Ce se întâmplă astă seară la America Express 2023. Concurenții se confruntă cu cele mai dure condiții în regim de urgență: "Nu mai puteam respira din cauza fumului"

 Dumitrache Laura
.

Ce se întâmplă astă seară la America Express 2023. În ediția de luni seara, Alexia și Aris Eram au câștigat cursa echipelor despărțite și au obținut două cartonașe cu Diego Maradona la colecția lor. În această seară, concurentii se vor confrunta cu cele mai dure condiții în regim de urgență.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Noua ediție a emisiunii America Express 2023 va aduce în această seară momente surprinzătoare, iar concurentii se vor transforma în pompieri. Aceștia vor trebui să se confrunte cu situații dificile, în regim de urgență. Goana după cartonașe vor continua în această seară, iar echipa câștigătoare va merge direct în marea finală.

Ultima parte a luptei pentru biletul de aur_3Ultima parte a luptei pentru biletul de aur_3

Telespectatorii emisiunii America Express 2023 vor avea parte de noi momente intense, iar concurentii vor trebui să se lupte pentru cartonașele care îi vor duce în marea finală. Etapa semifinală a emisiunii a început duminică, cu o schimbare a mecanismului cursei, iar perechea care va aduna cel mai mare punctaj va câștiga biletul de aur.

Citește și: Laura Giurcanu și Aris Eram despre cum au petrecut prima noapte împreună, la America Express: „Îmi spune: Ești ok să ne pupăm, da?”

Citește și:Cum se înțeleg Alexia și Aris Eram, după America Express 2023: „Ne-a făcut să ne cunoaștem mai bine… „

Citește și:Sora lui Celine Dion, vești îngrijorătoare despre statea de sănătate a artistei: „Muncește din greu, dar nu are control asupra mușchilor ei”

Citește și:Cum arată bradul de Crăciun al Deliei. L-a împodobit cu sacoșe de rafie și trandafiri albi: „Doar tu puteai face asta'

Ce se întâmplă astă seară la America Express 2023

America Express 2023 revine în această seară cu o nouă ediție spectaculoasă. Luni seara, frații Eram au câștigat cursa echipelor despărțite, și au mai adăugat două cartoane cu Diego Maradona, la colecția lor. În această seară, concurentii vor lupta pentru a câștigat cât mai multe cartonașe și se vor transforma în pompieri. De asemenea, echipele se vor confrunta cu cele mai dure conditii în regim de urgență.

Cele patru echipe se vor lupta pentru a câștiga un loc în marea finală. Așadar, echipa care adună cele mai multe puncte cu ajutorul cartonașelor vor primi biletul de aur, ce o va duce direct la Buenos Aires, orașul unde va avea loc marea finală. Tot în această seară, concurentii se vor întâlni cu ultimele ocazii de a-și mări colecțiile cu celebrități legendare ale Argentinei, precum Maradona și Eva Peron. Va urma un joc de amuletă. Pentru a aflat cât de curajosi și determinati sunt concurentii de la America Express, aflați în această seară, de la ora 20.30, pe Antena 1.

Echipele vor trece prin teste dure

Tot în această seară, echipele vor trece prin testele dure ale viitorilor pompieri argentinieni bomberos. Concurentii se vor confrunta cu situații dificile chiar în locurile unde pompierii argentinieni se antrenează.

'Simțeam că mor în costumul acela greu de pompier, era gălăgie și nu vedeam nimic. Mă gândeam: Asta e misiune sau viața reală?', a povestit Sânziana Negru.

'Te simțeai ca în iad!', a adăugat Laura Giurcanu. 'Ne-am târât printr-un labirint care nu se mai termina. A fost îngrozitor. Nu mai puteam respira din cauza fumului', a spus Romică Țociu. 'Acolo am simțit că îmi sare inima din piept. O experiență cu adevărat grea!', a comentat Giulia Anghelescu. Ei bine, veți afla în această seară cine este dispus să treacă prin foc pentru a ajunge în marea finală. Ultima parte a luptei pentru biletul de aur poate fi urmărit de telespectatorii marți seara, pe Antena 1, de la ora 20.30.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton