Ce s-a întâmplat în ziua în care Jorge și Alina Laufer au divorțat: "Știam că n-o să o văd o perioadă și știam că urmează jihadul!"

 Dumba Gabriela
.

Acum 11 ani, Jorge și Alina Laufer au divorțat, iar ziua în care au luat această decizia l-a marcat pe artist. Însă, mai mult decât despărțirea de soția lui, pe Jorge l-a durut enorm, în ziua aceea, plecarea de lângă fiica lui pe care a lăsat-o dormind și el s-a mutat din casa familiei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

„Cea mai mare durere”, spune Jorge acum, la 11 ani de când a luat decizia de a pleca de lângă fiica lui și a Alinei Laufer, după divorț. Artistul își amintește și acum ziua aceea de 2 ianuarie când a plecat în zori de lângă fosta soție și fetița lor pentru că știa că nu o va mai vedea o perioadă bună pe Karina.

alina-laufer-divort-jorge-1alina-laufer-divort-jorge-1

Prin ce a trecut Jorge când a divorțat de Alina Laufer

În dimineața zilei de 2 ianuarie 2012, Jorge a decis să plece din căminul conjugal, lăsând-o pe Alina alături de micuța Karina, fetița lor.

„Cea mai mare durere, pe lângă cea de a-l pierde pe tata, a fost atunci când am plecat de lângă Karina. Dimineața aia, când eu am decis să divorțez de mama ei și durerea pe care am simțit-o atunci, în momentul ăla, nu a trecut niciodată.

Adică în momentul în care eu m-am uitat în dimineața aia, că am plecat dimineața devreme, în 2 ianuarie, țin minte și acum.

Am plecat la prima oră, înainte să se trezească ea, m-am uitat la ea și golul ăla în stomac l-am simțit mult timp de atunci. Și aia a fost una dintre cele mai mari dureri. Știam că n-o să o văd o perioadă și știam că urmează jihadul!

Asta a fost acum 11 ani, au trecut mulți ani, s-a vindecat acea rană, dar nu poți să uiți. A fost cu un impact emoțional foarte puternic! Îți rămâne și e bine să îți rămână, pentru că face parte din viață și nu e bine să pui sub preș, e bine să trăiești și să asimilezi. Să păstrezi în sufletul tău tot ce a fost și bun și mai puțin bun.', a declarat Jorge, pentru Cancan.ro.

Citește și: Cine este Luiza Popescu de la Bravo ai stil, sezonul 8. Are mai multe joburi

Citește și: Călugărița care a câștigat Vocea Italiei și-a pus cercel în nas și a renunțat la viața în mănăstire: „Nu înceta niciodată să visezi'

Citește și: „Sunt sub tratament. Un specialist m-a diagnosticat cu…’. Catinca Roman explică de ce nu a vizitat-o pe Mioara Roman la azil, după acuzațiile Oanei

Citește și: Iulia Albu, despre viața de influencer, după ce Ana Morodan a condus băută și sub influența substanțelor interzise: ‘Celebritatea nu omoară și nu distruge…’

De ce au divorțat Jorge și Alina Laufer

Alina (Laufer, acum) și Jorge au decis să se despartă după cinci ani de mariaj și fiecare dintre ei s-a căsătorit cu altcineva. Anul trecut, artistul dezvăluia de ce a decis să divorțeze de soția lui și să plece, astfel, de acasă.

„N-a funcționat. O relație, o familie trebuie să fie soț, soție, și părinții, doar până în momentul în care soțul și soția au un copil. În momentul în care soțul și soția au un copil, nu mai poți să stai cu bunicii în casă. Chiar dacă sunt în aceeași curte, nu mai poți.

Adică e o chestie de energie a familiei, mai ales dacă poți, de ce să nu stai singur. Stăteam și cu părinții ei și era destul de greu la un moment dat. Îmi doream să fim doar noi și copilul„, a declarat Jorge anul trecut, în podcastul lui Măruță.

Jorge spune că foștii socri nu îl susțineau în carieră, iar asta a fost un motiv în plus pentru a pleca din casa lor și a pune punct căsniciei cu Alina Laufer.

Nu aveam deloc susținere pe partea artistică, mereu îmi spuneau: ‘Fă și tu ceva serios! Îmi cer scuze că spun asta, îi respect foarte mult și le mulțumesc pentru tot ce au făcut pentru mine, dar ăsta-i adevărul.

Să fiu sincer, eram un puști care a venit din Constanța și ei m-au primit la ei în casă, să fim serioși acum, oamenii mi-au dat tot.

Dar la un moment dat, poate și din dorința mea de a fi pe picioarele mele și de a nu mai sta așa, în același papuc, mi-am dorit să plec. Și dacă Alina n-a vrut să vină cu mine, eu am plecat, pur și simplu. Am plecat de acasă, mi-am luat un geamantan, am pupat-o pe Carina (n.r. fiica lui Jorge și a Alinei).

Eu am știut că în casa aia nu o să mă mai întorc niciodată. I-am spus că plec la mama în Constanța și acolo am rămas. Ea mă ducea mereu cu zăhărelul că o să ne mutăm, căutam, culmea, am căutat și în complexul în care stau acum. Așa a fost atunci', a mai spus Jorge.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton