Ce se întâmplă când Theo Rose și Horia Brenciu nu sunt de acord unul cu celălalt, la Vocea României!: "Suntem impulsivi amândoi"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce se întâmplă când Theo Rose și Horia Brenciu nu sunt de acord unul cu celălalt, la Vocea României!. În noul sezon de la Vocea României!, Theo Rose împarte scaunul de jurat cu nimeni altul decât Horia Brenciu. Prietenia dintre Horia Brenciu și Theo Rose este un aspect cunoscut, dar aceasta nu înseamnă că nu și opinii diferite în rolul de jurați la Vocea României!. Iată cum gestionează Theo Rose aceste mici divergențe cu colegul ei, Horia Brenciu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce se întâmplă când Theo Rose și Horia Brenciu nu sunt de acord unul cu celălalt, la Vocea României!. Theo Rose a adus pe lume un băiețel superb, alături de partenerul ei Anghel Damian. Chiar dacă a trecut puțin timp de când a născut, cântăreața a revenit pe platourile de filmare de la Vocea României!, unde împarte scaunul de jurat cu Horia Brenciu. Theo Rose a mărturisit că între ea și Brenciu există și opinii diferite, atunci când trebuie să jurizeze un concurent. Iată cum se înțeleg Theo Rose și Horia Brenciu și cum gestionează momentele când nu sunt de acord.

1617949706528b62a5-11617949706528b62a5-1

Ce se întâmplă când Theo Rose și Horia Brenciu nu sunt de acord unul cu celălalt, la Vocea României!

Theo Rose și Horia Brenciu fac echipă pe scaunul de jurat de la „Vocea României!”. Cântăreața a născut în urmă cu aproape două luni, dar a revenit imediat la muncă. Theo Rose a mărturisit că atunci când între ea și Brenciu apar diferențe de opinii, fiecare își argumentează cât mai clar punctul de vedere, pentru ca orice concurent să învețe dintr-o astfel de situație.

Citește și: De ce fiul lui Theo Rose nu poartă numele de familie al lui Anghel Damian și ce scrie în certificatul de naștere: „Deci, se numește…'

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian, fotografie de colecție alături de fiul lor: ‘S-a ieșit…. Au mers cu Sasha la primul control oftalmologic

Citește și: „Mi-au descoperit la plămâni o tumoare de cinci cm. Cele pe creier sunt șapte”. Rona Hartner susține că tumorile nu se pot opera și a făcut apel la rugăciunile oamenilor

Citește și: Ce le-a zis Dani Oțil socrilor săi chiar în seara nunții cu Gabriela Prisăcariu: 'Puteau să nu o crească atât de mult, să arăt și eu bine…'

Suntem impulsivi amândoi. Ne surprindem unul pe celălalt de câteva ori pe ediție. Atunci când nu suntem de acord căutăm să ne justificăm argumentat acțiunile și de cele mai multe ori facem asta în fața concurentului. Astfel, reușim să ne cunoaștem mai bine și concurentul primește un hint important în ceea ce privește atmosfera din echipa Horia & Theo.„, a declarat Theo Rose, pentru TvMania.ro.

Fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian, botezat în secret

Theo Rose și Anghel Damian l-au botezat pe fiul lor, Sasha Ioan, pe 22 iulie, micuțul având o lună și 10 zile. Evenimentul nu a fost mediatizat și s-a desfășurat în secret, Theo Rose și Anghel dorind să aibă parte de discreție și liniște. Tatăl artistei a oferit câteva detalii despre ceremonia de creștinare a nepotului său.

„A avut loc botezul sâmbătă. Este un prilej de bucurie, ne-am bucurat tare mult, este primul nepoțel. Ne-am bucurat cu toții de acest sentiment, a fost minunat. Nu pot să spun că am avut emoții, pentru că sunt oameni cu experiență și știm că acesta este ritualul și ne-am bucurat, emoții au fost când s-a născut.

Acum să dea Dumnezeu să fim sănătoși cu toții să putem să îl facem mare

Așa au hotărât cele două bunici, că așa e bine să facă, așa au vorbit și cu preotul și a fost foarte bine, copilul are o lună și 10 zile, e zdravăn.

Nașa a fost Raluca, sora mai mare a lui Theo, fiica noastră cea mare. Theo nu a cântat la petrecere, a fost o petrecere restrânsă cu prietenii și cu familia’‘, a declarat Ioan Diaconu, tatăl lui Theo Rose, pentru playtech.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton