Ce se întâmplă cu Adriana Trandafir, la o lună după ce fost bolnavă de COVID-19

 Lupescu Anca
.

Adriana Trandafir a trecut prin clipe grele, atunci când a aflat că este bolnavă de COVID-19, infectându-se pe platourile de filmare ale emisiunii Te cunosc de undeva, atât ea, cât și alți colegi de platou. Din fericire, actrița a reușit să își revină și să joace pe scenă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ea a avut primul spectacol, după ce pe 22 iunie a fost internată la institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş'. la o lună de la nefericitul eveniment a revenit pe scenă, la Grădina de vară Herăstrău, pentru a juca în piesa de teatru Gaiţele'.

Adriana Trandafir, în vârstă de 64 de ani, a revenit pe scenă în weekend, în piesa Gaiţele'. A fost prima apariţie a actriţei, după ce a fost diag­nosticată cu Covid-19 în luna iunie, când actriţa a fost internată şi a primit îngrijiri medicale la spitalul Matei Balş timp de câteva zile bune.

Atunci ea şi colegii ei de la Te cunosc de undeva', Marcel Pavel, Andrei Ştefănescu, Alina Puşcaş şi Toto Dumitrescu au fost infectaţi cu temutul virus şi au trebuit să oprească filmările, fiecare dintre ei ajungând la spital.

Însă acum, Adriana se simte bine şi a fost recent externată, după ce rezultatul a două teste consecutive a fost negativ. Mai mult decât atât, a început pregătirile pentru reîntâlnirea cu publicul, căci are parte, în noile condiţii, de trei spectacole cu Gaiţele', unde spectatorii o vor vedea în rolul Fräulein. Adriana Trandafir dă viaţă unui personaj puternic şi viguros şi face parte dintr-o distribuţie selectă, alături de colegii Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Virginia Rogin şi Gabriel Fătu.

După 4 luni de pauză, Gaiţele' se joacă pe 26, 27 şi 28 iulie la Grădina de Vară Herăstrău. Înainte de reprezentaţii, e­­chi­­pa s-a întâlnit în grădina sălii Dalles, pentru repetiţii, unde s-a ţinut cont de distanţarea socială şi actorii au purtat măşti de protecţie.

Adriana Trandafir s-a comportat ca o adevărată profesionistă şi a venit la repetiţii, desigur cu masca de protecţie pe faţă şi toată lumea s-a simţit în siguranţă. S-a bucurat că a revenit la muncă chiar şi în aceste condiţii, căci îi era de dor de scenă, având în vedere că ea şi colegii ei nu au mai urcat pe scenă din luna martie', au spus surse apropiate actriţei, pentru click.ro

actorul Ioan Haiduc a scris pe Facebook: „În atenţia celor care nu cred că acest virus chiar există… Acum două minute am vorbit cu Adriana la telefon… Este la Spitalul «Matei Balş» şi nu e nicio glumă! Îi ţin pumnii, să îi dea Dumnezeu putere şi sănătate! Adriana, te iubesc', notează News.ro.

În acelaşi spital se află internaţi şi cântăreţii Marcel Pavel şi Ozana Barabancea, confirmaţi cu Covid-19. Ei au participat împreună la filmări pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!' a postului Antena 1, notează News.ro.

Adriana Trandafir este absolventa a Institutului de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti, Facultatea de Teatru, sectia actorie, clasa prof. univ. Leopoldina Balanuta, Alexa Visarion si Alexandru Lazar.

images-2-8images-2-8

Actrița deține numeroase premii, printre care: Premiul Uniter 2004 pentru Cea mai bună actriță într-un rol secundar pentru rolul Mama din spectacolul De ce fierbe copilul în mămăligă'; Premiul pentru cea mai bună actriță de comedie în 2002 la Festivalul de Teatru de la Galați pentru rolul Rose Quimet din spectacolul Cumetrele'; Premiul pentru cea mai bună actriță de comedie în 2000 la Festivalul de Teatru de la Galați pentru rolul Ana din spectacolul Stele în lumina dimineții' și Marele Premiu de interpretare la Festivalul de Teatru Contemporan, Brăila pentru rolul Maria Tănase în „Pasărea maiastră – Maria Tanase' în 1988.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton