Ce s-a întâmplat în cameră între Laura Giurcanu și Aris Eram, după ce s-a stins lumina, la America Expres 2023. Alexia Eram i-a dat de gol

 Dumitrache Laura
.

În noua ediție a emisiunii America Express, concurentii au fost nevoiți să își caute cazare într-un trib amazonian, care a primit pentru prima dată vizita unor europeni. Echipele au dormit într-o fortăreață din lemn cu paturi supraetajate și paturi care să-i acopere de frig și de insecte. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au dormit în aceeași cameră cu Aris și Alexia Eram. Iată ce s-a întâmplat între Aris Eram și Laura Giurcanu, după ce s-au stins luminile!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În ediția de duminică, a emisiunii America Express, concurentii au fost călăuziți de Pacea Mamă, spre inima jungei amazoniene. Concurentii au mers în tribul amazonian unde au și înnoptat. Aceștia nu se așteptau, dar condițiile în care au dormit au fost unele foarte bune, spre deosebire de alte locuri în care au înnoptat.

america exoressamerica exoress

Sânziana Negru și Laura Giurcanu au împărțit aceeași cameră cu Aris și Alexia Eram. Deși locul a fost unul foarte comod, concurentii s-au confruntat cu apariția insectelor. Alexia Eram are o fobie de insecte, iar Sânziana a chemat-o să doarmă alături de ea, in timp ce Aris și Laura au dormit unul lângă altul.

Citește și: Laura Giurcanu a recunoscut ce o atrage la Aris Eram, după ce s-au sărutat în public: „Sună foarte sexy în franceză, îmi place că ești amuzant și că…”. Cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi

Citește și:Laura Giurcanu și Aris Eram, o nouă apariție în public, după ce au fost văzuți sărutându-se. În ce ipostază apropiată s-au afișat concurenții de la America Express

Citește și:Cum se simte Camelia Potec, la trei săptămâni după naștere: „Eu am fost nevoită să stau 10 zile la pat'. Sportiva și fiica nou-născută au fost externate din spital

Citește și:Jean Gavril va fi tată a doua oară! Soția lui, Bianca, este însărcinată: „Nu este o surpriză, a fost planificat. Suntem entuziasmați'

Ce s-a întâmplat în cameră între Laura Giurcanu și Aris Eram, după ce s-a stins lumina, la America Expres 2023

Duminică, în ediția 21 a emisiunii America Express 2023, concurentii au avut parte de momente inedite după ce au ajuns în tribul amazonian. A fost pentru prima dată când europenii au pășit în tribul amazonian, iar concurentii au fost nevoiți să înnopteze în fortărețe de lemn cu paturi supraetajate. Deși s-au simțit foarte bine, unii dintre concurenti s-au confruntat cu teama de insecte. Alexia și Aris Eram au dormit în aceeași fortățeată cu Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Iubita lui Mario Fresh are fobie de insecte, iar la un moment dat Sânziana i-a spus să doarmă cu ea pentru a se simti in siguranță. „Aseară eu am început să plâng când s-a stins lumina pentru că erau gândaci peste tot și Sânziana m-a luat cu ea în pat. Îmi este foarte frică de gândaci, de tarantule și tot ce înseamnă, mai ales când dorm… Așa că am dormit cu Sânziana și am dormit în sacul de dormit', spune Alexia Eram. Sânziana o completează: Am dormit e mult spus…'. Ei bine, tot Alexia a fost cea care i-a dat de gol pe Aris Eram și Laura Giurcanu. Se pare că fratele Alexiei a dormit lângă Laura. „Aris a dormit lângă Laura și eu lângă Sânziana', spune Alexia, însă Aris intervine imediat pentru a o corecta: „În patul de lângă Laura'.

Cum s-au cunoscut, de fapt, Aris Eram și Laura Giurcanu

Aris Eram și Laura Giurcanu participă la America Express, alături de parteneri diferiți. În urmă cu câteva săptămâni au apărut zvonuri legate de o posibilă relație amoroasă între cei doi, după ce au fost surprinși sărutându-se, în miez de noapte. Cei doi participanți la „America Express 2023' au stat față în față și au dezvăluit ce anume îi atrage unul la celălalt. Laura Giurcanu și Aris Eram au declarat că au format o prietenie rapidă și se cunosc de mai multi ani. „Când ne-am cunoscut noi doi? Prima dată ne-am văzut la o masă în Brașov, acum 5 ani, dar tu erai mai mic. Mai adolescent. Aveai 15 ani', a declarat Laurca Giurcanu, în cadrul podcastului Podcastito Express.

„Mie îmi place că ești descurcăreț, că ești foarte amuzant și ești un om foarte bun, care mă face să mă simt bine când sunt în prezența lui', a mai spus nfluencerița, despre calitățile fratelui Alexei Eram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton