Ce sacrificii a făcut Gabriela Lucuțar pentru meseria sa și ce a determinat-o să deschidă o firmă de pompe funebre: "Mulți vor spune că nu mă mai satur de bani..."

 Tudorache Simona
.

Gabriela Lucuțar, cunoscută publicului larg drept Regina întunericului, spune că în spatele succesului său se ascund multe sacrificii. Are o firmă de pompe funebre și numele ei apare frecvent la înmormântările celebre. Ea s-a ocupat de tot ce înseamnă acest episod la vedete precum Ionela Prodan, Sebastian Papaiani, Ion Dichiseanu sau Mioara Roman.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Lucuțar mărturisește că face această meserie cu pasiune și dăruire, nu pentru bani. Regina întunericului recunoaște că duce dorul unei vacanțe, atât ea, cât și copiii, cărora nu le poate face această bucurie din cauza timpului limitat. Regina Întunericului își dorește ca cei care apelează la serviciile ei să fie mulțumiți, de aceea face totul ca să le răsplătească încrederea.

gabriela-lucutar-97gabriela-lucutar-97

De ce a ales Gabriela Lucutar să aibă o firmă de pompe funebre

Gabriela Lucuțar susține că partea financiară nu are legătură cu motivul pentru care a ales această profesie. „Mulți vor spune că nu mă mai satur de bani. Așa a vrut Dumnezeu și o fac din suflet și cu cea mai mare dăruire și am sacrificat absolut tot. Oamenii cred că eu sunt foarte bogată. Eu, într-adevăr, sunt bogată sufletește, spiritual. Am tot ce îmi trebuie și muncesc pentru asta. Nu am avut de 18 ani de zile sărbători. Nu am avut vacanțe. Eu nu știu cum este să mergi în străinătate într-o vacanță, copiii mei nici atât. Nu mi-am permis luxul să îmi abandonez meseria nicio secundă, pentru că tot ceea ce fac, o fac pentru că așa a vrut Dumnezeu și o fac din suflet și cu cea mai mare dăruire.

Am sacrificat absolut tot. Nici nu pot să îl numesc sacrificiu, ci o binecuvântare. Ca să lucrezi în domeniul meu și să lucrezi cu atâta dăruire și să faci lucrurile să iasă perfect, pentru că sunt o perfecționistă și foarte atentă la detalii. Vreau ca omul care apelează la serviciile mele să fie foarte mulțumit. Dacă eu sunt mulțumită, el e mulțumit. Pentru asta am sacrificat, dar nu din prisma banilor', a declarat Gabriela Lucuțar în cadrul podcastului lui Adrian Niculescu.

Citește și: Iubita lui Dinu Maxer, prima apariție alături de copiii artistului. Magdalena Chihaia e topită după Maysa: „Ea are multă energie, dar…' / Imaginile îi surprind ca o familie unită

Citește și: Cătălin Măruță a ajuns de urgență la spital din cauza unei pisici: „Aveți grijă oameni buni, că dintr-o glumă ca asta…S-ar putea ca distracția să vă coste…” / Cum se simte acum prezentatorul TV

Citește și: Simona Gherghe, motivul real pentru care a plecat de la Acces Direct: „E un format controversat, greu, apăsător. Le-am spus că aș putea să mă întorc dacă schimbăm totul acolo, dar…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș

Citește și: Alexandru, fiul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică a împlinit 5 ani! Imagini de la petrecerea organizată de părinți, chiar în curtea vilei lor

Gabriela Lucutar are o familie frumoasă

Gabriela Lucuțar e căsătorită și are trei copii. Ea recunoaște că la primele sarcini a apelat la înseminarea artificială.

„Mi-am dorit mereu să am doi copii. Două fetițe, mai exact. Iar primii mei doi copii, cele două fete, Daria, de zece ani, și Delia, de șapte ani, au venit prin metode de inseminare artificială. Însă, după șase luni de la nașterea Deliei, am aflat că am rămas însărcinată pe cale naturală. Și m-am gândit să avortez.

Am crezut că nu pot avea grijă de trei copii. I-am cerut un semn lui Dumnezeu! Ce să fac?! Cum acest semn nu a venit m-am programat să fac avort. Cu două zile înainte de programare în cauză, am avut o înmormântare. Părintele oficiant, nu-i voi da numele, m-a întrebat la final de ce sunt tristă. I-am spus că sunt însărcinată și că peste două zile merg să avortez. Mi-a spus într-o primă fază doar atât: „Lasă băiatul la locul lui!’.

Apoi s-a scuzat în fața familiei răposatului pentru că a nu a rămas la pomană și sub pretextul unei minciuni nevinovate m-a luat deoparte și a discutat cu mine timp îndelungat despre viață și moarte. În cele din urmă am abandonat avortul. Am considerat că acela fusese un semn de la Dumnezeu și bine am făcut. Damian, mezinul familiei noastre, are de acum șase ani și suntem cu toții fericiți!’, a spus Gabriela Lucuțar.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton