Ce scrie în testamentul lui Alain Delon. Cei trei copii ai săi nu vor avea cote egale din impresionanta avere a marelui actor / În trecut, frații s-au acuzat de manipulare și abuz și s-au certat pe averea tatălui lor

.

Vestea că Alain Delon a murit a fost făcută chiar de către cei trei copii ai marelui actor. Trecerea în neființă a adus multă durere, atât în rândul familiei, apropiaților, prietenilor, dar și atunci când vine vorba despre fani și toți cei care l-au cunoscut de-a lungul carierei sale impresionante. S-a făcut remarcat ani și ani de zile, bucurându-se de mare succes, dar totodată și de o avere fabuloasă. Iată cum arată testamentul lui Alain Delon după ce a încetat din viață la 88 de ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Lumea filmului este în doliu în aceste momente, după ce marele actor Alain Delon s-a stins, duminică dimineață, la vârsta de 88 de ani, în urma mai multor probleme de sănătate. Ani și ani la rând, Alain Delon a scris istorie în lumea filmului, devenind o legendă vie peste tot în lume. A jucat în numeroase filme, iar succesul dobândit i-a adus în conturi o avere colosală care a fost încredințată unui administrator din cauza certurilor dintre cei trei copii ai săi.

WhatsApp Image 2024-08-19 at 10.42.52WhatsApp Image 2024-08-19 at 10.42.52

Citește și: „Un Alain Delon blond și frumos ca un înger. Când am vorbit prima oară cu el…”. Corina Chiriac a fost îndrăgostită de Dan Spătaru. Cum a reacționat artistul când i-a dezvăluit sentimentele ei

Citește și: A murit Alain Delon. Actorul francez de 88 de ani a jucat în aproape 100 de filme și a fost un simbol al cinematografiei mondiale

Citește și: Lili Sandu își duce fiul la împărtășit și îl învață să mănânce anafură și să bea agheasmă. Ce crede logodnicul ei, Silviu Țolu: „Am moștenit de la ai mei aplecarea către credință și mă bucur”

Citește și: Cine este Anastasia Soare. Povestea româncei care a construit un imperiu de miliarde de dolari în industria cosmetică / Declarații exclusive: „Contactul cu America a fost dramatic. Eram singură, străină și nu vorbeam engleza'

Testamentul lui Alain Delon

Alain Delon a jucat în aproape 100 de filme de-a lungul carierei impresionante și a reușit să strângă o avere colosală, pe care cei trei copii ai său s-au tot certat în ultimii ani. Nu se cunoaște cu exactitate câți bani avea simbolul cinematografiei franceze în conturi, asta fiindcă averea lui a fost încredințată unui administrator după scandalul dintre urmașii săi.

Totuși, conform ultimelor estimări raportate de Il Sole 24Ore, activele lui Alain Delon sunt estimate în prezent la aproximativ 200 de milioane de euro, incluzând imobiliare, venituri din spectacole de film, management de brand şi colecţii de artă.

Cum se împarte averea impresionantă celor trei copii ai săi

Alain Delon are trei copii, doi băieți și o fată, care însă nu au o relație foarte bună. Au fost de multe ori protagoniștii unor ample scandaluri ce au ca și subiect averea tatălui lor. Mai precis, moștenitorii marelui actor au început să se acuze reciproc de manipulare și abuz. Anthony şi Alain Fabien, fiii lui Alain Delon, au acuzat-o pe sora lor Anouchka, că a ascuns intenționat problemele de sănătate ale acestuia pentru a-l duce în Elveţia, unde putea profita de regimul fiscal favorabil pentru a pune mâna pe avere.

Fiica lui Alain Delon nu a lăsat lucrurile așa și și-a dat frații în judecată pentru violarea vieţii private, asta după ce Anthony şi Alain Fabien au publicat pe reţelele de socializare o înregistrare a unei conversaţii dintre ea şi tatăl lor.

După toate aceste probleme dintre cei trei frați, conform informațiilor apărute, aceștia nu vor avea cote egale din averea tatălui lor. Mai concret, presa internațională scrie că fiica actorului va moșteni jumătate din suma colosală, iar băieții vor primi câte 25 de procente din avere.

Alain Delon se confrunta cu mai multe probleme de sănătate

Alain Delon va rămâne o legendă vie în cinematografia franceză, dar nu numai. Este cunoscut de toată lumea la nivel internațional, astfel că filmele în care a jucat vor ajunge la numeroase generații și de acum înainte. La 88 de ani, a încetat să mai scrie istorie, după ani de zile în care s-a confruntat cu o stare de sănătate deloc bună.

Ultimii ani din viața simbolului cinematografiei franceze au fost destul de grei, mai ales după ce în anul 2019 a suferit un accident vascular cerebral care l-a imobilizat la pat. Mai mult decât atât, Alain Delon suferea și de cancer limfatic, astfel că ieri a pierdut lupta cu toate aceste probleme de sănătate, sub privirile celor trei copii ai săi, care au și făcut marele anunț dureros.

„Alain Fabien, Anouchka, Anthony şi (câinele său) Loubo sunt profund întristaţi să anunţe decesul tatălui lor. Acesta s-a stins din viaţă în linişte în casa sa din Douchy, înconjurat de cei trei copii ai săi şi de familia sa. (…) Familia sa vă roagă să îi respectaţi viaţa privată în această perioadă de doliu extrem de dureroasă’, este scris în comunicatul transmis de cei trei copii ai regretatului Alain Delon.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton