Ce s-a întâmplat cu Andrei și Cristina Rotaru după ce au plecat despărțiți de pe Insula Iubirii. Au divorțat, s-au împăcat, iar acum locuiesc cu chirie: ”Nu știu ce va urma, dar știu că ne-am trezit...”

.

A fost o finală extrem de intensă la Insula Iubirii 2024! Deși telespectatorii intuiau cum vor pleca cuplurile din Thailanda după ce și-au testa relația la cote maxime vreme de trei săptămâni, lucrurile au luat o întorsătură cu totul și cu totul neașteptată, mai ales privind cuplul format din Cristina și Andrei Rotaru. Iată cum a decurs totul și firul evenimentelor din viața lor. S-au despărțit, au divorțat, s-au împăcat, iar asta nu este tot!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andrei și Cristina Rotaru au venit la Insula Iubirii convinși că vor trece testul cu brio, mai ales că au 10 ani de căsnicie în spate. Nu a fost să fie așa, fiindcă la doar câteva zile, concurentul s-a îndrăgostit de ispita Diandra cu care a petrecut tot timpul de la începutul filmărilor și până în prezent. Soția lui a suferit foarte mult, însă mai apoi a realizat că trebuie să se bucure și ea de această experiență și s-a apropiat de ispita Eric, cu care s-a și sărutat și avea planuri serioase.

andrei rotaruandrei rotaru

Citește și: Andrei Rotaru a recunoscut că el și Cristina Rotaru au divorțat, după participarea la Insula iubirii: „Am divorțat! Ne-a fost foarte greu. Ne mai vedem să o ajut cu…'

Citește și: Andrei Rotaru de la Insula Iubirii a renunțat la verighetă în timpul Bonfire-ul special cu ispita Eric: „Eu am venit aici rănit. Pe Cristina aș da-o celui mai mare dușman al meu. M-a făcut de mii de ori să o urăsc…' / Val de acuzații la adresa soției lui

Citește și: Povestea de dragoste dintre Dana Nălbaru și Călin Goia: au fost împreună 7 ani și au existat zvonuri legate de infidelitate / Fosta solistă de la Hi-Q: „M-am îmbolnăvit, ajunsesem să fac atacuri de panică zilnic'

Citește și: Diana Matei, afectată că nu și-a crescut singură fiul și că a apelat la o bonă încă de când l-a născut: 'Plângeam isteric. Vinovăția mă rodea. Mă consumam foarte mult…'. A urcat pe scenă la o săptămână după ce a devenit mamă

Cristina și Andrei Rotaru au plecat despărțiți de la Insula Iubirii

Cristina și Andrei Rotaru au ajuns față în față la Bonfire-ul special în ultima ediție a sezonului 8 Insula Iubirii. Așa cum era de așteptat, după ce amândoi au căzut în ispită și au creat legături strânse cu ispitele, a fost o discuție destul de aprinsă între ei și plină de reproșuri.

'Vreau să fie feminină, să fie prezentă. Și dacă nu poate să fie prezentă, mai bine să plece. Cum ai fost lângă mine?', a spus Andrei.

Fără a sta pe gânduri, Cristina i-a amintit lui Andrei că a dat cu piciorul unei căsnicii de 10 ani pe care ea o considera perfectă: 'A fost relația perfectă. Noi eram fericiți. Nu sunt omul perfect, suntem diferiți. Dar văd că a simțit emoții pentru altcineva', a spus ea.

Cei doi au urmărit imagini în care se aflau alături de ispite și au continuat șirul replicilor dure: 'Nu mă așteptam', a concluzionat Andrei.

Diandra a refuzat să plece de la Insula Iubirii cu Andrei: 'Încă ești căsătorit'

Andrei și Cristina Rotaru și-au luat „adio' la Insula Iubirii, așa cum toată lumea se aștepta, de fapt, însă ceea ce a luat prin surprindere pe toată lumea este faptul că ispita Diandra a refuzat să plece de la Insula Iubirii în compania lui Andrei Rotaru. Păreau un cuplu extrem de puternic și au demonstrat că între ei lucrurile sunt foarte intense, astfel că decizia l-a dezamăgit pe concurent.

'Unul dintre lucrurile importante pe care le-am înțeles de la Andrei este că iubirea nu este slăbiciune, este răbdare. Să înțelegi că există etape. În momentul de față, consider că Andrei mai are de rezolvat lucruri acasă. Merităm să construim un început pe o fundație solidă, nu pe dărâmături', a spus Diandra, spre surprinderea lui Andrei.

'Nu mai înțeleg nimic', a replicat concurentul. 

'Înseamnă că nu asculți. Încă ești căsătorit', i-a răspuns ispita, în limba engleză.

Cristina și ispita Eric au plecat împreună de la Insula Iubirii

Între Cristina și ispita Eric s-a creat o frumoasă poveste de dragoste la Insula Iubirii. Au început lăsând totul de la sine și au ajuns să se sărute, dar și să își facă planuri de viitor împreună. Ea și-a dat inclusiv verigheta de la mână jos pentru a-i demonstra că are intenții serioase. Prin urmare, Cristina Rotaru a ales să plece cu el de pe Insula Iubirii, după ce i-a spus „adio' soțului ei.

'Vreau să continui ce am început, așa că vreau să plec de pe insulă împreună cu Eric', a spus Cristina.

Eric a fost și el de acord: 'Parcursul Cristinei a fost lung, a trecut de la agonie la extaz. Totodată, Cristina este o femeie măritată. Nu mă interesează. Aș dori să plec împreună cu ea'.

Deși erau convinși că lucrurile vor continua frumos după experiența de la Insula Iubirii, se pare că ispita Eric și Cristina Rotaru nu au mai înaintat, asta fiindcă ea l-a blocat pe rețelele de socializare.

'Într-o zi, mi-a dat block pe Facebook. Cristina s-a întors la Andrei', a declarat Eric.

Cristina și Andrei Rotaru au divorțat pe data de 8 aprilie 2024

Cristina a povestit că a divorțat de Andrei la data de 8 aprilie 2024, după ce au plecat separat de la Insula Iubirii, în ciuda căsnciei de 10 ani pe care o aveau în spate. Ea l-a chemat să-și ia lucrurile din casa unde locuiau la două săptămâni după finala Insula Iubirii, totul terminându-se defintiv în Thailanda pentru ei.

Când a plecat, nici nu am vrut să fiu prezentă. Cum aș fi putut să-l iau acasă ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat? (…) Fiecare am făcut la rândul nostru câte o greșeală. Am și eu demnitatea și orgoliul meu și nu vă pot spune că astăzi mai suntem soț și soție, dar iubirea există între noi și conexiunea nu o să se piardă niciodată', a declarat Cristina, la Insula iubirii.

La rândul lui, după divorțul de Cristina Rotaru și toate cele întâmplate, Andrei și-a dat seama de greșelile făcute și problema din viața lor.

„Nu cred că am greșit, eu mă consider o persoană greșită (…) Nu am apreciat ce aveam. Asta regret cel mai tare. Egoist, ăsta e adevărul. Adică voiam să văd doar ce vreau eu, m-am răzbunat. Eu voiam să fie cum voiam eu, bine că am scăpat de mine. Testul ăsta a fost ceea ce trebuia (…) Eram manipulat eu de mine, era ceva real. Îmi plăcea ceea ce trăiesc, primeam atenție și nu primeam atenție foarte mult', a spus Andrei.

Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat după ce au divorțat

Cristina și Andrei Rotaru au divorțat pe data de 8 aprilie 2024, după finala Insula Iubirii, însă nu au stat prea mult timp departe unul de celălat, chiar dacă prin experiența aceasta nu au suferit doar ei, ci și familiile lor, mai ales mama concurentei. Cei doi și-au văzut greșelile, au analizat totul cu atenție și au decis să își mai ofere o șansă. Nu mai locuiesc cu mama ei, ci împreună, chiar în chirie, lăsând tot ceea ce au construit pentru o viață nouă și fericită.

'Am descoperit de ce sunt așa de introvertită vizavi de Andrei. Ai mei s-au despărțit în copilărie, așa că îl priveam cu respect, nu ca pe un soț', a explicat Cristina, la câteva luni după finala Insula Iubirii. 'Nu știu ce va urma, dar știu că ne-am trezit. Eu sunt fericită în prezența lui. Suntem amândoi în chirie', a mai spus Cristina Rotaru.

'Mă bucur că am scăpat de mine, cel de pe insulă', a spus și Andrei.

Ce s-a întâmplat la bonfire-ul special între Cristina și Andrei Rotaru

La Bonfire, Andrei și Cristina Rotaru și-au aruncat multe săgeți unul împotriva altuia și au avut replici destul de dure, însă după divorț, se pare că lucrurile s-au liniștit între ei, și-au analizat greșelile și și-au mai dat o șansă, divorțați fiind.

'După zece ani, nu mai avem nimic să ne spunem, dacă vă vine să credeți. În două săptămâni m-am apucat de băut, de fumat, de vicii. Aș fi preferat să îmi spui de acasă. O să vezi emisiunea asta și o să regreți. Eu încă am sentimente pentru tine și te iubesc. Credeai că mai rămân cu tine după ce mi-ai făcut? Eu nu-l iubesc pe Eric. E un om blând. Nu mai am nimic de spus. ', a început Cristina.

'Trăiam adevărul în minciună', a răspuns Andrei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton