Ce salariu avea Teo Trandafir la începutul carierei: "M-am angajat la radio, cu toate emisiunile matinale, plus emisiunea de sâmbătă după-amiază, deci lucram de luni până luni pe..."

 Oana Pantazi
.

Ce salariu avea Teo Trandafir la începutul carierei. Lucrează în radio și televiziune de 30 de ani, însă la debutul în carieră, deși s-a bucurat de succes, Teo Trandafir avea un salariu din care nu puteai trăi decent. Iată ce a povestit vedeta TV despre acea perioadă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Teo Trandafir a devenit cunoscută în anii ’90, după ce a făcut cuplu cu Mircea Badea la Tele7 ABC la matinalul „Bună dimineața, România!'. Asta le-a adus o notorietate imensă, însă succesul și numărul mare de telespectatori care-i urmărea zi de zi nu s-au oglindit și în salariile pe care le primeau. Au fost atât de slab plătiți, încât au încercat să-și caute alte joburi în paralel…

klhvbedlbkdklhvbedlbkd

Ce salariu avea Teo Trandafir la începutul carierei

Cuplul Teo Trandafir – Mircea Badea a fost unul dintre cele mai de succes din istoria televiziunii post-decembriste, însă show-ul pe care îl făceau și care i-a distanțat atunci de mulți colegi de breaslă nu le-a adus și satisfacții financiare. Recent, într-o discuție cu Simona Gherghe, invitată la podcastul său, Teo a dezvăluit ce salarii aveau ea și Mircea Badea la începutul carierei.

„M-am angajat la radio, cu toate emisiunile matinale, plus emisiune de sâmbătă după-amiază…. deci lucram de luni până luni pe 90 de dolari. Și îmi pun o întrebare stupidă, că oamenii spun că «da, dar erau 90 de dolari». La Tele7 ABC avea 100 de dolari Mircea și 100 de dolari eu. Trăiește din 100 de dolari!', a dezvăluit Teo Trandafir.

Citește și: Cum se menține Teo Trandafir la aceeași greutate, după ce a slăbit 60 de kilograme: „Singura dietă minune care trece testul timpului și al cântarului este…'

Citește și: Cum a reacționat Teo Trandafir când a aflat că face echipă cu Ilinca Vandici în emisiunea Follow us!, de la Kanal D 2, și ce a pățit în prima ediție: „Am început cu stângul, paralizată de frică’

Cei doi erau atât de presați de situația financiară, încât au mers la un interviu pentru a se angaja telefoniști, iar apoi și-au încercat norocul la Oficiul Forțelor de Muncă.

„Am ajuns la Oficiul Forțelor de Muncă, sector 3, și ne-am depus acolo CV-ul și când am plecat de acolo era o doamnă care mătura strada și ne-a recunoscut că eram la televizor, dar nu mâncam (n.red. – nu primeau mulți bani)… Ne-am dus la Oficiul Forțelor de Muncă să ne înscriem și a zis: Ia uite, au venit vedetele la „brațili” de muncă!', a povestit, cu ceva timp în urmă, Mircea Badea în podcastul lui Teo Trandafir.

Teo Trandafir: „Muream de foame”

Teo Trandafir și Mircea Badea au prezentat împreună emisiunea „Bună dimineața, România!' (1994-1997), de la Tele7 ABC, iar între 1998 și 2000, cei doi au continuat să îi încânte pe români la matinalul Antenei 1. Ulterior, Mircea a rămas la Antena1, în timp ce Teo a plecat la PRO TV (2001-2006), iar apoi a ales Kanal D.

Foștii colegi de platou, deveniți și buni prieteni, Mircea Badea și Teo Trandafir au povestit ulterior, nu o dată, că au existat momente, în anii 1990, în care făceau foamea.

„Noi luam pe atunci 100 de dolari pe lună. Oamenii spun: „Păi, da, dar pe atunci, vezi Doamne, erau bani'. Nu erau bani, erau tot 100 de dolari pe o lună. Tu îmi aduceai să mănânc, pentru că eu nu aveam bani de mâncare, sendvișuri cu piure’, a spus Teo Trandafir în podcastul său.

„Țin minte că mâncam senvișuri cu cartofi. Pâine pe care erau cartofi fierți. Asta țin minte!', a completat-o Mircea Badea.

Teo Trandafir și Mircea Badea și-au amintit că erau dați afară foarte des, pe vremuri, când munceau cu Radu Coșarcă și au dat mai multe detalii despre o astfel de situație. „La un moment dat, ne-a chemat stăpânirea și ne-a zis: râdeți ca proștii! Să veniți cu demisiile semnate!', și-a amintit Teo. „Cât am râs când ne-au dat afară! Ne dădeau afară foarte des, ce-i drept!', a completat Mircea Badea.

„Ne dădeau afară din serviciu… Muream de foame…', a continuat Teo. „Oricum muream de foame, doar că nu ne-am mai fi trezit la 5. Muream odihniți!', a mai spus și Mircea, râzând în hohote.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton