Ce relație au Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu dincolo de platourile de filmare de la MasterChef: „Nu se manifestă cu vacanțe împreună sau cu gesturi din astea de prietenie. E mai mult...”

 Tudorache Simona
.

Florin Dumitrescu a dat cărțile pe față și a recunoscut ce relație are cu Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, cu care o să prezinte MasterChef la PRO TV. Cheful recunoaște că între ei e un parteneriat care funcționează foarte bine, nu o prietenie care se manifestă cu vacanțe petrecute împreună.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Chiar dacă la Chefi la cuțite au făcut ultima oară echipă cu Irina Fodor, acum, când realizează MasterChef la PRO TV, cei trei au vrut-o pe fosta lor prezentatoare, nimeni alta decât Gina Pistol. Florin Dumitrescu mărturisește că soția lui Smiley are numeroase calități care o recomandă pentru această poziție.

sorin-bontea-florin-dumitrescu-si-catalin-scarlatescu-masterchef-romania-2024-1sorin-bontea-florin-dumitrescu-si-catalin-scarlatescu-masterchef-romania-2024-1

Ce relație au Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu dincolo de platourile de filmare de la MastercChef

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu merg mai departe cu un alt proiect, de această dată la PRO TV. Sunt mândri de echipa pe care au creat-o, mai bine zis de parteneriatul care le-a adus audiențe uriașe pe TV.

„Practic e vorba de un parteneriat aici. E o prietenie care nu se manifestă cu vacanțe împreună sau cu gesturi de prietenie. E mult mai mult un parteneriat. Cel puțin eu așa consider. Fiecare dintre noi avem defectele și calitățile care fac această echipă să funcționeze așa cum funcționează', a dezvăluit Florin Dumitrescu, conform Unica.ro.

Cum a ajuns Gina Pistol la MasterChef

De această dată, cei trei au vrut să meargă mai departe cu Gina Pistol. Au cerut-o producătorilor și așa s-a întregit echipa.

„Destinul a adus-o. Dar da, și noi am cerut-o. Așa s-a întâmplat, a fost sincronizarea perfectă. Și ce m-a emoționat pe mine foarte tare a fost momentul în care am intrat la concurenți. Mă uitam în zare, vedeam concurenții plângând, mă uitam în stângă, vedeam echipa de filmare plângând. Mă uitam în dreapta, o vedeam pe Gina plângând. Am zis „bă, ăsta e un moment', spune Florin Dumitrescu pentru Cancan.

Citește și: Irina Fodor a avut mari probleme de sănătate, în timpul filmărilor pentru Chefi la cuțite: „Mi-a luat ceva timp să îmi revin. Nu arătam a om…' / Cum se simte acum

Citește și: Dana Roba, reacție acidă după ce a văzut-o pe Emily Burghelea că își retușa machiajul în urma accidentului suferit: „Mi se pare penibil. Tu îți faci poze și te rujezi…”

Citește și: Cum și-a descoperit Gabriel Dorobanțu pasiunea pentru muzică, deși avea o altă meserie: „A cânta era un moft, nu era un mijloc de existență solid. Și, de aceea, părinții mei nu că s-au opus, dar credeau de cuviință…”. A avut debutul pe scenă abia la 30 de ani / EXCLUSIV

Citește și: Emily Burghelea are nevoie de mai multe operații după accidentul suferit în vacanța din Mauritius: „Sunt prin spitale. Trec printr-o perioadă foarte dificilă și…”

Citește și: Cum arată cea de-a treia rochie pe care Anda Adam intenționa să o poarte la nuntă: „Nu pot să spun prețul, ea fiind neprețuită…'. De ce nu a aruncat buchetul miresei

Ce crede Florin Dumitrescu despre Gina Pistol

Cheful recunoaște că Gina Pistol interacționează bine cu concurenții, are empatie, reușește să transmită cumva emoția celor care vin în platou.

„Îmi oferă o relaxare, cumva. Gina are nativ o empatie pe care o aduce în platou, se leagă foarte mult cu concurenții, reușește să ne transmită și nouă emoțiile lor, este foarte umană. Nouă ne place de Gina. Ne place felul în care ea se raportează la concurenți, la situațiile prin care trecem. E și mână de fier atunci când trebuie să fie mână de fier, e și drăguță când trebuie să fie drăguță. Chiar ne bucurăm că Gina este persoana cu care colaborăm și, sincer, prin această mutare a ei, acum grupul de trei a devenit de patru, de fapt', a mai precizat bucătarul, potrivit sursei menționate anterior.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton