Ce se întâmplă cu fiecare concurent Survivor, după eliminare. Crina Abrudan: "În momentul în care ieși de acolo, te ia o mașină și..."

 Radulescu Ruxandra
.

Crina Abrudan oferă detalii necunoscute despre culisele Survivor Romania. Marea finală Survivor România 2023 are loc pe 24 mai pe PRO TV. Crina Abrudan, din tribul „Faimoșilor”, a părăsit competiția din jungla dominicană după aproape o lună. Vedeta a povestit ce se întâmplă de fapt în culisele Survivor, după eliminarea fiecărui concurent. Iată ce detalii necunoscute a oferit Crina Abrudan despre show-ul Survivor România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Crina Abrudan oferă detalii necunoscute despre culisele Survivor Romania. Crina Abrudan a fost una dintre concurentele acestui sezon Survivor Romania 2023. Fosta prezentatoare TV a făcut parte din echipa Faimoșilor. Din păcate, Crina nu a rezistat mai mult de o lună. Vedeta a oferit, totuși, câteva detalii extrem de interesante din culisele competiției Survivor România, care nu sunt difuzate la televizor. Crina Abrudan a spus ce se întâmplă de fapt, după ce un concurent este eliminat din competiție. Spre surprinderea vedetei, nu a plecat spre România, atât de curând pe cât se aștepta, ci a fost nevoită să mai rămână în Republica Domincană, la un hotel, vreme de câteva zile.

index-60index-60

Crina Abrudan oferă detalii necunoscute despre culisele Survivor Romania. Ce se întâmplă cu fiecare concurent, după eliminare

Crina Abrudan, fosta prezentatoare TV care a făcut parte din tribul „Faimoșilor” la Survivor România, a relatat că, imediat după eliminare, a fost dusă cu mașina la un hotel. Spre mirarea ei, deși i s-a dat o plasă cu mâncare, nu simțea că i-ar fi poftă de ceva anume, deși suferise de foame în timpul concursului.

„În momentul în care ieși de acolo mai stai câteva zile. Adică, toți am mai stat patru, cinci zile, trei zile, o săptămână, depinde. Și în zilele respective nu am făcut mare lucru. Uite, vezi, de-asta îți spunem că toți suntem diferiți, pentru că unii ies de acolo și spun: ‘Mamă, primul lucru am vrut să mănânc nu știu ce, am cerut nu știu ce, am mâncat foarte mult!. Vorbeam asta și cu Alex Delea, care a fost câștigătorul de anul trecut și care îmi spunea că nici el după ce a ieșit de acolo n-a simțit nevoia să mănânce. Nu mi-era poftă de ceva anume.

Citește și: Câți bani a câștigat Alexandra Ciomag, după 19 săptămâni la Survivor România 2023. A fost eliminată în semifinală

Citește și: Finala Survivor 2023 – Live. Cine câștigă Survivor România

Citește și: Cele mai dramatice eliminări de la Survivor România. Ce concurenți au fost descalificați: „O greșeală să vin aici / Nu mai intru pe niciun traseu'

Citește și: Nici pentru Daniel Pavel nu este ușor să prezinte Survivor. Cum l-au afectat filmările și ce spune despre marele câștigător: „Câteva intervenții medicale…’ / EXCLUSIV

De exemplu, în momentul în care ieși din sala de consiliu, te ia o mașină și te duce la cazare, unde ești cazat la hotel. Cei din producție care veniseră să mă ia mi-au dat un bax mai mic cu ciocolată. Și mă uitam, avem vreo douăzeci de pachețele de ciocolată acolo, zic: ‘Dar nu-mi trebuie!. Jur că nici măcar n-am desfăcut ciocolata aia și nu am mâncat. Ajunsesem în cameră, mi-au dat o plasă cu mâncare, o plasă în care erau mai multe caserole cu mâncare.„, a declarat Crina Abrudan la FRESH by UNICA.

Crina Abrudan, sentimente de claustrofobie după Survivor România

După câteva săptămâni petrecute exclusiv în aer liber, în jungla dominicană, Crina Abrudan a experimentat un sentiment de claustrofobie, atunci când a ajuns în camera de hotel, și când a fost condusă cu mașina.

„Am mers în cameră, e un sentiment foarte ciudat, pentru că, după ce stai atât de mult timp afară, în natură, să te închidă cineva într-o cameră știi că este foarte ciudat. În primul rând când am urcat în mașină, pentru că noi acolo era transportați la trasee cu barca și după barcă eram cu un camion, un safari îi spuneam noi, un camion deschis.

În momentul în care am intrat într-o mașină închisă am simțit așa, pentru câteva secunde, ce înseamnă claustrofobia. Și era așa ceva wow, stai puțin că n-am mai fost închisă de câteva săptămâni bune. Când am ajuns în camera de hotel, am simțit nevoia a fost să intru sub duș și să stau acolo, să stau. După care nu am putut să dorm în noaptea respectivă, n-am înțeles de ce. Noi seara, acolo, ne culcam foarte devreme, la șase și jumătate apunea soarele, deci șapte și jumătate, deja la revedere, dormeam. Mai aveam seri în care mai cântam, mai râdeam, ne mai prosteam și probabil se mai făcea vreo nouă seara, dar nu cred că mai mult. „, a mai adăugat fosta concurentă Survivor România, Crina Abrudan.

Crina Abrudan, concluzia despre Survivor România: „Îmi plac nebuniile astea”

Experiența de la Survivor România a avut un impact puternic asupra Crinei abrudan și în ceea ce privește programul de somn. Ea a mărturisit că în prima noapte, după eliminare, nu a putut să adormă deloc, deși în timpul competiției nu avusese astfel de probleme.

În momentul în care am ieșit, și asta din ce am vorbit cu restul concurenților care au ieșit, cam toți au experimentat lucrul ăsta, am ieșit undeva pe la, cred că era șapte și jumătate, opt seara când am ajuns în camera de hotel, am zis: ‘ok, acum fac un duș și o să dorm, că e ora mea de culcare. Nu, se făcuse șase dimineața și n-am dormit deloc. Nu știu, sunt niște sentimente foarte amestecate în momentul în care ieși de acolo, dar nu de supărare. E o experiență foarte greu de descris, dar pentru mine a fost frumoasă, mie mi-a plăcut. Cred că-mi plac nebuniile astea foarte mult!' a declarat Crina Abrudan la FRESH by UNICA.

FOTO: PRO TV, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton