Ce se întâmplă astă seară la America Express 2023. George Tănase: "A fost o durere cum n-am mai trăit niciodată..."

 Dumitrache Laura
.

America Express 2023 continuă în această seară cu o nouă ediție copleșitoare. Concurenții se vor lupta pentru cea de-a doua imunitate și vor avea parte de o experiență unică pe Drumul Soarelui. Emoțiile vor fi copleșitoare atât din punct de vedere emoțional, cât și fizic. Iată ce se va întâmpla în această seară la America Express 2023!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Seara trecută, Sonia Simionov și Iuliana Pepene au câștigat prima imunitate din etapa a doua a emisiunii America Express 2023. Vedetele au parte de numeroase provocări pe Drumul Soarelui, care-i va solicita la maximum, atât emoțional, cât și fizic.

Cursa de diseară_3Cursa de diseară_3

Dacă în ediția de luni seara Sonia Simionov și Iuliana Pepene s-au bucurat de o mini-vacanță cu odihnă la hotel, în această seară, concurentii vor explora cultura columbiană pe Drumul Soarelui și se vor lupta pentru cea de-a doua imunitate. Aceștia vor avea parte de momente copleșitoare.

Citește și: De ce a avut Iulia Albu fața umflată la America Express: „Lucruri pe care vi le spun în premieră, aici”

Citește și:America Express 31 octombrie – Aris și Alexia Eram au câștigat amuleta. Ce avantaj au primit de la Irina Fodor

Citește și:Monica Tatoiu, reacție acidă la adresa lui Dorian Popa și a lui Irinel Columbeanu: „Așa se ajunge la sapă…”

Citește și:„Sincer, mi-a fost frică să nu iau bătaie”. De ce nu a participat Gabriela Cristea la înmormântarea mamei sale

Ce se întâmplă în această seară la America Express 2023

America Express 2023 continuă în această seară cu noi evenimente copleșitoare și surprinzătoare pentru concurenti. În ediția de luni seara, Sonia Simionov și Iuliana Pepene au câștigat prima imunitate din etapa a doua a competiției. În această seară, cele opt echipe vor trăi o experiență unică pe Drumul Soarelui, care-i va solicita la maximul, atât emoțional, cât și fizic.

Întrecerea pentru cea de-a doua imunitate îi vor determina pe concurenti să doveadească cât de curajosi și ambițioși sunt. „A fost o durere cum n-am trăit vreodată„, a dezvăluit George Tănase. „Nu am simțit o durere atât de mare în viața mea”, a spus si Alexia Eram. Această etapă va rămâne una de neuitat pentru concurenti, iar răbdarea, rezistenta și vulnerabilitățile și dorințele vor ieși la iveală. De asemenea, dezvăluiri emoționante și momente sensibile vor ieși la iveală pentru multi dintre concurenti. Concurentii vor lupta să ducă la bun sfârșit misiunea. Așadar, află în această seară cine va câștiga cea de-a doua imunitate din etapa a doua a emisiunii America Express 2023.


Sonia Simionov și Iuliana Pepene au câștigat prima imunitate

În ediția de luni seara, concurentii s-au întâlnit cu Irina Fodor pentru a descoperi cine a reușit să câștige imunitatea din cel de-al doilea stage, la America Express. Prezentatoarea tv a anunțat că Sonia Simionov și Iuliana Pepene au câștigat prima imunitate a emisiunii. „Fiți atenți! Giulia și Vlad au ajuns la mine pe locul 5. Laura și Sânziana au ajuns la mine pe locul 6, apoi Romică și Cătălin. Au urmat Ionuț Rusu și George Tănase. Pe ultimul loc au ajuns Cleopatra și Edward. Ada și Tony, voi ați ajuns pe locul 4. Sonia și Iuliana au ajuns primele', a fost vestea dată de Irina Fodor.

Mie a început să mi-mi circule sângele foarte repede prin corp. În doar o secundă s-au desfășurat toate momentele în care am făcut 13-14 cu Jokerul către frații Eram', a zis Sonia Simionov, temându-se că va pierde imunitatea în fața fraților Eram.

Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au acceptat să facă parte din emisiunea America Express 2023.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton