Ce sacrificiu enorm face Ozana Barabancea pentru copiii ei, în perioada Paștelui: "O mamă trebuie să se jertfească pentru copii"

 Dumitrache Laura
.

Ozana Barabancea se declară o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Artista a reușit să slăbească zeci de kilograme în ultimii ani, iar anul acesta a reușit să țină tot Postul Paștelui. Recent, Ozana Barabancea a dezvăluit ce sacrificiu a făcut pentru cei doi copii ai săi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ozana Barabancea este una dintre cele mai cunoscute profesoare de canto de la noi din țară. Face parte din juriul emisiunii Te cunosc de undeva, alături de Andreea Bălan, Aurelian Temișan, Cristi Iacob și Mihai Petre. Vedeta are doi copii, Andrew și Gloria, care s-au transformat în niște tineri superbi.

ozana barabancea copiiozana barabancea copii

Jurata de la Te cunosc de undeva și-a înfrânat poftele în Postul cel Mare și a dat dovadă de mare ambiție. De asemenea, Ozana Barabancea a făcut un mare sacrificiu și pentru copiii ei. Cu toate astea, artista recunoaște că nu a fost tocmai ușă de biserică în această perioadă, dar a încercat să își spele păcatele.

Citește și:Ozana Barabancea refuză să participe la America Express: „Eu sunt prea doamnă”

Citește și:Ce spune Ozana Barabancea despre operațiile estetice și ce trucuri de frumusețe are: „Fiecare își face ce consideră pentru a arăta bine'. De ce poartă mereu pălării și cruci / EXCLUSIV

Citește și:Laura Lavric și-a iertat sora, dar nu vrea să mai aibă vreo legătură cu ea: „E un om invidios, răutăcios”. Ecaterina îi este datoare cu 10.000 de euro artistei

Citește și:Milionarii Călin și Orianda Donca și-au retras copiii de la școală: „Îi educăm noi, primesc 50 sau 100 de lei.”

Ce sacrificiu enorm face Ozana Barabancea pentru copiii ei, în perioada de Paște

Ozana Barabancea, în vârstă de 53 de ani este o fire foarte credincioasă, iar în această perioadă a reușit să țină tot Postul Paștelui. Vedeta nu a mâncat de dulce și a făcut un mare sacrificiu pentru cei doi copii ai săi, Andrew și Gloria.

Jurata de la „Te cunosc de undeva” a declarat că fiul și fiica sa nu au ținut post, dar ea a decis să se sacrifice ea pentru ei și să îl țină. „Ei nu au ținut, dar nici nu am pretenții, pentru că țin eu pentru ei. Asta face o mamă:trebuie să se jertfească pentru copii!, a declarat Ozana Barabancea, potrivit playtech.ro.

Ozana Barabancea:”Învierea nu este despre mâncare, ci despre altceva”

De Paște, Ozana Barabancea va petrece alături de familie. Vedeta a pregătit bucatele tradiționale pentru această sărbătoare, dar este de părere că Paștele reprezintă un eveniment foarte important pentru toată lumea, și nu doar mâncarea este importantă în aceste zile.

Am gătit într-o vreme, dar pentru că nu o să fiu acasă, nu o să gătesc eu. Elementarul o să am pe masă, evident, o sarma, o friptură, un ou, așa e frumos.Învierea nu este despre mâncare, ci despre altceva: despre esența creștinismului, despre cea mai adevărată minune și anume, Învierea din Morți a Mântuitorului Nostru.”, a mai spus jurata de la „Te cunosc de undeva”

Ozana Barabancea s-a apropiat de Dumnezeu în urmă cu 10 ani

Ozana Barabancea a devenit o femeie credincioasă și religioasă. Jurata de la Antena 1 a dezvăluit care a fost unul dintre motivele principale care au condus-o mai aproape de Dumnezeu. Soprana respectă posturile și merge des la slujba de Paște, declarând că Dumnezeu i-a fost mereu aproape.

Am fost educată de mică, m-am născut vis a vis de o biserică, mergeam la biserică, bunica mea m-a învățat să fac semnul crucii și am trăit șapte ani vizavi de biserică. Viața m-a îndepărtat, m-a dus pe alte căi, în fine, tentațiile tinereții… La un moment dat, acum 8-9 ani, într-o dimineață de mai am avut așa ca o revelație. Mi s-a luminat un perete complet zidit, fără fereastră. Am văzut cum din partea stângă vin raze, declarat artista în urmă cu doi ani.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton