artist, și antreprenor, că am și eu dorințele, visurile, planurile mele, care n-au legătură neapărată cu zona parentală', a mai spus Sore.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton