Ce sacrificii face Ilinca Vandici ca să își păstreze silueta: „Gătitul nu este o activitate care să mă atragă. Marele meu noroc este că Zian mănâncă foarte curat pentru vârsta lui"

 Tudorache Simona
.

Ilinca Vandici reușește să arate spectaculos la 38 de ani. În spatele siluetei frumos conturate pe care vedeta de la Kanal D 2 o afișează se află, însă, multe ore de antrenament. Ilinca Vandici alege fructele și legumele din meniu, iar atunci când nu merge la sală pleacă alături de Zian, fiul ei, cu bicicleta.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Ilinca Vandici are un program încărcat, dar face tot posibilul și reușește să ajungă de câteva ori pe săptămână și la sală, unde lucrează fiecare parte a corpului. Vedeta are un antrenament susținut, dar nu face niciodată excese alimentare, iar astfel reușește să se mențină în formă.

ilinca-vandici-32ilinca-vandici-32

Cum se menține în formă Ilinca Vandici

Atunci când nu se antrenează din greu, Ilinca Vandici petrece momente de neuitat alături de Zian. Merg împreună cu bicicleta, aleargă sau fac alte activități constructive. Acum se pregătesc pentru vacanță.

Bineînțeles că îmi fac timp să ajung la sală, deși programul meu este extrem de aglomerat și solicitant. Prioritizez lucrurile, altfel nu aș reuși să îndeplinesc toate task-urile dintr-o zi. Sportul este una dintre prioritățile mele.

În ultima perioadă nu mai reușesc să ajung atât de des pe cât mi-aș dori, dar este doar o perioadă, înțeleg că alte lucruri necesită atenția și prezența mea și pot să las sportul pe locul 3 sau 4. Dar în fiecare zi fac mișcare, chiar dacă nu la sală, alerg de colo-colo, urc scări, alerg cu Zian, merg pe bicicletă. Fac sport, fiind o persoană foarte activă, chiar dacă nu ajung la antrenament pe cât de des mi-aș dori', a povestit Ilinca Vandici pentru Ciao.ro.

Citește și: Cum a ajuns Tania Popa actriță, deși își dorea să facă design vestimentar: „Dacă aș lua-o de la capăt, niciodată nu aș mai porni pe drumul acesta. Și pot fi judecată cum vreți. Pentru că sufletul meu e în altă parte”. La evenimente îmbracă numai ținute confecționate de ea / EXCLUSIV

Citește și: Viața Irinei Nicolae în Ungaria, la 15 de ani de când a părăsit România. Pentru ce meserie se pregătește: „Mi-am dorit să învăț de la profesioniști, așa că nu am stat degeaba și am aplicat pentru…”. În ce relații a rămas, de fapt, cu fostele colege de la A.S.I.A. / EXCLUSIV

Citește și: Cum a reușit Loredana Groza să treacă peste toate obstacolele din carieră: „Cred că am fost una dintre primele românce care au apărut la televiziunea italiană, imediat după 1990″

Citește și: Alex Bodi și noua lui iubită s-au separat în timpul vacanței. Caterina s-a întors în țară, iar afaceristul a rămas în Mykonos, unde se află și Ema Uta

Citește și: Laura Cosoi a publicat prima imagine cu cea de-a patra fetiță și a explicat de ce a ales numele Aida pentru micuță: „Am știut că va face parte din viață noastră încă de acum doi ani, când mi-a apărut în vis”

Ilinca Vandici și fiul ei, Zian, au același meniu

Prezentatoarea nu are o pasiune pentru gătit. Ilinca Vandici se declară mulțumită de alegerile culinare ale fiului ei, care, la șapte ani, mănâncă sănătos și i-a îmbrățișat tabieturile.

Gătitul nu este o activitate care să mă atragă și nici nu îmi găsesc timp pentru
a învăța, testa rețete. Marele meu noroc este că Zian mănâncă foarte curat pentru vârsta lui, ce mănânc eu mănâncă și el. Ne plac salatele, legumele crude, mâncarea neprocesată. Gătitul nu cred că se va regăsi între pasiunile mele', a mai spus vedeta de la Kanal D 2.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton