Ce se întâmplă cu Ioana Filimon de când s-a retras din spațiul public. Detalii despre viața ei amoroasă: „Sunt în tatonări”

 Dumba Gabriela
.

Ce se întâmplă cu Ioana Filimon de când s-a retras din spațiul public. Ioana Filimon, fosta concurentă de la „Ferma' și „Bravo, ai stil!', s-a retras de ceva timp de pe micile ecrane și s-a mutat din București, iar acum dezvăluie ce se întâmplă în viața ei și ce planuri are. Nici cu dragostea nu stă excelent în prezent, memorabilă fiind experiența traumatizantă pe care a avut-o acum câțiva ani cu un milionar turc care o bătea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce se întâmplă cu Ioana Filimon de când s-a retras din spațiul public. Ioana Filimon, fosta Miss România 2016, a spus că a ajuns într-un punct al vieții sale în care își îndreaptă toată atenția către propria dezvoltare. A ajuns la concluzia că liniștea este cea mai importantă și vrea să rămână departe de agitația Bucureștiului și tentațiile care i-ar putea aduce din nou probleme.

334623989_183179504449007_291123308802104637_n334623989_183179504449007_291123308802104637_n

Ce se întâmplă cu Ioana Filimon de când s-a retras din spațiul public

Ioana Filimon este de ceva timp singură, dar există un admirator în viața ei care se străduiește să o cucerească. Deocamdată nu i-a intrat Ioanei în grații pentru că ea a ajuns să sufle și-n iaurt, conform expresiei, după experiența traumatizantă cu milionarul turc.

„Ideea e în felul următor. Deocamdată nu pot spune că există cineva în viața mea. Sunt și eu în tatonări, pentru că sunt singură cumva și încerc să îmi refac viața. Acum mulți încearcă, dar mai multe fapte decât vorbe. Într-un final, Doamne ajută să vină și marea iubire și liniștea de fapt, asta e cel mai important. Mai trebuie să lucrez un pic', a spus Ioana Filimon la Antena Stars.

Citește și: Câte operații estetice are Ioana Filimon de la Bravo, ai stil!:„Oamenii sunt convinși că buzele mele nu sunt naturale’/ EXCLUSIV

Citește și: Scandalul continuă! Ce declarații a făcut milionarul turc despre Ioana Filimon și Otilia Bilionera, fostele lui iubite

Citește și: Ce le-a spus Ioana Filimon polițiștilor din Turcia.Familia ei era convinsă că a fost sechestrată de iubit

Ioana Filimon reușește să păstreze un echilibru între viața profesională și personală, echilibru ce pare să-i priască. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!' se pregătește să plece într-o vacanță în Beirut.

„Am fost în vacanță, dar mai urmează să plec. Plec în Beirut, pentru că am câștigat un concurs de Miss acum câțiva ani, locul doi, și o să predau coroana mai departe anul acesta. Și așa îmbin utilul cu plăcutul și o să am și timp pentru mine acolo, mai ales că e o țară așa de frumoasă și chiar îmi place foarte mult și mereu m-am simțit ca acasă', a spus Ioana Filimon.

Cu ce se mai ocupă Ioana Filimon în prezent

Ioana Filimon a povestit, după eliminarea de la „Bravo, ai stil!” că are o agenție de marketing ce-i aduce sume frumoase în conturi. Cât despre București, ea a spus că nu vrea să se mai întoarcă. În plus, a anunțat că vrea să se retragă din lumina reflectoarelor și e hotărâtă să facă pași mari în viitor.

„Sunt în Timișoara și mă ocup de afacerea mea în continuare. Am o agenție de marketing și publicitate și am și panouri LED, în Timișora. Din activitatea asta câștig suficient cât să mă întrețin, mai ales că astea merg, toată lumea-și face publicitate. S-a ivit ocazia și am decis că e ceva ce mi-ar plăcea.

La București nu mai vreau să mă întorc! Vreau să mă retrag din lumina reflectoarelor. Dau viața de Capitală pe Timișoara, gata! Nu știu dacă e vorba neapărat de vârstă, dar acum e mai bine pentru mine să-mi văd de treburile mele. Mi-am făcut damblaua cu Bucureștiul, am stat acolo, am tot făcut chestii, acum trebuie să mă ocup și de mine și de viitorul meu’, a declarat Ioana Filimon pentru cancan.ro.

Ioana Filimon, bătută și înșelată în trecut de iubit

Viața amoroasă a Ioanei Filimon nu a fost mereu roz, precum mulți s-ar grăbi să spună. Invitată la o emisiune de televiziune, Ioana Filimon a dezvăluit că, din păcate, a simțit pe pielea ei ce înseamnă violența domestică.

Vedeta a povestit că a fost agresată de unul dintre partenerii ei, atât fizic, cât și verbal. Potrivit spuselor tinerei, bărbatul nu avusese niciun motiv pentru a recurge la astfel de gesturi.

„Nu accept ca un bărbat să agreseze o femeie, dar și eu am avut parte de asta. Eu nu am reacționat că nu am conștientizat că mi se întâmplă mie. El nu a avut niciodată un motiv întemeiat. O femeie nu merită să fie bătută sau agresată verbal, a declarat Ioana Filimon.

Mai mult, ea a dezvăluit că bărbatul ar fi și înșelat-o și chiar ar fi pus-o la aceeași masă cu amanta. „Pe lângă că mă înșela, m-a pus și cu acea femeie la masa. Eu nu știam, povestea ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton