Ce s-a întâmplat cu fetița pe care voia să o adopte Cristina Țopescu: "A fost unul dintre cele mai mari şocuri ale vieţii ei". Azi, jurnalista ar fi împlinit 63 de ani

 Dumba Gabriela
.

Cristina Țopescu ar fi împlinit astăzi 63 de ani. Andreea Berecleanu, una dintre bunele și vechile prietene ale Cristinei Țopescu a dezvăluit că drama vieții ei a fost că nu a putut adopta o fetiță pe care o numise Eva Maria. Din cauza unor probleme de sănătate, apărute în urma unei erori medicale, Cristinei Țopescu i-a fost imposibil să aibă copii pe cale naturală, iar „șocul vieții ei” a avut legătură tocmai cu acest aspect extrem de sensibil pentru fiica lui Cristian Țopescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristina Țopescu a murit în decembrie 2019, în urma unui infarct miocardic. Fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu s-a stins singură, în locuința ei din Otopeni, iar trupul ei neînsuflețit fost decoperit la trei săptămâni după ce nu se mai auzise nimic de ea. Singurătatea a fost apăsătoare pentru Cristina Țopescu, iar marele său regret a fost acela de a nu avea copii.

667667

Șocul care a urmărit-o pe Cristina Țopescu până în ultima clipă

Cristina Țopescu a regretat enorm că nu a putut avea copii, iar imposibilitatea de a adopta fetița pe care și-a dorit-o atât de mult a marcat-o pe viață.

„Mi-am dorit mult copii, dar o greşeală medicală, chiar doua, au făcut imposibila dorinţa asta a mea mare. Mi-aş fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să incerc să formez un om bun, generos, iubitor de toate fiinţele, responsabil şi solidar cu suferinţele şi bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu?', a spus Cristina Țopescu, acum câțiva ani.

Cristina Țopescu și-a dorit să înfieze un copil, dar nici acest vis nu i s-a putut împlini. Andreea Berecleanu, una dintre bunele și vechile prietene ale Cristinei a dezvăluit că jurnalista avea grijă de o fetiță pe care se gândea să o adopte, dar, din păcate, copila a fost dată altor părinți.

„Au fost mulţi bătrâni de care a avut grijă ani întregi. Dar şi de un copil. O numise Eva Maria şi era dintr-un orfelinat. Se ducea la centru tot timpul şi îşi dorea să o înfieze. Însă a fost dată altcuiva. A fost unul dintre cele mai mari şocuri ale vieţii ei' – a declarat Andreea Berecleanu, pentru elle.ro.

Citește și:Ce pretenții are Ramona Olaru de la bărbatul de lângă ea: „În primul rând să fie fidel…'. Cum a reacționat când a văzut în presă imaginile cu Denise Rifai și fostul ei iubit Cătălin Cazacu! / EXCLUSIV

Citește și:Cristina Bâtlan a divorțat după 26 de ani de relație și recunoaște că i-a fost foarte greu: „Am simțit că mi s-a rupt sufletul în două'. A avut două reguli în căsnicie

Citește și:Fiica Roxanei Ciuhulescu a depus contestație, după afișarea rezultatelor la Evaluarea Națională. Ce note a luat Ana: „A refuzat să creadă’

„Am o reţinere faţă de oamenii care abandonează uşor'

Cristina Țopescu a fost un om puternic, determinat, care a luptat pentru visele ei și de aceea, spunea jurnalista acum câțiva ani, nu îi erau pe plac oamenii care abandonează ușor.

Deşi îmi plăcea să dansez ca oricărei fetiţe, eram un băieţoi de fapt, eram tot timpul julită, genunchii mei erau tot timpul juliţi. Cu păpuşile nu am avut treabă niciodată.Deşi îmi plăcea să dansez ca oricărei fetiţe, eram un băieţoi de fapt, eram tot timpul julită, genunchii mei erau tot timpul juliţi. Cu păpuşile nu am avut treabă niciodată.

Am o reţinere faţă de oamenii care abandonează uşor, care se dau bătuţi. Nu, în viaţă trebuie să te lupţi şi să ţi se pare ceva normal asta. Asta este condiţia noastră până la urmă. 

Viaţa este… spun o banalitate, dar viaţa este o luptă şi trebuie să o luam ca pe o normalitate. Toată viaţa ca să faci nişte lucruri bune, fie că sunt pentru tine, fie că pentru alţii şi sper că încercăm să facem lucruri bune şi pentru alţii trebuie să te lupţi. Nimic nu se obţine aşa uşor fără niciun efort', a spus Cristina Ţopescu în cadrul unui interviu, acum câțiva ani.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton