Ce salarii au Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la PRO TV, la MasterChef: „Puțin. Am zis așa: de la Pro TV mai puțin, de la Dumnezeu mai mult"

 Tudorache Simona
.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost luați la rost în emisiunea lui Cătălin Măruță, mai precis la rubrica sosurilor iuți. Prezentatorul a vrut să afle ce salariu au la MasterChef, după ce au părăsit Chefi la cuțite, show-ul de la Antena 1 unde au obținut cifre record de audiență. Ei fac acum echipă la PRO TV, la MasterChef, cu Gina Pistol și cu cheful Iosif Ștefănescu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Sorin Bontea a dat mai mult din casă, spre deosebire de colegii săi, iar asta pentru că nu suportă alimentele picante. Deși cei trei formează o echipă imbatabilă pe sticlă, dincolo de platourile de filmare nu sunt legați de o mare prietenie. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu merg în vacanțe împreună și nu împart același cerc de prieteni. Fiecare dintre ei are o viață pe care și-a construit-o așa cum și-a dorit.

sorin bontea 40sorin bontea 40

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au același salariu la MasterChef

Sorin Bontea a fost întrebat care dintre colegii săi are cel mai mare salariu. „Niciunul'. „Îl avem la fel', a spus cu sinceritate Sorin Bontea. „Cât?', a încercat Cătălin Măruță să afle.

„Puțin. Am zis așa: de la Pro TV mai puțin, de la Dumnezeu mai mult. Am avut mereu salariul la fel, cu toate că eu am muncit mai mult, asta e', a precizat Bontea.

„De unde știți că îl aveți la fel?', a vrut să știe Cătălin Măruț. „Am semnat contractele împreună, am negociat împreună', a adăugat Sorin Bontea.

Citește și: Simona Gherghe a dezvăluit de ce a plecat de la Acces Direct, de fapt: „Nu am mai putut să duc tot ce era acolo. S-au adunat, am trecut prin niște…”

Citește și: Cosmina Adam a anunțat când își botează fiica: „Vor fi în jur de 200 de persoane'. Cine sunt nașii și ce surpriză pregătește fosta asistentă de la Acces Direct

Citește și: Cum își aleg Smiley și Gina Pistol vacanțele. Artistul nu lasă munca deoparte nici în concediu: „Vara nu mă decuplez deloc, sunt tot timpul cu treburi. Lui Josephine îi place…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum au reacționat părinții Mariei Buză când a intrat la Facultatea de Teatru, în urmă cu 31 de ani: „Când le-am dat vestea cea mare, a început circul! Tata spunea că semăn cu el, mama…” / EXCLUSIV

Citește și: Fiica lui Virgil Ianțu pleacă în străinătate, la studii. Ce facultate va urma Jasmina: „Ne ducem cu ea, stăm câteva zile, după care…”

Ce relație există între Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Florin Dumitrescu a recunoscut ce relație are cu Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, cu care prezintă MasterChef la PRO TV. Cheful recunoaște că între ei e un parteneriat care funcționează foarte bine, nu o prietenie care se manifestă cu vacanțe petrecute împreună.

„Practic e vorba de un parteneriat aici. E o prietenie care nu se manifestă cu vacanțe împreună sau cu gesturi de prietenie. E mult mai mult un parteneriat. Cel puțin eu așa consider. Fiecare dintre noi avem defectele și calitățile care fac această echipă să funcționeze așa cum funcționeaz”, a dezvăluit Florin Dumitrescu, conform Unica.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton