Ce se întâmplă cu Irina Columbeanu. Fetița a plecat cu mama ei în America și a dispărut de pe rețelele de socializare

 Lupescu Anca
.

Irina Columbeanu, fetița Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, era o prezență extrem de activă pe rețelele sociale și făcuse o adevărată pasiune pentru vlogging. Fetița făcea videoclipuri alături de prietenele ei, dar și alături de părinți, atunci când avea ocazia. La cei aproape 14 ani, Irina devenise un adevărat influencer și chiar organiza giveaway-uri pentru fanii ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De o lungă perioadă de timp, ea pare că a dispărut total de pe rețelele sociale, iar fanii s-au întrebat ce se întâmplă și de ce a luat o pauză atât de lungă. Irina Columbeanu a plecat în America, acolo unde locuiește alături de mama ei, Monica Gabor, de soțul acesteia, Mr. Pink, și de fiul lui, Antony, fratele vitreg al Irinucăi.

Micuța pare că se simte foarte bine în noua familie și chiar dacă nu mai e atât de pasionată de lumea online-ului, adolescenta s-a adaptat la noua viață din Statele Unite ale Americii.

Irina Columbeanu locuiește în vila pe care mama ei și noul partener o au în Malibu. Obișnuită cu luxul, vila în care cei patru locuiesc este una la fel de luxoasă precum casa tatălui său, la Izvorani, care are de la piscină și spații de joacă, până sală de fitness, chiar și cinema.

Irinel Columbeanu nu și-a văzut fiica de doi ani

Irinel Columbeanu a vorbit recent despre fiica sa, de care spune că îi este extrem de dor și pe care de doi ani a văzut-o doar pe video. 'Fiica mea este foarte bine și va fi din ce în ce mai bine. În America este plecată de doi ani, ne vedem virtual', a declarat Irinel Columbeanu.

Citește și: Carmen Grebenișan și iubitul ei au fost testați pozitiv cu COVID-19: ‘Îmi doresc să nu se agraveze prea mult

Citește și: Simona Halep are COVID-19. Antrenorul ei, despre infectarea sportivei: „Am fost destul de surprins! Tot timpul a respectat măsurile

Citește și: Mirela Vaida a fost taxată dur, dar a făcut față cu brio valului de ură: „Mă ridic deasupra criticilor și spun că Vulpița şi Viorel au fost un fenomen/ EXCLUSIV

Citește și: Primele imagini din apartamentul cu două camere în care stă acum Irinel Columbeanu: „Această perioadă reprezintă un test/ FOTO

Citește și: Vila lui Irinel Columbeanu, de la Izvorani, a fost scoasă la vânzare pe o sumă fabuloasă. Cât costă dacă vrei să stai aici, cu chirie

Pe de altă parte, Irina este ținută din scurt de mama ei. 'Monica a înscris-o pe Irina la o școală publică. Sunt foarte discrete, ies rar din casă. Irina este departe de fata pe care o știau toți în România, extrem de populară, era o mică vedetă aici, acolo însă nimeni nu o știe', a spus în exclusivitate pentru wowbiz.ro un apropiat al acestora.

Înainte să plece din țară, Irina era elevă la Liceul Francez Anne de Noailles din București, unde taxa anuală e undeva în jur de 7.000 de euro.

Vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu a luat foc

Vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu s-a transformat acum într-o ruină, după ce a luat foc în weekend. Pompierii s-au chinuit 12 ore ca să stingă focul.

irina-columbeanu-si-monica-1024×626-1-1irina-columbeanu-si-monica-1024×626-1-1

Sâmbătă, 31 octombrie, în jurul orei 15, pompierii au fost alertați despre incendiu, iar duminică, 12 ore mai târziu, autoutilitarele erau tot în curtea vilei din Izvorani, încercând să stingă complet focul.

De pare că incendiul a pornit de la subsolul casei și a cuprins apoi parterul și etajul. Din fericire, la momentul izbucnirii focului, nimeni nu mai locuia în vila cu 15 dormitoare. ‘Sunt patru echipaje de stingere la fața locului, care au rămas și peste noapte’, au explicat pompierii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton