Ce relație au Raluca Bădulescu și tatăl ei, cunoscutul politician Doru Laurian Bădulescu: "A adus în viața mea muzica..."

 Dumitrache Laura
.

Raluca Bădulescu a vorbit pentru prima dată despre tatăl ei. Jurata de la Bravo ai Stil se numără printre cele mai apreciate vedete de la noi din țară, iar sinceritatea și umorul sunt două lucruri cu care i-a cucerit pe fani. Recent, Raluca Bădulescu a făcut dezvăluiri despre copilăria sa, dar și despre tatăl ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Raluca Bădulescu s-a luptat ani de zile cu kilogramele în plus, dar a reuși să ajungă la greutatea ideală. Vedeta de la Kanal D își menține greutatea și știe cum să aducă zâmbetul pe buzele oamenilor, ori de câte ori își face apariția. Acum, blondina arată incredibil și adoră să îmbrace ținute inovatoare.

screen-shot-2023-07-17-at-17-17-34screen-shot-2023-07-17-at-17-17-34

În vârstă de 48 de ani, Raluca Bădulescu a povestit cum a descoperit muzica datorită tatălui ei care era pasionat de muzica rock. Invitată în emisiunea moderată de Alexandra Ungureanu, Raluca Bădulescu a făcut dezvăluiri inedite.

Citește și: Ce legătură neștiută există între Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. Cei doi sunt rude: „Face parte din familia mea și la propriu, și la figurat'

Citește și:De ce Raluca Bădulescu nu zboară niciodată la business class: „Merg economy și de restul…”

Citește și:În ce relații au rămas Catinca Roman și Dan Bittman, după ce au avut o relație pasageră, în trecut: „Ne respectăm, ne cunoaștem”

Citește și:Ce vrea Dana Roba să-l întrebe pe soțul ei în fața judecătorului, după ce bătut-o crunt: „Atât vreau să știu de la el, nimic altceva'

Ce relație au Raluca Bădulescu și tatăl ei, cunoscutul politician Doru Laurian Bădulescu

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Jurata de la Bravo ai stil este pasionată de fashion, iar ori de câte ori își face apariția, ne surprinde cu ținutele sale. Deși este cunoscută de multă lume și este extrem de sinceră atunci când vine vorba despre viața sa personală, Rauca Bădulescu nu a vorbit niciodată despre părinții săi. Invitată în emisiunea moderată de Alexandra Ungureanu, vedeta a povestit cum a descoperit muzica datorită părintelui său.

Ne întoarcem în timp, acum 40 de ani. Pe vremea aceea erau casetele video și casetofoanele. Mama este pasionată de operă. Opera nu s-a lipit de sufletul meu deloc. Tata este fan rock. De sufletul meu s-a lipit Queen. Ascultam în disperare rock, ăsta a fost primul meu contact cu muzica.  Tata nu ne lăsa să punem mâna la vinil, doar în prezența lui. Vinilurile sunt averea lui tata. Nu ne lăsa să punem de capul nostru singure, să îi zgâriem vinilul. Tata a adus în viața mea muzica, rockul este prima mea dragoste totuși.”, a declarat Raluca Bădulescu, la Duet.

Raluca Bădulescu, sfaturi pentru un cuplu fericit

Raluca Bădulescu are o carieră de succes, iar pe plan personal lucrurile merg foarte bine. Vedeta le-a oferit sfaturi fetelor care se află într-o relație și le-a învățat ce să nu facă dacă sunt într-o relație serioasă.

Zic să fiți voi.Asta este cel mai important, pentru că dacă sunteți îndrăgostite și vă prezentați ca fiind altcineva, o altă imagine, vreți să pozați în Albă-ca-Zăpada, fiind de fapt Scufița Roșie, nu merge. Hai să fim reale, ăsta este singurul sfat în dragoste pe care pot să îl dau. Hai să fim reali, chiar dacă suntem mai pisălogi, chiar dacă suntem orice fel am fi, trebuie să fiți voi, fiți voi înșivă.Asta este cel mai important, eu asta cred în general în viață. De asemenea, lăsați și partenerului spațiu, să respire, să fie el, respectați-i timpul, locul, viața. Nu terorizați, nu umblați în telefoanele iubiților. De ce ți-e frică, de aia nu scapi, iar dacă cauți, găsești, ce nu știi nu te deranjează., a precizat Raluca Bădulescu, la WOWnews.

Raluca Bădulescu are o relație Rareș Grigore, mai tânăr cu 20 de ani decât ea. Vedeta a divorțat de Florin Stamin,după 13 ani de căsnicie. Idila dintre jurata de la Bravo ai Stil și partenerul ei a început la scurt timp după ce aceasta a divorțat. În ciuda diferenței de vârstă, Raluca Bădulescu și iubitul ei par să se înțeleagă foarte bine.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton