Ce s-a întâmplat după ce Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au reunit de dragul fiicei lor. De ce s-a enervat vedeta: „Au început să îmi jignească fata..."

 Tudorache Simona
.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav și-au însoțit fiica la deschiderea anului școlar. Micuța Sofia a intrat în clasa a doua. Bianca Drăgușanu a mărturisit că Sofia trăiește cu emoție acest început și că nici nu a fost nevoie să o trezească, pentru că era gata pregătită. Vedeta s-a declarat dezamăgită de traficul cu care a fost nevoită să se lupte pentru a reuși să ajungă la eveniment.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Bianca Drăgușanu l-a acuzat, de curând, pe Victor Slav, fostul ei soț, că nu se mai implică la fel ca înainte în creșterea fiicei lor și o lasă pe ea să ducă greul. După acest episod, pare că lucrurile s-au mai liniștit între ei și colaborează din nou. Bianca Drăgușanu și Victor Slav și-au susținut fiica în această zi importantă. Fostul prezentator fiind cel care s-a ocupat și de aducerea florilor.

bianca dragusanu 93bianca dragusanu 93

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, împreună de dragul fiicei lor

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au lăsat în urmă divergențele avute și au mers la deschiderea școlii unde învață fiica lor ca o adevărată familie.

„Da, a fost și Victor. El a fost și anul trecut. Doar e tatăl ei. A adus flori, a fost totul ok. Plus că anul ăsta eu pe Sofia nici nu mai trebuia s-o trezesc. Era deja pregătită, dornică și gata de școală.
Încă nu am primit nici măcar un orar legat de cum va fi anul ăsta pentru ea. Nu am venit doar cu Sofia, a venit și câinele meu, Mango',
a mai povestit Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, mândră de fiica ei

Vedeta a mărturisit că Sofia s-a bucurat să își revadă colegii, iar ea nu a mai avut emoții ca anul trecut. Evoluția Sofiei o bucură și îi dă un sentiment de mândrie.

„Anul ăsta, sincer îți zic, n-am mai avut emoții. Nu aveam de ce. Emoțiile au fost în clasa întâi. Sunt fericită că fiica mea evoluează. S-a bucurat să își revadă colegii de clasă. Ea e foarte fericită și asta e tot ce contează pentru mine', a mai spus Bianca Drăgușanu.

Citește și: Cum arată Petre Magdin la 81 de ani. Soția lui este un real sprijin pentru el: „La noi a fost dragoste la prima vedere. Nu am mai putut să stăm unul fără celălalt”

Citește și: Cum s-au cunoscut Carmen Grebenișan și Cristian, noul iubit: 'Eu am fost cea care a făcut primul pas. Ne cunoaștem de 10-15 ani…'

Citește și: Catinca Roman recunoaște că e adepta operațiilor estetice: „Mi-am făcut implanturi mamare acum 20 de ani, și pe atunci nu era așa, o ‘modă’, ca acum. Am simțit nevoia…”. Cum se menține în formă, de când nu se „mai chinuie” cu diete / EXCLUSIV

Citește și: 'Singurătatea aceasta nu este ușoară. Este groaznică. Am fost la cimitir, cum era firesc….' Ce face și cum arată astăzi Sidonia Spătaru, văduva lui Dan Spătaru, la 20 de ani de la moartea artistului / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație există între Jador și Oana Ciocan, după ce au fost fotografiați sărutându-se în Grecia, când toată lumea îi știa despărțiți: „O iubesc foarte mult!'

Ce a a supărat-o pe Bianca Drăgușanu

Vedeta a ținut să dea detalii despre problemele care au mâhnit-o încă din prima zi de școală. A răbufnit și a spus lucrurilor pe lume, mai ales că cea vizată era fiica ei.

„Sunt niște bătrâni din ăștia pe Facebook care comentează aiurea. Au început să îmi jignească fata. Am încercat să le șterg comentariile, să îi blochez. Maică-mea mi-a trimis niște mesaje și nu mi se pare normal așa ceva. Au scris că „Vai, fiica ta a intrat în clasa a doua. Clasa a doua ca trenul'. Nu înțeleg aceste atacuri, mai ales când vine vorba despre un copil, sincer.


Apoi, prima zi de școală nu mi-a plăcut așa mult,căci am făcut trei kilometri în 40 de minute. Am și zis că dacă luam vreo trotinetă electrică, doar că la mine nu prea găsesc din acelea care se închiriază, aș fi ajuns mai repede la școală. Dar am spus că de la anul îi iau fetei mele o trotinetă și se duce singură cu ea la școală (n. red.: râde și glumește)', mai spune Drăgușanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton