Ce se întâmplă cu filmul "Zăpadă, Ceai și Dragoste" al lui Liviu Vârciu, în care a investit 400.000 de euro: „Bat la uși închise de doi ani. Spre ghinionul meu...”

 Dumba Gabriela
.

Liviu Vârciu a investit 400.000 de euro pentru a face filmul „Zăpadă, Ceai și Dragoste” și a fost nevoit să vândă un apartament pentru a avea acești bani. Artistul se străduiește din răsputeri să filmeze și partea a doua a acestui film și, din păcate pentru el, spune că bate la uși închise de mai bine de doi ani. Ce spune Liviu Vârciu despre partea a doua a filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu a venit cu bani de acasă pentru filmul „Zăpadă, Ceai și Dragoste” și nu a reușit să-și scoată investiția. Filmul a fost lansat în pandemie și nu a avut șansa să ruleze prea mult în cinematografe, însă a fost extrem de vizionat pe platformele de streaming.

955ca10697865fa0a3049ed870d28b6f955ca10697865fa0a3049ed870d28b6f

Ce se întâmplă cu filmul „Zăpadă, Ceai și Dragoste” al lui Liviu Vârciu, în care a investit 400.000 de euro

Liviu Vârciu a rămas cu gaură în buget când a realizat prima parte a filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, deși a fost extrem de vizionat pe Netflix, dar speră să dea lovitura cu a doua parte a filmului. De aceea se străduiește să găsească parteneri.

„Bat la uși închise de doi ani de zile. Spre ghinionul meu, am dat filmul în pandemie, n-a mers pe cinema cum trebuie, dar spre bucuria mea a fost cel mai vizionat film și este în continuare cel mai vizionat film de pe Netflix. Încerc să găsesc parteneri.

Am deja doi parteneri semnați, un partener e al meu de foarte mult timp, sunt și Ambasador acolo. Mai caut parteneri care vor să mă ajute în film pentru că am o idee nebună, care costă foarte mulți bani, și mai am un singur apartament de vânzare', a declarat Liviu Vârciu pentru EGO.ro.

De asemenea, acesta a mărturisit că nu și-ar dori să mai vândă un apartament pentru a face rost de bani. „Unul l-am vândut la primul film. Îl mai vând și pe ăsta la al doilea film, dar fac cel mai tare film pe care l-a avut România', a mai adăugat artistul pentru sursa citată.

Citește și: Ce a pățit Theo Rose când a fost abordată de un grup de necunoscuți, într-o benzinărie din Focșani: „A oprit o mașină cu băieți. Situații în care alte fete s-ar simți amenințate'

Citește și: „Nu există aparat drugtest. Există un singur etilotest obosit’. Marian Godină, motivul șocant pentru care Vlad Pascu nu a fost testat antidrog, înainte să producă accidentul mortal din 2 Mai

Despre ce este filmul „Zăpadă, Ceai și Dragoste” al lui Liviu Vârciu

Filmul românesc de pe Netflix Zăpadă, Ceai si Dragoste spune povestea a trei prieteni care, printr-o conjunctură mai puțin fericită, ajung la închisoare. Acolo își plănuiesc evadarea și, cu ajutorul unui mafiot local, reușesc să evadeze, doar pentru a pregăti următorul jaf.

Filmul românesc, o producție Zolit Film, în regia lui Cătălin Bugean este o ecranizare după scenariul scris de Andreas Petrescu și îi are în distribuție pe Alecsandra Timofte Revnic, Alex Velea, Alina Pușcaș, Anca Dinicu, Andreas Petrescu, Angel Popescu, Carmen Tănase, Catalin Bugean, Cosmin Seleși, Cristian Iacob, Dan Negru, Dorian Popa, Dragos Dumitru, Florin Busuioc, Ioana Mihail Tiberiu, Iuliana Luciu, Levent Sali, Liviu Vârciu, Marin Barbu, Monica Anghel, Paula Chirilă, Pepe, Raluka, Sergiu Costache, Sorin Bontea.

În 2019, Liviu Vârciu mărturisea că cel mai mare vis al său era să facă un film. În 2021, visul i s-a împlinit, iar lungmetrajul a ajuns atât pe marile ecrane, cât și pe platforma de streaming Netflix.

„În primul rând nu pot decât să fiu încântat că mi-am văzut visul împlinit. Apoi, trebuie să le spun tuturor celor din distribuţie un imens multumesc, fiindcă oamenii aceia au muncit doar din pasiune faţă de profesia lor. Au muncit gratis, doar cu inima deschisă.

Nu am apucat să le plătesc nimic. De sărbători trebuie să le trimit câte un imens cadou pentru tot ce au făcut pentru succesul acestui film', a declarat Liviu Vârciu pentru playtech.ro.

Despre partea a doua a peliculei „Zăpadă, ceai și dragoste', Liviu Vârciu declara atunci că va exista „cu certitudine'.

„De data asta îmi pun speranţa că voi reuşi să am succes şi din perspectiva reţetei financiare. Echipa rămâne aceeaşi, poate chiar mai aduc un nume sau două în plus. Iar în martie, la anul, pornim la filmări. Va avea și partea a doua, cu certitudine', a spus Vârciu pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton