Ce s-a întâmplat când Dana Rogoz a născut-o pe fiica sa, Lia, în plină pandemie: "Amintiri cu teamă și insecuritate..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ce s-a întâmplat când Dana Rogoz a născut-o pe fiica sa, Lia, în plină pandemie. Dana Rogoz este o actriță împlinită, care și-a construit, însă, și o familie minunată alături de soțul ei, Radu Dragomir și cei doi copii, Lia, în vârstă de trei ani, și Vlad, în vârstă de 10 ani. Dana Rogoz a dezvăluit, recent, momentele prin care a trecut când a născut-o pe fiica ei, în timpul pandemiei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Dana Rogoz este una dintre cele mai îndrăgite personaje din showbiz, iar fanii adoră să afle cât mai multe detalii despre familia ei. Actrița este mama a doi copii, alături de soțul, regizorul Radu Dragomir. Cuplul are un băiețel, Vlad, și o fetiță, Lia. Micuța a văzut lumina zilei în timpul pandemiei, iar Dana Rogoz a dat naștere acasă. Iată cum a fost această experiență pentru vedetă.

dana-rogoz-dana-rogoz-

Ce s-a întâmplat când Dana Rogoz a născut-o pe fiica sa, Lia, în plină pandemie

Dana Rogoz a explicat că nașterea fiicei sale, Lia, a fost cu adevărat o provocare. Actrița a ales să dea naștere acasă și recunoaște că a trecut printr-o mulțime de emoții. Din fericire, nașterea a decurs fără probleme. Cu toate acestea, vedeta este conștientă că pentru mulți perioada pandemiei a fost una teribil de dificilă.

Citește și: Anca Pandrea organizează o expoziție cu tablourile lui Iurie Darie, în ziua în care acesta ar fi împlinit 95 de ani: 'Mi-e tare greu fără el…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și cât costă apartamentul în care locuiește Vica Blochina: „Patul este făcut din piele de crocodil, candelabrele din cristal sunt aduse…” Cine i-a dăruit locuința

Citește și: Cristian Tudor Popescu, despre „Oppenheimer', după succesul de la Oscar 2024: „Acest film despre facerea bombei atomice nu e deloc atomic. Nu m-aș supăra dacă…'

Avem amintiri cu teamă și insecuritate de multe ori, dar trăgând linia, nașterea Liei, mai ales că a fost un copil sănătos, venind pe lume într-un an greu, a acoperit toate acele stări neplăcute și am fost feriți de decesul cuiva, de boala cuiva apropiat.

Bineînțeles, nu putem neglija. Știm că pentru mulți oameni, perioada aceea a fost sinistră și așa mai departe. A fost greu și pe parte financiară pentru mulți, multe afaceri au murit, n-au rezistat. Într-adevăr, pentru mine a fost ceva cu totul atipic. Pandemia de coronavirus s-a legat de naștere și sigur că, venirea pe lume a unui copil este o mare bucurie și acoperă orice', a spus actrița, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Dana Rogoz, despre perioada pandemiei: „Am trecut prin boală, dar…”

Dana Rogoz a mărturisit că ea și Radu Dragomir ar face față cu brio unei noi perioade de izolare, în cazul unei potențiale pandemii.

Pandemia pentru mine este legată de nașterea Liei. Lia s-a născut în 2020, în luna mai, imediat după ieșirea din starea de urgență, iar ultimele două luni le-am petrecut în casă, așteptând nașterea cu multe emoții. Îmi aduc aminte cu drag de perioada respectivă.

I-am spus lui Vlad, de curând: Ce ar fi dacă s-ar anunța din nou o pandemie, să stăm din nou în casă?. El a zis: Da? Doamne, ce frumos, să stăm 24 din 24 împreună!. Deci, pentru copil ar fi fost o bucurie. Noi am fost feriți de o formă gravă a bolii. Am trecut prin boală, dar printr-o formă ușoară', a declarat Dana Rogoz, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton