Ce s-a întâmplat la nunta de argint a lui Nico și a soțului ei, Laurențiu Matei: „Nu mă așteptam. Petrecerea o facem pe data de…” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ce s-a întâmplat la nunta de argint a lui Nico și a soțului ei, Laurențiu Matei. Nico a aniversat, recent, 25 de ani de iubire cu soțul ei, Laurențiu Matei. Vedeta și-a reînnoit jurămintele la biserică. Evenimentul a avut loc într-un lăcaș de cult din Ploiești, acolo unde locuiește artista. Petrecerea va avea loc însă peste câteva zile, de ziua de naștere a partenerului cântăreței.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce s-a întâmplat la nunta de argint a lui Nico și a soțului ei, Laurențiu Matei. Într-un interviu pentru viva.ro, artista ne-a declarat că a trăit sentimente unice în ziua în care și-a reînnoit jurămintele cu soțul ei, la biserică. Tot ea ne-a spus că petrecerea va avea loc abia peste o săptămână, de ziua de naștere a bărbatului.

fb_img_1699451373445fb_img_1699451373445

Citește și: Alexandra Matei, fiica lui Nico, are grijă și de copiii soțului din prima căsătorie: „Mai are doi băieți. Nu e așa ușor'

Citește și: Cine este Alexandra Matei, concurentă la Asia Express. Nico și fiica ei au o relație puternică

Citește și: Cine îl ajută pe Răzvan Fodor cu fiica lui când Irina Fodor e plecată la America Express și ce spune despre pericolele la care îi e expusă soția: „Riscuri sunt peste tot. Într-adevăr…' / EXCLUSIV

Citește și:Cum a devenit Bianca Brad model și ce relație a avut cu Cătălin Botezatu, de fapt: „S-a îndrăgostit foarte tare de mine, dar nu și eu de el. A suferit mult…' / EXCLUSIV

Ce s-a întâmplat la nunta de argint a lui Nico și a soțului ei, Laurențiu Matei

Cântăreața și soțul ei, compozitorul Laurențiu Matei, au împlinit, de curând, 25 de ani de câns s-au cununat regilios. Evenimentul a avut loc în Ploiești, într-o biserică superbă, iar artista a gesitonat cu greu emoțiile.

'A fost frumos, a fost emoționant. Au fost finii lângă mine și familia. Așa am vrut să fac, într-un cadru mai restrâns. Am trăit niște emoții pe care nu le-am trăit niciodată și nu mă așteptam. Mereu ziceam că abia aștept să fac nunta de argint, să fac ceva frumos. Și chiar a ieșit un eveniment frumos. Sunt foarte mândră că am niște nași foarte buni, inimoși și iubitori. Sunt pe sufletul nostru, cum se spune. Nașii noștri se numesc Cristina și Cristian', a declarat Nico, pentru viva.ro.

Nico face petrecere săptămâna viitoare, de ziua soțului ei

Nico va da o petrecere de ziua soțului ei, Laurențiu, când vor sărbători și pentru cei 25 de ani de la cununia lor religioasă.

'Petrecerea o facem altădată. Dar am fost în ziua cu slujba de mulțumire la un restaurant din Ploiești, unde ne place să mâncăm tot timpul, după care fiecare a plecat acasă, la casele lor și ne vedem săptămâna viitoare, pe data de 19 noiembrie, de ziua lui Laurențiu. Atunci vom face petrecerea.', a mai declarat Nico, pentru viva.ro.

Nico și soțul ei au împlinit 25 de ani de căsnicie

Nico a publicat și un mesaj pe rețelele sociale, însoțite de imagini de la fericitul eveniment, care a avut loc în urmă cu două zile în Ploiești, acolo unde locuiește cu soțul ei, Laurențiu Matei.

„Te simți norocos când îți petreci fiecare zi alături de cel mai bun prieten și te simți împlinit când cel mai bun prieten îți este și soț. Astăzi se împlinesc 25 de ani de când ne-am promis că ne vom iubi și ne vom respecta unul pe celălalt și iată-ne acum, din nou în fața Divinității, pentru a reînnoi promisiunile noastre. Îți mulțumesc, Laurentiu, pentru toata dragostea și grija pe care ne-o porți! La mulți ani noua, dragul meu!”, a scris Nico, pe Facebook.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton