Ce sacrificiu a făcut Romina Gingașu, soția lui Piero Ferarri, pentru relația lor: „Am ales cu inima și nu regret. Eu aveam o ofertă foarte importantă la Paris și...”

 Dumba Gabriela
.

Relația dintre Romina Gingașu și Piero Ferrari s-a înfiripat în urmă cu 8 ani, după o primă întâlnire pe aeroportul privat Milano Linate. Cucerit de frumusețea ei, magnatul italian a curtat-o timp de câteva luni bune, astfel că în 2021, i-a devenit soție. Statutul de soție de miliardar, spune ea, a presupus și unele sacrificii, despre care a vorbit recent în emisiunea lui Cătălin Măruță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Prima întâlnire dintre Romina Gingașu și Pierro Ferrari a avut loc în 2016, pe când ea avea 24 de ani și lucra la o companie care vindea avioane private de lux. Frumoasa româncă a purtat negocieri cu magnatul italian timp de șase luni, care s-au încheiat cu o invitație la cină. A urmat o vacanță în Maldive, moment în care au decis să-și oficializeze povestea de dragoste. Nunta celor doi a avut loc în 2021, în sudul Italiei, însă evenimentul grandios s-a desfășurat în mare discreție.

romina si piertromina si piert

Citește și: Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție la Măruță într-o ținută super ieftină: „Rochia mea este de pe AliExpress, iar pantofii sunt Zara”. Cele două piese costă mai puțin de 100 de euro

Citește și: Cum a testat-o miliardarul Piero Ferrari pe Romina Gingașu la prima lor întâlnire: „M-a întrebat ce părere am despre situația lui. Am răspuns sincer”

Citește și: Georgiana Lobonț, atac dur pentru Armin Nicoară după ce i-a spus că-i este datoare: 'Ești un om fără rușine, fără limite, prefăcut și lingușitor. Telenovela continuă…'

Citește și: Ileana Șipoteanu și Nouria Nouri, omagii pentru creatoarea de modă Delia Lazăr, care a murit la doar 42 de ani: „O luptătoare cu momente de grea încercare ale sufletului”

Ce sacrificiu a făcut Romina Gingașu, soția lui Piero Ferarri, pentru relația lor

Invitată recent în emisiunea lui Cătălin Măruță, Romina Gingașu a vorbit pe larg despre relația cu fiul legendarului Enzo Ferrari. Frumoasa româncă a avut o apariție simplă și naturală, într-o ținută care nu valora mai mult de 100 de euro, însă care a redat feminitate și bun-gust.

La începutul relației cu soțul ei, Piero Ferrari, cariera Rominei Gingașu era în plină ascensiune și primise o ofertă importantă de la o companie franceză. Nu a mai mers la interviu și a ales să-l urmeze pe magnatul italian, cu care își împarte viața de mai bine de opt ani.

Am încercat să-i vând un avion privat lui Piero Ferrari. El m-a ignorat și m-a refuzat timp de aproape 6 luni. M-a invitat la cină, în final, el era singur, eu eram singură. Așa am decis să construim o viață împreună și un cămin împreună. Eu în acel moment aveam o ofertă foarte importantă la Paris, în vânzări de avioane militare. A trebuit să merg la acel interviu, mi s-a spus că de la 1 trebuie să fiu la Paris și am spus că nu pot', a povestit Romina Gingașu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Am ales cu inima și nu regret'

La ani distanță de când a refuzat oferta de muncă, Romina Gingașu spune că trăiește fără regrete. Soția lui Piero Ferrari a absolvit Ingineria Motoarelor de Avion la Academia Tehnică Militară din București, fiind singură fată din grupă. Înainte să-l cunoască pe magnatul italian, vindea avioane private celor mai bogați oameni ai planetei. După căsătorie, Romina Gingașu a investit zeci de milioane de euro în domeniul imobiliar, atât în străinătate, cât și în România.

„Am ales cu inima și nu regret. Au trecut 7 ani', a mai spus soția lui Piero Ferrari.

Cum s-au cunoscut Romina Gingașu și Piero Ferrari

Piero Ferrari este cel mai important proprietar privat al companiei care produce automobile de lux, cu peste 10% din acțiuni. Singurul fiu în viață al legendarului Enzo Ferrari are o avere estimată la 5 miliarde de euro. Magnatul s-a căsătorit în secret cu Romina Gingașu în 2021 după o relație de 15 ani.

Romina Gingașu a povestit, acum ceva timp, cum l-a cunoscut pe Piero Ferrari: „L-am cunoscut pe Piero când locuiam aici, în Monte Carlo, și lucram la Bombardier, vindeam avioane private (n.r. Bombardier este al treilea producător de avioane din lume). Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24.

Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii. Și astfel am răspuns și întrebării de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine. Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am „decolat'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton