Ce se întâmplă diseară la Insula Iubirii. Se anunță cel mai dur bonfire de până acum, dar apar și concurenți noi!

 Dumba Gabriela
.

Primul bonfire, dar şi primele date-uri la care participanţii celui mai dur test de fidelitate au ieşit cu ispitele alese chiar de partenerii lor le-a demonstrat, o dată în plus, că Insula Iubirii naşte sentimente pe care nici nu şi-ar fi imaginat că le pot avea. Ca de fiecare dată, Insula Iubirii arată adevăruri complet neaşteptate şi scoate la iveală noi drumuri, la fel de neînchipuite, iar în seara asta se anunță cel mai dur bonfire de până acum.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

În seara aceasta, o nouă ceremonie a focului le va aduce imagini greu de suportat. Cel mai aşteptat şi, deopotrivă, cel mai dur bonfire va schimba totul la Insula Iubirii, iar noi personaje misterioase îşi vor face apariţia, aruncând totul în aer.

insula-iubirii-ep-3insula-iubirii-ep-3

Ce se întâmplă în seara asta la Insula Iubirii

Seara trecută, fanii emisinii Insula Iubirii au urmărit prima ceremonie a focului, însă ceea ce va urma în tabăra băieților întrece orice așteptare. Aceștia se vor dovedi mult mai sensibili decât fetele și Cornel chiar a afirmat, la finalul episodului de aseară, că el este consternat de ceea ce se întâmplă în casa fetelor.

Acesta a rămas șocat când a văzut imagini din casa fetelor, respectiv joaca acestora în piscină, cu ispitele, și chiar i-a întrebat pe producătorii emisiunii cum permit astfel de situații. Cornel a mai spus că el se simte jignit și umilit că este pus în fața acelor imagini, deși nu a fost difuzat nimic ieșit din comun și unele dintre fete doar pluteau pe colaci, în piscină, și erau împinși de ispite.

După ce fetele au trăit la intensitate maximă prima ceremonie a focului, au urmat emoţii de neînchipuit în rândul băieţilor din cuplu. Petrecerile din fiecare vilă au scos la iveală interacţiuni tot mai periculoase şi apropieri cu multe conotaţii, iar un prim gest şocant a fost deja făcut în vila băieţilor. Andrei a găsit o cale ingenioasă de a-i transmite trăirile sale Diandrei, crezând că astfel, gândurile lui nu se vor face auzite în cealaltă vilă, însă Insula a demonstrat din nou că nimic nu rămâne fără ecou şi nicio acţiune fără consecinţe.

Citește și: Cine este Marcel Andrei, ispita de la Insula iubirii 2024. A lucrat armată, ca și caporal, și acum este chelner în Tenerife

Citește și: Cine este Maria Covasa, concurentă la Insula Iubirii 2024. Are o relație de cinci ani și este lucrător comercial

Apar concurenți noi la Insula Iubirii!

În seara aceasta, cel mai aşteptat şi cel mai dur bonfire le va demonstra concurenţilor că ceea ce au văzut până acum este doar începutul. Marile revelaţii, dar şi cele mai dure şocuri abia acum urmează, într-o nouă ceremonie a focului care le va aduce participanţilor imagini greu de suportat.

Cine sunt concurenţii pentru care cel mai dur test de fidelitate va arunca totul în aer şi cine sunt noile personaje care îşi vor face apariţia pe Insulă, lăsând loc multor temeri şi interpretări, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii astăzi şi mâine, de la 20.30, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

Cornel de la Insula iubirii, propuneri indecente pentru o ispită când credea că nu e filmat

Iustina Loghin și Cornel Luchian formează unul dintre cele mai controversate cupluri din noul sezon al emisiunii Insula iubirii. Cornel este pe punctul de a ceda în fața ispitei Maria, fapt care a provocat tensiuni între el și Iustina.

Discuțiile dintre Cornel și Maria au devenit tot mai frecvente, iar apropierea lor a început să fie vizibilă. Într-o seară, când credeau că nu sunt observați, Cornel și-a făcut curaj și i-a bătut un apropo Mariei, alimentând suspiciunile și gelozia Iustinei. „Nu veni în cameră, că dacă vii, ieșim după trei zile! Când se termină emisiunea ieșim', a spus Cornel, la Insula iubirii.

În cadrul testimonialelor, Maria a mărturisit că a observat îndrăzneala lui Cornel și dorința de a se apropia de ea. Ispita a mai spus că iubitul Iustinei devine foarte apropiat de ea doar atunci când crede că nu sunt pornite camerele de filmat. „Am simțit că s-a deschis foarte mult în momentul ăla. S-a apropiat mai mult cu gesturi (…) Foarte îndrăzneț domnul Cornel când nu crede că este camera pe el', a povestit ispita Maria, la testimoniale.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton