Ce ritual are Mihai Bobonete alături de fiul său, la fiecare aniversare: "Este omul de la care învăț în fiecare zi"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce ritual are Mihai Bobonete alături de fiul său, cu ocazia fiecărei aniversări. Mihai Bobonete este tatăl a doi copii, Octavian și Maria. Actorul de comedie adoră să petreacă timpul alături de micuți, iar cu fiul său petrece câteva momente speciale, de fiecare dată când băiețelul își serbează ziua de naștere. Mihai Bobonete are o discuție ca de la tată la fiu, într-un loc foarte special pentru cei doi. Actorul a mărturisit că a învățat foarte multe de la micuț, de-a lungul acestor conversații.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce ritual are Mihai Bobonete alături de fiul său, cu ocazia fiecărei aniversări. Mihai Bobonete este un tată extrem de mândru de cei doi copii ai săi, Maria și Octavian. Actorul vrea să se asigure că le oferă micuților cea mai bună educcație și că petrece timp de calitate alături de ei. În fiecare an, Mihai Bobonete are un obicei foarte special alături de fiul său, Octavian. De ziua de naștere a micuțului, pe 12 ianuarie, Mihai Bobonete și fiul său, au o conversație în care băiețelul îl întreabă pe tatăl său o mulțime de lucruri, iar actorul îl înregistrează. Bobonete vrea să păstreze aceste înregistrări și să le asculte, ani mai târziu, alături de fiul său, când acesta va fi matur.

index-39index-39

Ce ritual are Mihai Bobonete alături de fiul său, cu ocazia fiecărei aniversări

În fiecare an, pe 12 ianuarie, când Mihai Bobonete celebrează ziua de naștere a fiului său, cei doi au un dialog interesant despre viață, în care actorul răspunde tuturor întrebărilor pe care le pune micuțul. Actorul îl înregistrează pe fiul, ca amintire pentru când acesta va fi adult. Actorul a precizat că învață constant de la fiul său.

Citește și: Ce declarație de dragoste i-a făcut Mihai Bobonete soției lui, de ziua ei de naștere. Cătălina a împlinit 40 de ani: „Voi fi lângă tine…”

Citește și: Mihai Bobonete, despre prima întâlnire cu Jean Constantin. Marele actor i-a dat o replică șocantă: „Petre Roman mi-a furat gagica”

Citește și: Cutremur de 6,6 grade în Columbia, după ce Irina Fodor a ajuns la America Express: „Nu a fost prea drăguț…”

Citește și: Mihaela Zahariea a răbufnit după eliminarea soțului ei, Mario Zaharia, de la Chefi la Cuțite: „Am văzut un firicel de sânge și i-am zis că…'

„De ziua lui, urcăm în mansardă, avem aceleași întrebări. «Ce este războiul?», «Ce este dragostea?», «De ce este cerul albastru?» și «Ce este Dumnezeu?». Ultima dată, Octav chiar m-a întrebat, curios, ce a răspuns în anii trecuți. O să le ascultăm peste ani, când va fi adult. Octavian este omul de la care învăț în fiecare zi câte ceva nou și, pe de altă parte, tot el reprezintă tot ce am eu mai bun pe lumea asta… El și soru-sa! La mulți ani, copilul meu', i-a mărturisit Bobonete lui Tudor Chirilă în podcast-ul „Da Bravo'.

Mihai Bobonete își lasă fiul să meargă singur la școală

Mihai bobonete a declarat că îi acordă libertate fiului său Octav și îl lasă să meargă singur, pe bicicletă, la școală.

„Pe Octav îl las să meargă la școală cu bicicleta, fiindcă nu sunt treceri de pietoni. Acestea au devenit cele mai periculoase, trecerile de pietoni. Mama îmi zice: «Ce curaj ai să-l lași să se ducă pe lângă pădure!». Știe să înoate, are frică de foc, mai multe o vedea el… Și mama mi-a zis: «Dar tu cum ai învățat să înoți?!». «Nu ne arunca Lică după bac în mijlocul Dunării?!». Mama era șocată. La mijlocul Dunării, Lică Drăgulin ne-a aruncat de pe bac. Puteam să murim? Puteam! Am ieșit la suprafață și ne-am dus la mal. Așa am învățat să înot', a explicat artistul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton