Ce riscă Marius Elisei dacă refuză să plătească pensia alimentară pentru fiica lui și a Oanei Roman: "Poate fi acuzat de abandon..."

 Dumitrache Laura
.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat după aproape zece ani de căsnicie. Cei doi au impreună o fiică, pe Isabela, în vârstă de 9 ani, care în prezent locuiește cu mama ei. Oana și Marius au decis după despărțire să se ocupe în mod egal de creșterea fiicei lor, dar se pare că bărbatul refuză să plătească pensia alimentară. Avocatul Beatrice Comăniceanu a dezvăluit ce riscă Marius Elisei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei au format un cuplu vreme de 10 ani. În anul 2021, cei doi au decis să divorțeze, dar ulterior și-au mai dat o șansă. Cu toate acestea, au ajuns la concluzia că e mai bine să rămână separați, dar să se ocupe în mod egal de fiica lor, Isabela.

marius elisei oana romanmarius elisei oana roman

Recent, Oana Roman a dezvăluit că Marius Elisei refuză să plătească pensia alimentară de 500 de lei, stabilită chiar de el. Fiica lui Petre Roman susține că nu are parte de niciun ajutor din partea fostului ei soț. Avocata Beatrice Comăniceanu a declarat ce riscă Marius Elisei dacă refuză să plătească pensia alimentară.

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Oana Roman lui Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite: „Am avut plăcerea să-l cunosc, am avut o discuție…”. S-a spus că ar forma un cuplu

Citește și:Oana Roman susține că a fost controlată și manipulată de Marius Elisei: „Acestea sunt consecințele…”

Citește și:De ce Iulia Vântur nu vrea cetățenie indiană, deși locuiește de 10 ani în India: „Eu sunt româncă. Nu-mi doresc să am…'

Citește și:„M-a făcut frustrată…”. De ce s-au certat Alexia Eram și Sonia Simionov la America Express 2023

Ce riscă Marius Elisei dacă refuză să plătească pensia alimentară pentru fiica lui și a Oanei Roman

Oana Roman a declarat public că fostul ei soț, Marius Elisei refuză să plătească pensia alimentară pentru fiica lor. Cei doi s-au despărțit, dar au decis să se ocupe în mod egal de Isabela. Avocata Beatrice Comăniceanu a dezvăluit ce riscă tații care refuză să plătească pensia alimentară copiilor. Conform acesteia, Marius Elisei poate fi acuzat de abandon.

Dacă un tată nu plătește pensia alimentară, se apelează la un executor judecătoresc. Dacă lucrează, are un loc de muncă, i se pune poprire pe salariu, iar dacă are bani în cont bancar i se blochează.

Dacă nu, poți face plângere la Poliție, prin nerespectarea sentinței judecătorești el poate fi acuzat și de abandon de familie, poate lua și amendă.Dacă nu are de unde plăti, dar dacă pe viitor va achiziționa un bun pe numele său, i se va pune poprire. De aceea trebuie ca mamele să meargă la executor judecătoresc, ca să se înceapă executarea pe conturile actuale și viitoare. Dacă nu are bani acum, va plăti retroactiv, de la data sentinței judecătorești', a spus Beatrice Comăniceanu, potrivit Playtech.

Oana Roman: „Nu a plătit niciodată pensia alimentară”

Oana Roman și Marius Elisei au fost căsătoriți și au împreună o fiică, pe Isabela, în vârstă de 9 ani. După divorț, Isabela a rămas în grija mamei, dar Oana Roman și Marius Elisei au decis de comun acord să aibă grijă amândoi de fiica lor. Cu toate astea, fiica lui Petre Roman a declarat recent că fostul ei soț refuză să plătească pensia alimentară.

Nu mă ajută absolut deloc. Nu se implică deloc în creșterea ei de ceva vreme. Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță, eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei.Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei. Asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta. Este opțiunea lui, fiecare face ce simte și ce crede! Se mai văd din când în când, destul de rar, și la asta se rezumă', declara recent Oana Roman, pentru Exclusiv VIP (Prima TV).

După ce a fost întrebat într-o emisiune tv dacă plătește sau nu pensia alimentară pentru fiica lui, Marius Elisei a răspuns: Nu știu'.

Oana Roman a mărturisit că ea a încercat să-și salveze relația cu Marius Elisei, dar în cele din urmă au decis să meargă pe drumuri separate. „Au existat eforturi din partea noastră în a încerca să reparăm ceva, dar nu s-a putut. Diferențele de viziune și de gândire ne-au împiedicat să mai putem repara cevan luna iunie chiar am discutat serios și am încercat, am stat împreună în casă, dar era clar că nu se mai poate repara nimic. Astfel, cu două zile înainte să plec în Franța cu Isa, am hotărât că e cazul să încheiem definitiv. Acela a fost momentul în care a plecat definitiv de acasă, pe 3 septembrie', menționa Oana Roman, pe Instagram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton