Ce se întâmplă cu noul sezon Chefi la Cuțite după plecarea lui Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Concurenții nu i-au cunoscut încă pe noii jurați

 Oana Pantazi
.

Ce se întâmplă cu noul sezon Chefi la cuțite după plecarea lui Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cu foarte puțin timp înainte de începerea filmărilor pentru sezonul cu numărul 13 și aproape de finala Chefi la cuțite, vestea că cei trei Chefi – Sorin Bontea, florin dumitrescu și Cătălin Scărlătescu – au părăsit emisiunea a căzut ca un trăsnet. Iată ce se întâmplă acum și ce scenarii posibile se vehiculează în momentul de față!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce se întâmplă cu noul sezon Chefi la cuțite după plecarea lui Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Chefi la cuțite este cel mai bun show de cooking de la noi și unul dintre cele mai bune de divertisment, așadar vestea plecării celor 3 chefi din emisiune a căzut ca un trăsnet, și nu doar asupra fanilor emisiunii, ci și asupra echipei de producție, după ce Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au anunțat că sunt prea obosiți să mai continue.

ce-spunea-mona-segall-despre-bontea-scarlatescu-si-dumitrescu-inainte-de-plecarea-lor-de-la-chefi-la-cutite-1ce-spunea-mona-segall-despre-bontea-scarlatescu-si-dumitrescu-inainte-de-plecarea-lor-de-la-chefi-la-cutite-1

Ce se întâmplă cu noul sezon Chefi la cuțite după plecarea lui Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

Filmările pentru sezonul 13 Chefi la cuțite au început deja, însă, paradoxal, concurenții nu i-au cunoscut încă pe viitorii chefi, notează FANATIK. Concurenții au fost informați însă că cei trei jurați, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, nu vor mai face parte din emisiune.

Citește și: Cum arătau Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în primul sezon Chefi la cuțite, acum 7 ani. Cât de mult s-au schimbat

Citește și:Când are loc finala Chefi la cuțite, sezonul 12. Este ultima ediție la care participă Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Citește și:„Am internat-o la urgență, am implorat în lacrimi, am inima ruptă în bucăți'. Lili Sandu, copleșită de durere, după ce mama ei a paralizat, din cauza COVID-19

Citește și:Schimb de replici acid între Tudor Chirilă și Horia Brenciu, la Vocea României: „Ne-ai cam obosit un pic'. O tânără de doar 17 ani a iscat o ceartă aprinsă între antrenori

Un fapt necunoscut de publicul de acasă este că, la prima rundă de filmări, concurenții vin cu rețetele făcute de acasă. Până azi, 18 octombrie 2023, concurenții au avut o singură zi de filmare, în care fiecare și-a prezentat dish-ul care va fi jurizat de noii chefi.

Preparatele acestora vor fi selectate și concurenții care vor întruni criteriile cerute și vor avea cele mai aspectuoase farfurii vor fi sunați. Abia ulterior vor ajunge în fața chefilor, care le vor gusta preparatele, de data aceasta gătitr acolo. Doar că în sezonul numărul 13 – cifra chiar a purtat ghinion de data asta – cei trei jurați vor fi alții.

„Nu știm care chefi vor fi la jurizare. Ne-au spus doar că vor fi schimbați cei trei chefi, încă de la primele filmări', au spus doi dintre concurenții din noul sezon Chefi la cuțite pentru FANATIK.

Cine ar putea fi noii jurați de la Chefi la Cuțite

Plecarea chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu de la emisiunea Chefi la cuțite a luat prin surprindere pe toată lumea. Cei trei bucătari au decis să nu mai facă parte din juriu, chiar înainte de filmările pentru sezonul 13. Surse din anturajul echipei de producție au dezvăluit numele care se află pe lista scurtă din care Mona Segall, producătoarea emisiunii Chefi la cutite, va alege noii jurați pentru sezonul 13.

Plecarea celor trei jurați de la Chefi la cuțite a luat prin surprindere pe toată lumea. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au decis să plece din emisiunea chiar înainte de începerea filmărilor pentru sezonul 13. Ei bine, surse din anturajul echipei de producție au dezvăluit numele care se află pe lista din care Mona Segall va alege jurații. Potrivit informațiilor apărut în mediul online, sunt cinci chefi celebri care ar putea face parte din noul juriu Chefi la cuțite. Este vorba despre chefii Ștefan Popescu, Nicolae Tand, Florin Ivan, Iosif Ștefănescu și Orlando Zaharia, potrivit wowbiz.ro.

Chef Nicolae Tand are o carieră de succes în bucătărie și a participat la numeroase show-uri culinare. Acesta a intrat în lumea culinară profesională în Franța, unde a avut primul lui job ca ospătar.

Chef Ștefan Popescu a participat la Chefi la cuțite, pe post de jurat surpriză. Și-a început cariera în bucătărie în anul 2000, și a reușit să devină celebru.

Chef Florin Ivan a fost și el jurat surpriză la Chefi la cuțite. Acesta deține un restaurant în Parcul Herăstrău din Capitală și a fost de mic pasionat de bucătărie.

Chef Iosif Ștefănescu are o carieră în domeniul culinar de mai bine de trei decenii și a fost co-prezentatoar al emisiunii unde Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se duelau în preparate.

Chef Orlando Zaharia a fost jurat surpriză la Chefi la cuțite, iar de-a lungul timpului a gătit pentru multe vedete de la noi din țară. Chef a gătit și pentru Președinția României.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton