Ce salariu avea Cătălin Scărlătescu când s-a întors în România din străinătate, în anii 2000: „În Germania aveam cât lua un doctor, 3.500 de…”

.

Ce salariu avea Cătălin Scărlătescu când s-a întors în România din străinătate, în anii 2000. Cătălin Scărlătescu se numără printre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari chefi de la noi din țară. Juratul de la Chefi la cuțite a fost nevoit să muncească în străinătate încă din adolescență pentru a-și îndeplini visul. Recent, Scărlătescu a dezvăluit ce salariu a avut când s-a întors în România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Ce salariu avea Cătălin Scărlătescu când s-a întors în România din străinătate, în anii 2000. Cătălin Scărlătescu se poate declara un bărbat împlinit, atât pe plan profesional, cât și personal. Juratul de la Chefi la cuțite a muncit foarte mult și a devenit unul dintre cei mai apreciați bucătari de la noi din țară. Scărlătescu a lucrat ani de zile la un restaurant din Germania. Când s-a întors în România, salariul său a fost foarte mic.

Cătălin Scărlătescu și-a dorit încă din adolescență să devină bucătar și a muncit foarte mult până să-și îndeplinească marele vis. Scărlătescu a renunțat la studii la vârsta de 16 ani și primul loc de muncă a fost la un hotel de pe litoral ca și livrator de mâncare.


Citește și: Cătălin Scărlătescu spune cum îți dai seama că ești păcălit la restaurant: „Du-te în spate la gunoi și…'

Citește și:‘Noi nu suntem prieteni. Sunt singurii mei inamici. Mă feresc de ei ca de…’. Cătălin Scărlătescu, despre relația cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu

Citește și:Cum a răspuns Dinu Maxer, întrebat dacă o vrea înapoi pe Deea: „Poate un război nuclear, să fim obligați să…'

Citește și:Theo Rose are coșmaruri legate de momentul nașterii. Cum se simte în a șaptea lună de sarcină: „Ultima perioadă e încărcată de emoții’

Ce salariu avea Cătălin Scărlătescu când s-a întors în România din străinătate, în anii 2000

Cătălin Scărlătescu, în vârstă de 50 de ani, este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România și este jurat la Chefi la cuțite. Invitat în podcast-ul „Fain și simplu’, moderat de Mihai Morar, Scărlătescu a vorbit despre experiența pe care a avut-o în Germania, acolo unde a lucrat ca bucătar, dar și ce salariu a avut când s-a întors în România. Chef a dezvăluit că la început primea 300 de dolari salariu în România, iar ulterior patronul i-a mărit salariul lunar.


„În Germania aveam salariu 3.500 de mărci, mi se spunea „The Speedy One’, eram cel mai rapid în prepararea mâncărurilor în bucătărie, apoi m-am întors în România prin 2002-2003. Aveam un patron italian în Germania, nu-mi dădea salariu, doar punea banii pe masă și-mi zicea: Ia-ți câți vrei!. Aveam cât lua salariu un doctor, medic în Germania. Am început în România cu 300 de dolari, iar după două luni aveam 2.800 de dolari. Salariile bucătarilor au crescut după emisiunile noastre. Eu nu le-aș da salariu la bucătari. Ci să le dau voie să muncească. Adică să muncească, să producă și la finalul lunii să se ducă să-și ia banii singuri din sertar, cât vor. Restaurantul să facă X bani pe zi, apoi îți dau toți banii’, a spus Scărlătescu în podcast-ul „Fain și simplu’


Cătălin Scărlătescu: „Mi-a spus că voi fi cel mai iubit bucătar din țara asta'

Cătălin Scărlătescu a povestit cum a devenit unul dintre cei mai celebri bucătari chefi din țara noastră. Juratul de la Chefi la cuțite este coleg de platou cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, iar împreună jurizează farfuriile concurenților. Acesta a declarat că producătoare emisiunii Mona Segall i-a spus că va ajunge un bucătar faimos.

„Ei de când s-au cunoscut amândoi mă atacă pe mine. Prima dată când am cunoscut-o pe Mona Segall, doamna televiziunii, mi-a spus că voi fi cel mai iubit bucătar din țara asta. Mă uitam la ea, nu știam ce zice. Bontea și Dumitrescu cred că au fost atenți la discuția asta și au făcut front comun contra mea. Să știi că eu nu mint. Au venit oameni în metrou să facă poză, le-am zis să facă alături de noi trei, omul a zis: Nu, doar cu tine!. Oamenii pe stradă mă percep pe mine altfel’, a mai spus Scărlătescu.


Cătălin Scărlătescu, despre relația de prietenie cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu

Cătălin Scărlătescu a devenit pasionat de bucătărie după ce a vorbit vreme de două ore la telefon cu bunica lui. Acesta a copilărit în restaurente la malul mării, fiind poreclit „Șoricelul’. Astfel, Cătălin Scărlătescu a lucrat ca livrator de mâncare și a cărat bagajele într-un hotel din Eforie Sud. Acum, formează o echipă cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite. Bucătarul chef a dezvăluit cum se înțelege cu cei doi colegi de platou.


Sunt singurii mei doi inamici veritabili, mă feresc de ei. Noi nu suntem prieteni. Sunt călare pe mine tot timpul! Eu încă n-am ieșit la o bere cu Bontea și cu Dumitrescu. Relația noastră s-a dus în altă dimensiune. Suntem un altfel de frați acolo, dar nu m-aș da la o parte să le dau un cap în gură! Eu nu pot să joc supărarea, nu mă pricep. E o fază în care m-am certat rău de tot cu Bontea, zece zile n-am vorbit deloc. Deși venea și mă lua cu mașina de acasă. Este de neînțeles ce e acolo, n-aș putea să fac un show de bucătărie și să nu-i văd pe ăștia doi în față‘, a mărturisit Scărlătescu.

Sursa foto: Facebook