Ce reprezintă panglica pe care Emily Burghelea o poartă la gât de când a scăpat cu viață din accidentul petrecut în Mauritius: "Am primit-o de la preot"

 Dumba Gabriela
.

De când a scăpat cu viață din accidentul înfiorător petrecut în Mauritius, Emily Burghelea poartă la gât o panglică, pe post de amuletă de protecție. Influencerița spune că a primit-o de la un preot și a explicat de ce este atât de specială, fiind convinsă că pe viitor o va proteja de tot ce este rău. Între timp, Emily merge zilnic la medic și trece printr-o perioadă grea de recuperare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Emily Burghelea și-a văzut moartea cu ochii, la finalul unei vacanțe exotice în Mauritius, chiar în drumul său spre aeroport. Nu a rămas să se trateze în spitalul de acolo și a preferat să vină în București. Au urmat operații și diverse tratamente de recuperare, însă un obiect la care blonda ține foarte mult și despre care este convinsă că îi dă putere este o panglică pe care o poartă la gât.

emily-burghelea-1jpg-2-1emily-burghelea-1jpg-2-1

Emily Burghelea a dezvăluit ce simbolizează panglica pe care o poartă la gât

Emily Burghelea a dezvăluit ce însemnătate are panglica pe care o poartă la gât și spune că este un obiect extrem de special pentru ea, fiind primită de la un preot.

„Este Brâul Maicii Domnului. L-am primit de la preot, e de la Muntele Athos. Panglica a fost atinsă personal de un preot de Brâul Maicii Domnului de acolo, de la Athos. În sunt recunoscătoare lui Dumnezeu în fiecare secundă pentru că sunt în viață.

Nu am mânie deloc. Am doar multă recunoștință pentru că am rămas în viață după cumpăna asta. Fără duhovnicul care a venit aproape în fiecare zi la mine mi-ar fi fost mult mai greu să trec peste. M-a ajutat mult credința în toată perioada asta', a mărturisit, extrem de emoționată, Emily Burghelea, pentru FANATIK.

Citește și: Ce lecții de viață i-a dat Adelina Pestrițu fiicei sale: „Cred că este important să construim această relație strânsă mamă-fiică’

Citește și: Câți bani a cheltuit Ioana Tufaru într-o vacanță de 4 zile la Eforie Nord, cu soțul și fiul lor: „Avem buget restrâns’. Imagini cu ei, de pe plajă

Ce diagnostic crunt a primit Emily Burghelea din partea medicilor, după accidentul din Mauritius

Emily Burghelea se îndrepta cu nașa ei către aeroportul din Mauritius, unde le aștepta familia, când taxiul în care se aflau a intrat frontal, cu 80 km/h, într-un TIR. Mașina s-a făcut praf, iar ce a urmat e foarte greu de povestit în cuvinte.

Medicii din România au decis să o opereze pe Emily Burghelea după accidentul prin care a trecut în Mauritius. Atunci când a ajuns în țară, vedeta s-a plimbat printre spitale și a trecut prin mai multe controale.

„Diagnostic: Triplă fractură de os zigomatic, fractură etmoid, lacrimal și maxilar. Am lacrimi în ochi și aștept. Sunt pregătită și mă rog. Timpul trece greu și nu mă recunosc. Nimic din jurul meu nu este normal acum. Oare ce părere vor avea copiii de noua mea freză?’, a scris Emily Burghelea în dreptul unor imagini în care apare rasă în anumite zone din cap.

Emily Burghelea mai avea puțin de mers cu mașina până la aeroportul din Mauritius când s-a trezit protagonistă într-un film îngrozitor. A fost implicată într-un accident pe care nu o să îl uite, cu siguranță, niciodată.

„Eram în taxi, mai aveam 5 minute până la aeroportul din Mauritius. În ultima curbă, pe un drum neiluminat, orbiți de faza lungă a tuturor celor de pe contrasens, ne-am izbit frontal la 80 km/oră de un TIR care a apărut din senin parcat în mijlocul străzii.

Eram doar eu, cu nașa. Toată familia ne aștepta la aeroport. În momentul impactului, din inerție, nașa a venit peste mine și m-am izbit de geamul mașinii strivindu-mi fața, apoi ne-am trezit amândouă pe parbrizul mașinii. Sau mai bine zis… M-am trezit doar eu. Ea era inconștientă. Am simțit că mă învăluie o senzație de moleșeală care mă trimitea să mă întind pe câmp. Am început să zic Tatăl Nostru și primul gând care mi-a venit în minte a fost să mă scutur de toată durerea, să o iau pe nașă de acolo și să fugim. A fost primul semn divin.

Nașa delira, nu răspundea la nimic din ce o întrebam. Striga doar „Where is my son?', un moment mai înfiorător ca acela nu am trăit niciodată.

Moartea ne-a făcut cu mâna. Când închid ochii resimt fiecare moment și mă doboară. Tremur când îmi aduc aminte. Pașii noștri pe lângă moarte nu s-au oprit aici, am fost ghidate de Dumnezeu și lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu s-ar fi aștepta’,a notat Emily Burghelea, pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton