Ce se întâmplă astă seară la America Express 2023. Echipele se despart în lupta pentru biletul de aur

 Dumitrache Laura
.

Ce se întâmplă astă seara la America Express 2023. America Express 2023 revine în această seară cu o nouă ediție, iar telespectatorii vor avea parte de momente surprinzătoare și vor afla că echipele se vor lupta pentru biletul de aur. Însă, vor avea parte de o surpriză. Mai exact, lupta se va da pe două fronturi, iar echipele de despart.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce se întâmplă astă seară la America Express 2023. Noua ediție a emisiunii America Express-Drumul Soarelui va aduce în aceasă seară multe momente surprinzătoare. În ediția de duminică seara, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au câștigat jocul de amuletă, adăugând cel mai valoros carton, cu Diego Maradona, la colecția lor.

Echipele se despart_4Echipele se despart_4

Luni seara, 18 decembrie, de la ora 20.30, telespectatorii emisiunii America Express vor avea parte de noi surprize, iar concurentii se vor lupta pentru biletul de aur, separat de coechipierii lor. Etapa semifinală a emisiunii America Express a început duminică seara cu o schimbare a mecanismului cursei. Perechea care va aduna cel mai mare punctaj va câștiga biletul de aur.

Citește și:America Express 17 decembrie – Ce echipă a câștigat primul joc de amuletă din semifinală. Ce bonus a important a dat Irina Fodor: „N-ai cum așa ceva!'

Citește și:Laura Giurcanu și Aris Eram despre cum au petrecut prima noapte împreună, la America Express: „Îmi spune: Ești ok să ne pupăm, da?”

Citește și:Brigitte Pastramă a plecat în Dubai cu valiza plină cu varză murată: „Îi plac sarmalele lui Florin. Am luat și nucă pentru cozonac, de aici”

Citește și:Fetițele Gabrielei Cristea și-au făcut debutul în muzică și au filmat un videoclip cu tatăl lor, Tavi Clonda: „Am fost deja la un casting…”

Ce se întâmplă astă seară la America Express 2023

America Express 2023 revine la tv cu o nouă ediție, după ce duminică seara, Giulia și Vlad Huidu au câștigsat jocul de amuletă, adăugând cel mai valoros carton, cu Diego Maradona, la colecția lor. În această seară, telespectatorii vor avea parte de momente surprinzătoare, în timp ce concurentii se vor lupta pentru biletul de aur. Etapa semifinală a Drumului Soarelui a început duminică seară, cu o schimbare majoră a cursei, iar în paralel, cu rezolvarea celor mai dificile misiuni, echipele trebuie să colecționeze cartoanele cu figuri ale celebrităților din Argentina, adunând mai multe puncte. Așadar, echipa care adună cel mai mare punctaj va câștiga biletul de aur, care duce direct către Buenos Aires, orașul unde va avea loc finala emisiunii.

Cartoanele cu imagini se află ascunse pe traseu, dar se și pot câștiga la misiuni și jocuri. Căutarea cartoanelor continuă și în această seară, de la ora 20.30, iar presiune competiției crește, deoarece echipele se despart. Un reprezentat al fiecărei echipe pleacă singur pe traseu, iar celălalt participă la o serie de jocuri, iar rezultatele îi va oferi dezavantaje sau avantaje coechipierului pe traseu. Acțiunea concurentilor va fi împărțită pe două fronturi, iar dacă dificultatea jocurilor va pune o presiune uriașă pe celor rămași, traseul va fi punctat cu multe misiuni dificile. Ei bine,telespectatorii vor afla în această seară ce surprize va aduce marea separare de pe Drumul Soarelui, de la ora 20.30, pe Antena 1.

Giulia și Vlad Huidu au câștigat amuleta în etapa semifinală America Express 2023

Duminică seara, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au câștigat amuleta la America Express 2023 și au primit cartonul cel mai valoros, cu Diego Maradona. Cei doi concurenti au reușit să adauge la colecția lor a șaptea amuletă, obținută de această dată, într-o întrecdere care a avut la bază jocul de domino, cu două echipe.

Cealaltă echipă a fost formată din Aris și Alexia Eram. Primul joc de amuletă din semifinală America Express s-a dat într-o zonă în care o furtună puternică a devastat orașul în 1977. Sute de oameni au fost răniti și și-au pierdut viața, iar cele două echipe au avut ocazia să calce pe urmele istoriei tragice. Nervos pentru că a pierdut amuleta, Aris a început să lovească pământul. „N-ai cum așa ceva. N-ai cum să nu câștigi o amuletă. Am jucat 10 jocuri', a spus și Alexia dezamagită.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton