Ce relație există între Pavel Bartoș și Smiley, dincolo de Vocea României: "La un moment dat am zis să ne certăm, de dragul de a..."

 Radulescu Ruxandra
.

Pavel Bartoș a spus motivul pentru care îl invidiază pe Smiley, deși actorul a mărturisit că se înțeleg de minune pe platourile de filmare. Pavel Bartoș și Smiley fac o echipă extraordinară în cadrul show-urilor pe care le-au prezentat, da și în viața personală. Publicul a ajuns să-i îndrăgească foarte mult pe cei doi, datorită carismei fiecăruia și a manierei în care se completeză reciproc. Pavel Bartoș a relatat care este secretul prieteniei sale cu Smiley și cum decurge relația lor în culise.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pavel Bartoș a spus motivul pentru care îl invidiază pe Smiley. Actorul Pavel Bartoș este foarte talentat și are un simț al umorului nativ, aspect care este absolut evident în cadrul show-ului Vocea României, dar și în producțiile în care a jucat. Acesta are o prietenie strânsă cu Smiley și au colaborat împreună la mai multe proiecte. Pavel Bartoș a trecut și printr-o transformare importantă, după ce a reușit să slăbească mai multe kilograme, iar acum caută să-și mențină silueta.

pavel-bartos-familie-7pavel-bartos-familie-7

Ce relație există între Pavel Bartoș și Smiley, dincolo de Vocea României

Pavel Bartoș este un actor cu un talent nativ pentru comedie și improvizație. La fiecare show în cadrul căruia a participat, Pavel Bartoș surprins publicul cu energia și replicile lui savuroase. Actorul și Smiley au prezentat împreună 13 ediții ale show-ului Românii au Talent, iar telespectatorii au observat relația de prietenie dintre cei doi. Pavel Bartoș a spus că, în ciuda faptului că sunt apropiați, îl invidiază pe Smiley pentru faptul că poate mânca orice fără să se îngrașe.

Citește și: Pavel Bartoș, despre noul sezon „Vocea României’ și relația cu Smiley, în spatele camerelor:„Normal că mai sunt unele…’ / EXCLUSIV

Citește și: Pavel Bartoș, despre viața lui Smiley de când e tătic:'O să vadă cum este la al doilea…'

Citește și: Răzvan Simion, apariție spectaculoasă alături de fiica lui și de iubită.Ce ținute au purtat Ianca și Daliana Răducan

Citește și: Alexandra Zmărăndescu, adevărul despre ruptura dintre ea și tatăl ei, Cătălin Zmărăndescu:„L-am iubit extrem de mult. Lipsa lui m-a făcut…’

La un moment dat am zis să ne certăm, doar de dragul de a bifa și chestia asta. Nu am putut, adică maxim suntem supărați că nu ne-a venit mâncarea la timp sau că nu a venit ce mâncare ne doream. Suntem amândoi mari gurmanzi. Eu îl invidiez pe el, mănâncă mai mult ca mine, jur! Are alte arderi, nu știu. Doar dacă mă uit la mâncare am pus un kilogram. Dacă o mai și mănânc, am pus două. El mănâncă și dulce. Bravo lui.', a declarat Pavel Bartoș, pentru Ego.ro.

Pavel Bartoș recunoaște că are un caracter diferit față de Smiley

Actorul Pavel Bartoș a mărturisit că are o chimie foarte bună cu prietenul său Smiley. Bartoș se consideră un tip expansiv, la polul opus față de tovarășul său Smiley. Totuși diferențele dintre ei i-au apropiat și mai mult. Calmul lui Smiley face ca relația dintre cei doi să fie una echilibrată. Din acest motiv ei nu au reușit niciodată să se certe, deși au prezentat împreună vreme de peste 10 ani, Românii au Talent.

Ne completăm. El nu că este neapărat mai introvertit și eu mai extrovertit, dar ne completăm. Eu sunt mai dinamic, el mai pe ale lui. Acesta a fost meritul producătorului care ne-a descoperit. Este foarte important, în viață, în general, să te completezi. Probabil că dacă am fi doi dinamici sau doi nebuni la fel, probabil că ne-am sparge capul, probabil că atunci ne-am certa. La un moment dat ne gândeam: De 13 sezoane prezentăm Românii au talent. Nu ne-am certat niciodată!'. a menționat acesta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton