Ce s-a întâmplat cu Lavinia și Rey, după Insula Iubirii: "I-am oferit oportunitatea să..."

 Dumitrache Laura
.

Lavinia și Rey au venit pe Insula Iubirii pentru a-și testa relația. De-a lungulcelor patru ani de relație, cei doi au avut parte de numeroase momente tensionate, dar întotdeauna au reușit să rămână împreună. Ei bine, în Thailanda lucrurile s-au schimbat, iar Rey a dezamăgit-o pe iubita sa cu acțiunile sale. La șase luni de la terminarea filmărilor, cei doi au spus ce se întâmplă cu relația lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Reymond și Lavinia au venit tocmai din Irlanda pentru a putea participa la emisiune. Cei doi au vrut să își testeze relația, mai ales că au mai avut probleme cu infidelitatea în trecut. Se pare că, Rey a picat, din nou, testul infidelității, iar Lavinia a luat o decizie radicală. Au decis să vină la Insula Iubirii pentru a se lămuri dacă relația lor este aproape de perfecțiune sau nu.

Rey si Lavinia s-au despartirRey si Lavinia s-au despartir

Reymond a avut o aventură cu ispita Eda, iar acest lucru a fost motivul pentru care Lavinia a luat decizia de a se despărți de iubitul ei. Deși concurentul era sigur că relația cu Eda va dura, se pare că destinul a avut un alt curs. Astfel, Rey a plecat acasă singură, iar Lavinia nu și-a mai dorit să se împace cu el.

Citește și: Lavinia și ispita Florin, sărut pasional la Insula Iubirii. Cum a reacționat Rey:”Să fie fericiți…”

Citește și: Lavinia și ispita Florin de la Insula Iubirii, gesturi romantice după ce concurenta s-a despărțit de iubitul ei, Rey:„A avut o atracție față de mine'

Citește și: Catrinel Sandu, declarații inedite despre căsnicia cu soțul ei:„Lucrurile s-au așezat altfel…'

Citește și: Ce aliment trebuie să mănânce Anca Serea, obligat-forțat, de când are probleme de sănătate:”Nu îmi plăcea, dar acum…”

Ce s-a întâmplat cu Lavinia și Rey, după Insula Iubirii

Testul relației de cuplu s-a terminat pentru Lavinia și Rey. Deși în cei patru ani de relație au fost aproape și la bine și la greu, situația a fost diferită pe insulă. Rey a înșelat-o pe Lavinia cu ispita Eda, luând decizia de a pune capăt relației cu aceasta pentru a începe ceva nou cu Eda. Ei bine, lucrurile s-au schimbat radical după ce s-au întors în țară. Rey regretă faptul că a dezamăgit-o pe Lavinia, iar după întoarcerea în România acesta a încercat să repare relația cu fosta iubită. Însă aceasta nu și-a mai dorit împăcarea.

‘În avion ea a stat cu Florin. Eu am stat singur. I-am propus Laviniei să vină și ea acasă, la Bistrița la părinții și la copilul ei. Ea nu a vrut, a zis că rămâne cu Florin și eu am plecat la Bistrița să îmi iau niște haine. Lavinia m-a ridicat de foarte multe ori. Ea m-a învățat foarte multe legate de haosul din capul meu. I-am oferit o oportunitatea în care să ne rezolvăm treburile. Am o lipsă, am un gol. Nu a fost să fie. Mai mă doare, a spus Rey.

Lavinia nu vrea să se împace cu Rey

După șase luni de la terminarea filmărilor, Lavinia și Rey sunt despărțiri. Fosta concurentă a declarat că nu îl mai iubește pe Rey și că nu îi simte lipsa. Mai mult, Lavinia a spus că fostul ei iubit a avut multe momente în care a încercat să se împace cu ea, dar l-a refuzat.

Rey a fost să își ia hainele de la părinții mei. După, a tot venit pe la Bistrița împreună cu prieteni de-ai mei și cu Eda. Cred că după ce a ajuns în Irlanda a început să i se facă dor de mine. Probabil se simțea singur și și-a amintit că a existat una care ține super mult la el. Normal că i s-a făcut dor. Și mie mi s-ar face dor de mine. A avut mai multe episoade în care a încercat să se împace cu mine. Pentru mine este un capitol încheiat. Nu îl mai iubesc pe Rey, a mărturisit Lavinia.

Ce s-a întâmpla cu relația dintre Rey și Eda

Reymond și-a exprimat atracția față de ispita Eda și a decis să se despartă de Lavinia pentru a începe o nouă relația cu Eda. Totuși, se pare că Rey a plecat singur acasă mărturisind că intre el și ispita a fost doar o atracție fizică. După terminarea emisiunii, Eda și fostul concurent s-au mai văzut doar de două ori după emisiune.Eda susține că fostul iubit al Laviniei nu este bărbatul potrivit pentru ea.

‘După emisiune, m-am întâlnit cu Eda de două ori. Înainte de Crăciun și înainte de Revelion. Am simțit o atracție fizică foarte mare cu ea. Nu știu dacă ar putea să fie mai mult. Nu simt mai mult față de ea decât o atracție fizică, a mai spus Rey.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton