Ce s-a întâmplat cu fiica lui Al Bano și a Rominei Power, care a dispărut acum 30 de ani: "Un bărbat a amenințat-o...am înțeles că spunea adevărul"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce s-a întâmplat cu fiica lui Al Bano și a Rominei Power, care a dispărut acum 30 de ani. Al Bano și Romina Power formează unul dintre cele mai longevive cupluri de artiști, din muzica internațională. Cei doi au fost căsătoriți vreme de 30 de ani, însă fericirea lor a fost umbrită de tragedia dispariției fiicei, Ylenia, în ajunul Anului Nou, 1994. Trupul acesteia nu a fost găsit niciodată, iar circumstanțele dispariției ridică până în ziua de azi semne de întrebare. Al Bano consideră că știe ce s-a întâmplat de fapt cu tânăra, în timp ce Romina, refuză să creadă că fiica ei e pierdută pentru totdeauna.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce s-a întâmplat cu fiica lui Al Bano și a Rominei Power, care a dispărut acum 30 de ani. Al Bano și Romina Power și-au construit o carieră muzicală în anii ’70, când au început să formeze un cuplu, atât pe scenă, cât și în viața reală. Cei doi s-au căsătorit în 1970 și, pe lângă succesul răsunător din viața profesională, aceștia au devenit o adevărată familie, când Romina a adus pe lume o fetiță, pe nume Ylenia. Cuplul avea să se confrunte cu o tragedie profundă, atunci când fiica lor a dispărut, fără urmă, în noaptea de Anul Nou, 1994, trupul ei nefiind găsit niciodată. Misterul ce planează asupra dispariției fiicei lui Al Bano și a Rominei Power nu a fost nici până la momentul de față complet elucidat. În timp, ce Romina a refuzat să creadă că fiica ei ar fi moartă, Al Bano a pornit într-o investigație, ajutat de autorități și a concluzionat cum a sfârșit de fapt fata lui.

Daily Instagram PostsDaily Instagram Posts

Ce s-a întâmplat cu fiica lui Al Bano și a Rominei Power, care a dispărut acum 30 de ani

Al Bano a rememorat, în cadrul unui interviu recent, ultimele momente petrecute alături de fiica sa Ylenia, care, la vremea dispariției, avea 24 de ani. Artistul a menționat un episod tulburător, în care și-a dat seama că aceasta are o problemă cu consumul de droguri.

Am plecat din Los Angeles la New Orleans. Îmi amintesc de un bărbat de culoare, numele lui era Masakela. Într-o seară, ceilalți au mers la cinema, dar eu am rămas cu Ylenia pentru că observasem ceva ciudat. Deodată ea a început să fugă, iar eu am urmat-o, ea a strigat „Oprește-te, bărbatul ăla vrea să mă rănească', iar bărbatul acela eram eu, am strigat „Să-ți spun ceva, ai o problemă cu drogurile'. I-am pierdut urma, apoi am găsit-o dimineață, la ora 8. Mama ei i-a spus că și-a riscat viața pe apele Mississippi', notează NewsItaly.

Citește și: Al Bano, despre Romina Power, după ce s-a spus că formează din nou un cuplu. Au concertat în România: „Marius Vizer și Cristi Borcea mi-au organizat o petrecere tradițională' / INTERVIU EXCLUSIV

Citește și: Al Bano, viața sentimentală de film.Totul despre trio-ul amoros cu Romina Power și Loredana Lecciso

Al Bano spune ce s-a întâmplat cu fiica sa și a Rominei Power

Al Bano a străbătut traseul, parcurs de fiica sa Ylenia, cu câteva săptămâni înante de dispariție. A mers la la Veneția, la mătușa Rominei, pînă în Belize, unde Ylenia făcea documentare pentru a scrie o carte despre oamenii fără adăpost, apoi artistul a revenit în New Orleans, unde fiica sa a dispărut.

Am spus: bine, dar mai întâi trebuie să termini facultatea, nu va dura mult… În schimb, a plecat în Belize, a locuit într-o colibă, un bărbat a amenințat-o, s-a salvat ținând un copil în brațe. Așa că s-a întors la New Orleans'. a continuat Al Bano.

Concluzia anchetei inițiată de Al Bano: „Romina nu a vrut niciodată să accepte'

Ylenia Carrisi, fiica lui Al Bano și a Rominei Power a dispărut în New Orleans, în noaptea de Anul Nou, 1994. Artistul a vorbit cu toți martorii care au văzut-o pe fiica sa cu doar câteva zile înainte de a-și pierde urma pentru totdeauna. Cea mai credibilă sursă, rămâne confesiunea unui gardian, care a declarat că a văzut-o pe Ylenia sărind în apele râului Mississippi.

Am pus cap la cap, tot ce s-a întâmplat în acea noapte, oră de oră. Am vorbit cu martori. L-am cunoscut pe Masakela, care fusese și el în închisoare, dar a negat orice vinovăție', dezvăluie Al Bano, mărturisind că a întrebat și ultima persoană care a văzut-o în viață pe Ylenia, paznicul portului.

Stătea lângă râu, a avertizat-o: nu poți sta aici. Dar Ylenia nu a plecat. Gardianul a insistat, așa că ea i-a spus că „ea aparține apelor' și s-a scufundat în râu, înotând. Acolo am înțeles că acesta spunea adevărul, pentru că Ylenia spunea acea propoziție în copilărie înainte de a se scufunda și a înota. Dar Mississippi este neiertător. Romina nu a vrut niciodată să accepte'., și-a încheiat Al Bano dureroasa confesiune.

Al Bano a vrut să se sinucidă după moartea fiicei sale

Al Bano a dezvăluit că, după pierderea fiicei sale, la care s-a adăugat despărțirea de Romina, s-a confruntat cu o depresie puternică și a vrut să se sinucidă. Artistul a mărturisit că s-a simțit copleșit de singurătate.

„Am crezut că Dumnezeu m-a părăsit. Și odată cu durerea a crescut o voce care spunea: ‘Al Bano, pune capăt’. Dar apoi mi-am dat seama că era vocea greșită. Și am simțit și prezența lui Dumnezeu. Am simțit o pace profundă. Mi-am spus: cine ești tu ca să-L judeci pe Dumnezeu? Amintiți-vă că și El a pierdut un fiu'., a mai spus acesta.

Ce a declarat mezina cuplului Al Bano și Romina Power despre sora ei

Al Bano și Romina Power au în total patru copii. Mezina familiei, Romina Yolanda Carrisi, își amintește cu drag și reziliență de sora ei mai mare.

„Fiecare are destinul său și dacă al ei a fost acela să fugă, atunci trebuie să o lăsăm să facă asta', a spus aceasta.

Al Bano și Romina Power s-au separat în 1999, iar în 2012 divorțul dintre ei a fost definitivat. Artistul a negat că moartea fiicei lor Ylenia a fost elementul ce i-a determinat să pună punct mariajului. În 2014, Al Bano a declarat oficial decesul fiicei sale, chiar dacă trupul nu a fost găsit niciodată. Romina nu acceptă, nici până în ziua de azi, că fiica ei a dispărut, pentru totdeauna.

FOTO: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton