Ce sacrificii face fiica Andreei Marin ca să studieze în America și ce spune Violeta Bănică despre povara numelui pe care îl poartă: „Mama tot timpul m-a învățat...”

 Tudorache Simona
.

Fiica Andreei Bănică își dorește să urmeze Dreptul în America, de aceea consideră că sacrifiicile pe care le face o ajută să își împlinească visul. Violeta Bănică e hotărâtă să tragă din greu pentru a ajunge departe, așa că nu ezită să doarmă câteva ore pe noapte, să se implice în acțiuni de voluntariat sau să învețe din greu în loc să iasă cu prietenii.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Fiica Andreei Marin are planuri mari cu viața ei și speră că Radu Ștefan, fratele ei, o să i se alăture în America, așa cum și-au propus când ea avea nouă ani și era deja cucerită de America, țara tuturor posibilităților.

violeta-banica-52violeta-banica-52

Ce program are fiica Andreei Marin

Violeta Bănică vrea să plece din țară și e de neoprit. Învață din greu și are un program extrem de încărcat. „Momentan, da! (n.r. vrea să plece din țară). Eu dorm cât mi se pare normal. Este foarte important să îți iei cele 8 ore de somn. Lucrez la acest lucru! Am început cu 3, sunt la 6, o să ajung la 8 la un moment dat, sper! Este un program plin, dar plin de fericire!

Nu mă deranjează că trebuie să mă trezesc la 7 jumătate în fiecare sâmbătă ca să merg la voluntariat și nici că stau până la 11 sau 12 noaptea la meditații! Îmi face plăcere să fac teme, să lucrez pentru proiecte sau voluntariat. Nu mă deranjează, nu este obositor', spune Violeta Bănică pentru Ego.ro.

Violeta Bănică recunoaște că atrage sponsorii cu numele ei

E apreciată de cei alături de care face voluntariat. Iar numele ei continuă să atragă sponsori, iar asta nu poate decât să o bucure.

„Oamenii cu care am lucrat, mai ales în proiectul cel mai recent, FDRMUN, care a fost la Palatul Parlamentului în februarie, mă cunoșteau. Eram colegi de școală, diferența aceasta nu s-a făcut niciodată, dar a fost de ajutor, într-adevăr. (n.r. numele său).

Nu am folosit niciun fel de pilă, cum s-ar spune, dar, pentru că sunt cunoscută, am putut să fac deal-uri mai bune, să aduc mai multe sponsorizări. Lucrul acesta a ajutat foarte mult pentru că, până la urmă, evenimentul a fost pentru elevi și a avut un impact mai mare', mai spune ea.

Citește și: Oana Radu l-a dat în judecată pe Cătălin Dobrescu, fostul ei soț, și i-a deschis trei procese: „Dacă are o problemă legată de despărțirea noastră și ceva a supărat-o, să spună…”

Citește și: Cristi Brancu, mesaj dur pentru Vali Vijelie. De unde a pornit conflictul dintre cei doi: „Pentru mine e o mare dezamăgire”

Citește și: George Nicolescu a fost înmormântat. Fiul lui a venit să-și ia rămas bun: „Și-a învins teama de avion și este lângă noi” / Aurelian Temișan a fost la înmormântare

Citește și: Ce planuri au Anamaria Prodan și logodnicul ei, Ronald Gavril: 'Ne facem casă în America, o decorăm amândoi…' Cum se înțeleg copiii impresarei cu boxerul / EXCLUSIV

Violeta Bănică, despre presiunea numelui pe care îl poartă

Violeta Bănică mărturisește că nu a simțit vreodată presiunea numelui pe care îl poartă, iar asta chiar dacă are doi părinți celebri, pe Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr.

Mama mea tot timpul m-a învățat că standardele ți le impui singur. Eu mă uit cum eram înainte, cum sunt astăzi și cum vreau să fiu în viitor! Acesta este singurul standard cu care mă compar. Mă gândesc, normal, la cum mă văd oamenii, dar nu într-un mod atât de profund încât să îmi afecteze modul de a fi. Nu am simțit genul acesta de presiune' , mai spune Violeta Bănică.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton