Ce salarii aveau Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite. Au fost dați afară din show, după 7 ani

 Dumitrache Laura
.

Ce salarii aveau Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite. Cei trei jurați renunță la emisiunea cu care a avut mare succes. Jurații de la Chefi la cuțite au declarat că alegerea lor a fost luată de comun acord, din cauza presiunii și oboselii. Iată ce salariu încaseaza cei trei jurați de la Chefi la cuțite!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce salarii aveau Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite. Surpriză mare pentru telespectatorii show-ului culinar Chefi la cuțite. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu vor mai face parte din juriul emisiunii.

jurati chefi la cutitejurati chefi la cutite

Ce salarii au Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite. Cei trei jurați de la Chefi la cuțite au decis să se retragă din proiect, iar decizia au luat-o cu putin timp înainte ca filmările celui de-al treisprezecelea sezon să înceapă. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu nu doresc să mai continue Chefi la cuțite, deși sunt plătiti destul de bine de Antena 1.

Citește și: Ștefan Nistor de la Chefi la cuțite va deveni tată pentru prima oară: „Ziua cea mare se apropie”. Fostul concurent al lui Cătălin Scărlătescu s-a însurat acum două luni

Citește și:Chefi la cuțite 12 octombrie – Cristina Sabău și Nadd Hu au fost eliminate din competiție: „Asta e durerea mea cea mai mare

Citește și:Cum arată complexul turistic deținut de Andreea Esca la Sibiu și cât costă un sejur: „Un colț de rai”

Citește și:Cum a slăbit Alessandra, colega de scenă a lui Theo Rose, 45 de kilograme și cum arată acum: „Am scăpat de hipotiroidism'


Ce salarii aveau Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au anunțat că nu vor mai face parte din juriul emisiunii Chefi la cuțite. Cei trei bucătari i-au luat prin surprindere pe fanii show-ului culinar. Cu toate acestea, cei trei jurați primesc un salariu mare din partea Antenei 1. Potrivit bzi.ro, în anul 2020, Cătălin Scărlătescu încasa 1.600 de euro pe lună, iar în anul următor, primea 2.500 de euro. Sorin Bontea încasează pe lună la Chefi la cuțite 3.000 de euro.

În ceea ce privește onorariul lui Florin Dumitrescu, nu se cunosc prea multe detalii, dar în urma contractului de imagine cu un cunoscut retail din România, chef-ul primește venituri lunare de 10.000 de euro. Cei trei chefi se numără printre cei mai buni bucătari din România, iar Scărlătescu a declarat că are venituri mari încă din anii 90. „Nu știu ce înțelegi tu din bani. Fii atent. În 1994, salariul meu era de 1.400 de dolari', a mărturisit Cătălin Scărlătescu în cadrul podcastului „La fileu'. Show-ul culinar Chefi la cuțite a avut premiera prima dată în martie 2016, pe Antena 1, iar încă de la început, din juriu au făcut parte Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Emisiunea Chefi la cuțite va avea un nou juriu

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea nu vor mai apărea la Chefi la cuțite, în sezonul următor. Cei trei chefi au decis să se retragă din proiect, chiar înainte ca filmările pentru următorul sezon să înceapă. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au declarat că se simt obosiți, deși între filmări este o pauză de șase luni. Se pare că decizia lor este definitivă. Cu toate acestea, producătorii emisiunii au decis ca emisunea Chefi la cuțite va avea un nou juriu.

„Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătirilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei.Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală.Chefi la cuțite este un format puternic, iar producătorul Mona Segall este o creatoare unică- a reușit întotdeauna să găsească oamenii iubiți de public. Sunt generații întregi de oameni de televiziune care îi datorează cariera și mai ales substanța devenirii a ceea ce sunt azi. Îi putem vedea pe toate ecranele.

Angajamentul nostru față de calitate și divertisment de clasă rămâne neschimbat. Calitatea este în ADN-ul Chefi la Cuțite. De la selecția juraților, până la producția show-ului și interacțiunea cu publicul, standardul nostru de calitate rămâne neschimbat și neîntrerupt.

Fanii Chefi la cuțite se pot aștepta la un sezon nou plin de surprize, performanțe memorabile și momente emoționante. ', a declarat Mihai Ioniță, CEO al postului TV unde se difuzează emisiunea, potrivit a1.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton