Ce relație există între Ruxandra Ion și părinții biologici ai Cristinei Ciobănașu: „Oricât s-ar strădui și oricâte eforturi ar face ca mamă, nu ar putea să îmi ofere această șansă a doua oară"

 Tudorache Simona
.

Cristina Ciobănașu a fost adoptată de Ruxandra Ion în copilărie și s-a integrat rapid în familia celebrei producătoare. Actrița are o relație frumoasă și cu părinții ei biologici, care au înțeles ce șansă are fiica lor și au acceptat din primul moment propunerea Ruxandrei Ion. Cele două familii se înțeleg foarte bine și au avut întotdeauna o relație bazată pe încredere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cristina Ciobănașu își ajută acum financiar părinții. Chiar dacă primii ei ani de viață au fost ceva mai complicați, deoarece părinții au fost nevoiți să plece la muncă în străinătate pentru a le putea oferi ei și fratelui ei un trai mai bun și ei au rămas în grija unei bunici, Cristina Ciobănașu le-a înțeles zbaterea și a avut mereu o relație specială cu aceștia.

cristina-ciobanasu-21cristina-ciobanasu-21

Cum se înțelege Ruxandra Ion cu părinții biologici ai Cristinei Ciobănașu

Ruxandra Ion a luat-o sub aripa ei ocrotitoare pe Cristina Ciobănașu și se înțelege foarte bine cu părinții ei biologici. „Se înțeleg foarte bine, este o relație de foarte mulți ani în urmă, în care a existat încredere de ambele părți, chiar din primul moment. Altfel, nu poți ca mamă să îți predai viitorul copilului tău unei alte familii, dacă nu ai avea încredere în persoana din fața ta, care îți propune asta.

Atunci, dintotdeauna, ei au avut o relație bună. Părinții mei au încredere în părinții adoptivi. Ruxandra a mai crescut doi copii înaintea mea. Și-a dorit foarte mult o fetiță, de care nu a avut parte, din păcate.

Când am venit eu în poveste, a făcut tot ce a știu ea să facă mai bine pentru mine. Și-a dedicat toată energia pentru creșterea și educația mea. Așadar, cum ar putea să nu existe încredere?' , a spus Cristina Ciobănașu, pentru Playtech.ro.

Citește și: Ce nu a acceptat Mirabela Dauer niciodată într-o relație: „Să stau cu mâna întinsă? Nu pot! Să aștept să îmi dea bărbatul? Nu! Niciodată nu mi-a dat, niciodată!'

Citește și: Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, a petrecut Paștele în spital cu fiul ei. Ce diagnostic a primit micuțul, care va fi botezat luna aceasta: „În urma unui control amănunțit…'

Citește și: Mădălin Ionescu revine la Antena, la 15 ani de când a fost dat afară cu scandal de la Acces Direct. Filmările pentru noua emisiune ar fi început deja

Citește și: Mihai Mărgineanu și soția au împlinit 19 ani de relație. Cum a ajuns artistul să formeze un cuplu cu Andreea: „Sunt genul de prost care s-a căsătorit la Vama Veche”

De ce îi e recunoscătoare Cristina Ciobănașu mamei ei

Actrița îi e recunoscătoare mamei ei biologice care într-un anumit moment din viață a lăsat creșterea ei în mâna unei persoane care i-a oferit totul și a ajutat-o să își găsească drumul și să obțină cariera la care visa.

„Aici e ceva mai presus decât gelozia, că altcineva îi crește copilul. Este vorba de o realizare pe care mama a avut-o atunci. Mă bucur că a fost destul de înțeleaptă și deschisă, încât să își dea seama că este un tren care vine o dată în viață. Oricât s-ar strădui și oricâte eforturi ar face ea ca mamă, nu ar putea să îmi ofere această șansă a doua oară.

Atunci s-a dat la o parte și și-a sacrificat rolul de mamă a unei fete, pentru că mai am un frate, dar și-a sacrificat, cumva, rolul de mamă în anii mei de pubertate și de adolescență, dar și mai târziu, evident, pentru ca fiica ei să aibă un viitor cât se poate de bun', a mai spus Cristina Ciobănașu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton