Ce s-a întâmplat cu Maria Covasa și Dani Boy, după ce s-au despărțit la Insula Iubirii. El a rămas cu ispita Mădălina Maricuț, dar a înșelat-o cu fosta iubită a ispitei Beni: "El s-a combinat cu ea să afle..."

 Tudorache Simona
.

Dani Boy și Maria Covasa au plecat pe drumuri separate în ultima ediție de la Insula Iubirii. El a încercat să îi intre în grații Mariei, dar ea a refuzat să îi mai dea o șansă. Dani și-a continuat povestea cu ispita Mădălina Maricuț, cu care a ajuns în pat în timpul emisiunii. Dani Boy nu a fost, însă, fidel nici în noua relație. Și așa cum o avertizase Maria pe Mădălina, a călcat strâmb.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Maria Covasa l-a ales pe Beni la sfârșitul show-ului, iar tânăra cu care s-ar fi întâlnit Dani Boy este nimeni alta decât fosta iubită a rivalului său. Beni are convingerea că Dani și-a dorit să afle detalii despre el și Maria Covasa, așa că a început să iasă cu fosta lui parteneră. Maria a susținut încă de la debutul emisiunii că Daniel Ungureanu e un tip gelos.

madalina- insula iubitriimadalina- insula iubitrii

Ce s-a întâmplat cu Maria Covasa și Dani Boy, după ce s-au despărțit la Insula Iubirii

Maria Covasa și Daniel Ungureanu erau împreună de cinci ani când au venit în emisiune să treacă testul. Fără să ezite, aceștia au recunoscut în fața camerelor de filmat că, de-a lungul relației lor, au întâmpinat numeroase provocări, care au venit să le testeze dragostea. Daniel Ungureanu și Maria Covasa au 26 de ani. Tânăra profesează ca lucrător comercial, iar el face tatuaje. Dani a venit cu Maria la Insula iubirii- sezonul opt, dar a plecat cu Mădălina.

Citește și: Cum și-a educat actrița Tania Popa cei doi copii: „Fata e la casa ei de la 18 ani, se descurcă singură, nu cere nimic. Băiatul nu mă lasă să car o sacoșă, e un gentleman”. Cu ce se ocupă Daria, în vârstă de 25 de ani și fiul adolescent, Slavic / EXCLUSIV

Citește și: Lora, despre perioada în care a fugit de acasă, pentru a-și începe cariera în muzică: „Mama era convinsă că mă voi întoarce acasă și mă voi face farmacist sau avocat. Eu am rămas mereu verticală și am învățat să spun NU când greul a devenit rău” / EXCLUSIV

Citește și: Diana Matei, afectată că nu și-a crescut singură fiul și că a apelat la o bonă încă de când l-a născut: 'Plângeam isteric. Vinovăția mă rodea. Mă consumam foarte mult…'. A urcat pe scenă la o săptămână după ce a devenit mamă

Citește și: Povestea de dragoste dintre Dana Nălbaru și Călin Goia: au fost împreună 7 ani și au existat zvonuri legate de infidelitate / Fosta solistă de la Hi-Q: „M-am îmbolnăvit, ajunsesem să fac atacuri de panică zilnic'

Citește și: Fiica lui Cătălin Crișan, scene romantice cu iubitul, în vacanța din Turcia. Daria locuiește deja împreună cu magicianul Darisian

Daniel Ungureanu a înșelat-o pe Mădălina cu fosta iubită a lui Beni

Lucrurile dintre el și ispită au evoluat rapid și s-au lăsat cu momente de romantism. Dani a căzut, însă, din nou pradă tentațiilor. El a ajuns să aibă o legătura cu cea cu care se iubise Beni.

El s-a combinat cu ea, de fapt, să afle chestii despre mine și despre Maria„, a susținut Beni.

Mădălina a fost trădată, dar l-a iertat. Ba mai mult, a continuat să îi găsească scuze. „Nu am trecut niciodată peste trădare, nu pot să concep așa ceva, însă fiind circumstanțele respective și ieșind dintr-o relație de 5 ani și jumătate, am zis ok, nu știe nici măcar el ce se întâmplă cu el. Am încercat să-i găsesc scuze”, a precizat ea. 

După acest episod, Dani a realizat că are sentimente pentru Mădălina. Concurentul a susținut, la interviul de după emisiune, că se vede alături de ispita de la Insula Iubirii. „Mi-am dat seama atunci că sentimentele mele față de Mădă sunt reale”, a spus el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton