Ce relație există între Maria Ciobanu și Margarita Valenciano, iubirile lui Ion Dolănescu. Dragoș Dolănescu a dat cărțile pe față. Mesajul pentru mama fratelui lui, Ionuț Dolănescu: „I-am apreciat dintotdeauna vocea de aur"

 Tudorache Simona
.

Dragoș Dolănescu are doar cuvinte calde pentru Maria Ciobanu. Fiul lui Ion Dolănescu încearcă să lase în urmă trecutul și are câteva urări de suflet pentru mama fratelui lui, cu care nu a avut o relație cordială de-a lungul timpului. Acum pare că lucrurile s-au mai schimbat și relația lor tinde să se îmbunătățească. Maria Ciobanu nu mai are nimic de împărțit nici cu Margarita Valenciano, mama lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Dragoș Dolănescu recunoaște că Maria Ciobanu are o voce de aur și a reușit să ajungă la sufletul românilor cu talentul ei nativ. El se bucură sincer că solista s-a împăcat cu fratele lui, Ionuț Dolănescu, pentru că relația lor a fost una greu încercată după ce Ion Dolănescu a câștigat custodia fiului său. Maria Ciobanu și-a văzut copilul rar, pentru că artistul nu îi permitea, dar la maturitate Ionuț Dolănescu s-a apropiat de mama lui.

dragos dolanescu 32dragos dolanescu 32

Dragoș Dolănescu, cuvinte alese pentru Maria Ciobanu

Dragoș Dolănescu crede că Maria Ciobanu a fost prima mare iubire a lui Ion Dolănescu, iar Margarita Valenciano, mama lui, ultima.

„Îi doresc Mariei Ciobanu, mamei fratelui meu, Ionuț Dolănecu, multă sănătate, viața lungă. I-am apreciat dintotdeauna vocea de aur, unică, talentul nativ, este foarte iubită de românii de pretutindeni. Ion Dolănescu a iubit-o foarte mult.

Dacă ea a fost prima mare iubire a lui Ion Dolănescu, mama mea, Margarita Valenciano, a fost ultima lui mare iubire. Așa i-a scris mamei mele pe un album pe care ea îl păstrează și acum. Mă bucur sincer și că Maria s-a împăcat cu Ionuț, ea a suferit 25 de ani că nu și-a putut vedea fiul, tatăl meu câștigând custodia lui', a spus Dragoș Dolănescu pentru Click.

Ce relație există între Maria Ciobanu și Margarita Valenciano, iubirile lui Dolănescu

Chiar dacă Maria Ciobanu și Margarita Valenciano, iubirile lui Ion Dolănescu, nu au avut o relație bună și s-au mai războit prin declarații, acum lucrurile s-au liniștit, pentru că nu mai au nimic de împărțit.

„Nu este vorba de o împăcare propriu-zisă, nu așa se pune problema, ele au avut foarte multe neînțelegeri. Dar, timpul a trecut, acum fiecare este cu familia ei, eu nu știu să-și mai fi vorbit în ultimii ani. Ce să își mai spună?', a mai spus Dragoș Dolănescu.

Ce spune Dragoș Dolănescu despre relația dintre părinții lui

Dragoș Dolănescu are convingerea că părinții lui s-au iubit foarte mult, dat fiind că au și rămas prieteni până la tragica moarte a artistului. Margarita Valenciano păstrează și acum tablourile cu Ion Dolănescu.

Mama, care a fost studentă la Medicină, la Cluj, mă ceartă și acum în română, ca să nu înțeleagă cei din jur. Numai cu ea mai vorbesc românește, în Costa Rica, unde locuim. Mama păstrează și acum în casă tablourile cu tata, albumele lui, câteva icoane. S-au iubit foarte mult, orice ar zice altcineva. Și au rămas prieteni, de dragul meu, până la sfârșit', mai spune el.

Citește și: Cum se împacă George Burcea cu ideea relației dintre Andreea Bălan și Victor Cornea. Cântăreața a spus adevărul: „Fetițele au cumva două familii unde pot merge. Tatăl lor…'

Citește și: Povestea de dragoste dintre Liviu Vârciu și Cătălina Grama, alias Jojo: urmau să se căsătorească, dar actrița a călcat strâmb / Detalii picante: „Trebuia să ne cunune Horia Brenciu. M-a înșelat și…'

Citește și: Cine o ajută pe Laura Cosoi după ce a născut. Actrița are patru fetițe și multe responsabilități: „Nu știu cum aș fi reușit altfel, dar recunosc că am rămas singură cu toate de câteva ori și…”

Citește și: Cât au cheltuit Gabriela Cristea și Tavi Clonda pe o masă de prânz, în vacanța din Corfu: „Uitați ce a comandat soțul, iar fetele paste. Cel mai scump a fost al nostru, în total…'

Citește și: Ce apreciază David Popovici cel mai mult la iubita lui, Taisia. Campionul are doar câțiva prieteni: „Nu e nevoie decât să înțeleagă și deja asta mă face pe mine să mă simt mai bine. Am perioade în care petrec prea mult timp cu mine și nu întrețin relațiile pe care le am”

Ce se serbează în Costa Rica

Zilele trecute, în Costa Rica, s-a serbat Ziua Mamei, iar femeile au primit cadouri alese. În această zi, toate mamele primesc cadouri, dar nu electrocasnice, ci parfumuri, o bluză, mărgele, ceva frumos pentru sufletul lor. Mama merită însă tot ce e mai bun în lume, ea mi-a fost alături mereu, mi-a crescut fiul cel mare, rămas orfan de mamă, încă de la naștere„.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton