Ce rochie va purta Larisa Iordache la cununia civilă cu Cristian Chiriță: „Este spectaculoasă și mi se potrivește extraordinar de bine"

 Tudorache Simona
.

Larisa Iordache se căsătorește civil mâine, 8 iunie, cu alesul ei, Cristian Chiriță. Fosta gimnastă a ales pentru acest eveniment cu ștaif o rochie în care va străluci cu siguranță. Piesa vestimentară este una spectaculoasă, cu multe detalii, dar care îi permite vedetei să se avânte pe ringul de dans.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Larisa Iordache și Cristian Chiriță sunt împreună de un an și împart o poveste frumoasă de dragoste. Fosta gimnastă a fost cerută în căsătorie la începutul anului, într-un cadru romantic. A primit trandafiri și un inel superb. Înainte de a deveni oficial soț și soție, aceștia și-au făcut două tatuaje identice. 

larisa-iordache-56larisa-iordache-56

Ce rochie va purta Larisa Iordache la cununia civilă

Larisa Iordache va trăi mâine una dintre cele mai importante zile din viață, iar emoțiile o copleșesc. Fosta gimnastă îi va spune 'Da' iubitului ei, care îi bucură trăirile în fiecare zi.

„Mi-am dorit să mă simt bine și să fiu ok. Într-adevăr, este strălucitoare și are foarte multe detalii extraordinar de frumoase, o să vedeți mâine. Am fost și eu un pic stresată din cauza rochiei, pentru că este foarte spectaculoasă din punctul meu de vedere și credeam că e prea mult, însă am stat să mă gândesc și mi se potrivește extraordinar de bine. Mă simt foarte bine în ea, cu siguranță este rochița pe care mi-o doream”, a spus Larisa Iordache, pentru Antena Stars.

Larisa Iordache, detalii despre cununia civilă cu Cristian Chiriță

Larisa Iordache și Cristian Chiriță au avut parte de perioadă încărcată, dar sunt la punct cu toate detaliile. Cei doi au apelat la o firmă de organizat eveniment și se declarată încântați de cum a ieșit totul.

„Suntem un pic obosiți, pentru că toți stăm până seara târziu să facem toate lucrurile pe care trebuie să le organizăm. Într-adevăr, avem noroc de o echipă extraordinar de faină, mai ales oamenii de la local ne ajută foarte mult, totul este pus la punct, mai avem și o coordonatoare de eveniment și cumva ne ajută foarte tare, însă avem foarte mari emoții. Este unul dintre momentele pe care noi le așteptăm de la începutul anului și sperăm să iasă așa cum ne dorim noi și să fie pe sufletul nostru”, a declarat Larisa Iordache.

Citește și: Episodul care a făcut-o pe Doinița Oancea să se răzgândească, deși nu avea în plan actoria: „Drumul meu nu era foarte clar. Îmi găsisem un job la o firmă de construcții, ca asistent manager, însă fix în aceeași zi…”. În ce relații a rămas cu Gheorghe Visu și Carmen Tănase, după „Inimă de țigan” / EXCLUSIV

Citește și: Acasă la Manuela Hărăbor. Pictorial EXCLUSIV, alături de fiul ei, Andrei: „E centrul vieții mele, așa cum și eu sunt pentru el centrul vieții lui. Pentru totdeauna, atât cât ne va îngădui bunul Dumnezeu”/ FOTO din locuința actriței

Citește și: Mihai Bobonete, fotografii neașteptate cu Mădălina Ghenea de la un eveniment monden din București, după ce a făcut glume la adresa ei: „Șocant probabil pentru toată lumea, așa cum a fost și pentru mine…'

Citește și: Ce relație are Dinu Maxer cu părinții Deei Maxer, după divorț: „Au fost niște chestii…'. Fostul socru i-a adresat vorbe dure artistului, în trecut

Citește și: Connect-R își serbează ziua pe scenă, la Arenele Romane: 'Sunt cel mai împlinit pentru ceea ce Dumnezeu mi-a oferit…' Cât a costat producția scenică a spectacolului și câți invitați celebri are / EXCLUSIV

Ce nume va avea fosta gimnastă după căsătorie

Fosta gimnastă își va păstra numele de familie după căsătorie, dar îl va lua și pe cel al soțului, care va proceda la fel. Adtfel, cei doi se vor numi atât Iordache, cât șiu Chiriță.

„O să adaug numele de familie al lui Cristian numelui meu. O să mă cheme și Iordache, dar și Chiriță, pentru că am vorbit despre lucrul ăsta, chiar el a inițiat discuția, și a spus că i se pare normal dacă doresc să împărțim numele de familie și să fim amândoi la fel, să fim și Iordache și Chiriță, pentru ca lucrurile să fie așa cu totul legal și să fim ok amândoi”, a spus fosta gimnastă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton