"A slăbit foarte mult și nu mai avea același chef de viață". Ce se întâmpla cu DJ Lalla în ultima perioadă, înainte să fie găsită moartă pe plaja din Mamaia

 Oana Pantazi
.

Laura Roșca, cunoscută și ca DJ Lalla, a fost găsită moartă, ieri, pe plaja din Mamaia. Vestea a fost una șocantă pentru prietenii ei, chiar dacă aceștia au realizat că, în ultima perioadă, se petrecuseră niște schimbări cu ea. Iată ce spun apropiații despre Laura Roșca!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

DJ Lalla avea probleme din cauza depresiei în ultima perioadă, iar prietenii ei observaseră schimbarea. Iată ce dezvăluie coregrafa Zizika, una dintre persoanele care au cunoscut-o și care au lucrat cu Laura Roșca!

Ce se întâmpla cu DJ Lalla în ultima perioadă

Ieri, industria muzicală a mai suferit o pierdere. Laura Roșca, cunoscută și ca DJ Lalla, a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia Nord de niște turiști care se plimbau. Tânăra, care locuia în Turda, jud, Cluj, a fost recunoscută după tatuaje și o brățară pe care o purta la mână. Ultima postare de pe Instagram DJ Lalla a folosit, printre altele, şi tag-ul „Fvckdepression'. Deși s-a spus că artista ar fi recurs la un gest necugetat din cauza depresiei, rezultatele autopsiei arată că tânăra ar fi murit înecată.

Citește și: Oana Zăvoranu a fost cu Alex Ashraf acasă la amanta lui: „Aflase că îl înșelase și a vrut să se întoarcă acasă'

Citește și: Carmen Tănase face naveta București-Deva pentru filmul Dragoste pe muchie de cuțit. Actrița are grijă și de mama ei bolnavă, în același timp: „Face niște eforturi mari’ / EXCLUSIV

Citește și: „Singurătatea ucide’. Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Gheorghe Turda. A luat o decizie radicală, după decepțiile în dragoste

Apropiații Laurei au remarcat o schimbare vizibilă la aceasta, cu atât mai mult cu cât înainte era foarte veselă și energică, însă, în ultima perioadă, devenise cam low profile.

'Eu o știam pe Lalla prin domeniul artistic în care lucrez. Ea era o tânără super veselă, plină de viață, energică, optimistă. Însă, în ultima perioadă recunosc că nu am mai văzut-o pe nicăieri, a fost destul de absentă în lumea asta, cu toate că ea avea jobul în continuare. Ce am observat a fost că a slăbit foarte mult și nu mai avea același chef de viață pe care îl avea înainte', a declarat Zizika, la Star Matinal.

DJ Lalla făcea terapie din cauza depresiei

Ultima postare a lui DJ Lalla a fost un mesaj motivațional, însă cu siguranță abia după moartea ei lumea a luat în serios hashtagul „Fvckdepression' pe care Laura îl atașase. Ieri-dimineață, trupul Laurei Roșca a fost găsit fără suflare de niște turiști care se plimbau pe plajă. Aceștia au sunat imediat la 112, însă medicii ajunși acolo nu au mai putut decât să constate decesul tinerei.

Tatăl ei nu exclude nici el sinuciderea, mărturisind că fiica lui avusese recent probleme din cauza depresiei pentru care se trata.

'Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă. Ea, acum vreo lună, a avut o depresie și a fost internată, dar în ultima perioadă am înțeles că se simțea foarte bine', a declarat tatăl ei, conform Antena 3 CNN.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton