Ce s-a întâmplat între Marius Budin și Ana Maria Măriuță de la Insula Iubirii, după ce au aflat că au părăsit sezonul 7: "Tuturor ne-au sclipit ochii în acel moment. Tremura..."

 Dumitrache Laura
.

Ce s-a întâmplat între Marius Budin și Ana Maria Măriuță de la Insula Iubirii, după ce au aflat că au părăsit sezonul 7. Insula Iubirii, sezonul 7 se apropie de final. În ediția de sâmbătă seara, Radu Vâlcan a anunțat care sunt cei doi concurenti care părăsesc sezonul 7. Marius Budin și Ana Maria Măriuță au fost cei care au plecat din emisiune, spre surprinderea lor. Cu toate astea, revederea celor doi a fost una emoționantă atât pentru ei, cât și pentru cei prezenți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce s-a întâmplat între Marius Budin și Ana Maria Măriuță de la Insula Iubirii, după ce au aflat că au părăsit sezonul 7. Radu Vâlcan i-a luat prin surprindere pe concurentii de la Insula iubirii, sezonul 7. În ediția de sâmbătă, 20 august, prezentatorul tv a anunțat cuplul eliminat. Ana Maria Măriuță și Marius Budin au părăsit competiția.

ana si amrisuana si amrisu

Marius Budin și Ana Maria Măriuță s-au revăzut după aproape o lună, iar întâlnirea a fost extrem de emoționantă. Concurentul a mers pe insula fetelor, acolo unde s-a întâlnit cu iubita sa. Tânăra i-a sărit direct în brațele iubitului ei atunci când l-a văzut.

Citește și:Ema Oprișan și ispita Daria Cuflic, replici tăioase la Insula Iubirii. S-au confruntat față în față, la bonfire: „Nu cred că nu știai ce ai acasă și…'

Citește și:Speak a imitat-o pe Ema Oprișan de la Insula Iubirii, la un podcast. Cum a reacționat aceasta: „Rușinică…”

Citește și:Alina Ceușan prezintă Love Island, noul show de dating de la PRO TV. Când are loc premiera: „Este unul dintre cele mai tari formate din lume'

Citește și:O mamă s-a aruncat cu cei doi copii de la geamul unui hotel, în Botoşani. Ce mesaj i-a transmis înainte soțului: „Sper să fii fericit fără noi'

Ce s-a întâmplat între Marius Budin și Ana Maria Măriuță de la Insula Iubirii, după ce au aflat că au părăsit sezonul 7

Testul relației s-a terminat mai devreme pentru Marius Budin și Ana Maria Măriuța. Radu Vâlcan a venit pe insula băieților și a anunțat ce cuplu părăsește competiția. Ispitele feminine au votat la bonfire concurentul care ar trebui să plece acasă. Așadar, Marius Budin și Ana Maria Măriuță au plecat din emisiune. Revederea celor doi a fost una emoționantă atât pentru Marius și Ana, cât și pentru cei prezenți. Concurentul a mers în casa fetelor și a surprins-o pe iubita sa, care i-a sărit imediat în brațe.

Sunt foarte fericit, o să mă văd cu iubita mea. Deci, e bine venită această eliminare. Cu siguranță această experiență ne-a fost de folos, Ana cred că o să câștige puțin mai multă încredere în mine și familia ei la fel. Cu siguranță va fi mândră de mine.', a declarat Marius Budin, la Insula Iubirii.

”M-am simțit oribil când am văzut fața aia, el nu se aștepta, a fost chiar supărat. I-am simțit supărarea.', a mai adăugat Daria Cuflic.

Claudia, concurentă Insula Iubirii: „Tuturor ne-au sclipit ochii în acel moment”

Fetele și ispitale masculine au fost emoționați în momentul în care Marius Budin și Ana Maria Măriuță s-au revăzut. „Tuturor ne-au sclipit ochii în acel moment. Tremura de fericire. Toți am fost emoționați de imagine. S-au liniștit apele și am început să tăbărâm pe Marius cu întrebări', a spus Claudia Florescu. Apoi, cei doi și-au luat la revedere de la fete și ispitele masculine. „Gata și testul', a declarat concurentul.

Marius Budin nu a scăpat de curiozitatea fetelor, iar Bianca Giurcp a fost cea care i-a pus întrebări concurentului despre iubitul ei, Marius Moise. Marius Budin și Ana Maria s-au cunoscut în cadrul emisiunii Mireasa și sunt împreună de un an și 3 luni. În marea finală a show-ului matrimonial au decis să nu se căsătorească. Lipsa Ana Mariei de încredere în propria persoană se reflectă și în relația lor, motiv pentru care a decis să participe la cel mai dur test de fidelitate.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton