Ce se întâmplă în această seară la primul bonfire de la Insula Iubirii 2023: "Îmi dau lacrimile"

 Dumitrache Laura
.

Insula Iubirii sezonul 7 a avut premiera pe 22 iunie 2023, iar telespectatorii au cunoscut cuplurile care vor își vor testa relația pe insula din Thailanda. În această seară, fanii emisiunii vor vedea noi imagini de la primul bonfire. Radu Vâlcan invită concurentele la prima ceremonie a focului din sezonul 7.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Insula Iubirii 2023 a început, iar primele episoade ale emisiunii au dezvăluit pentru public cine sunt cele cinci cupluri care au decis să-și testeze relația. De asemenea, telespectatorii au avut ocazia de a vedea cum arată vilele în care locuiesc concurentii timp de 21 de zile alături de ispite.

raduradu

În ediția de joi, 29 iunie, Radu Vâlcan le va invita pe concurente la prima ceremonie a focului. Acesta va fi primul moment al revelațiilor pentru cuplurile de la Insula Iubirii 2023, iar emoțiilor vor fi imense. Ana Maria Măriuță va fi cuprinsă de teamă și lacrimi, chiar înainte de a vedea primele imagini de la bonfire.

Citește și:Cine este Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii 2023. Este pasionat de tatuaje și lucrează ca hairstylist

Citește și:Cine este Marius Budin de la Insula Iubirii. Lucrează ca șofer în Austria și a cunoscut-o pe iubita lui la emisiunea Mireasa

Citește și:Cine este Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, sezonul 7. A avut o relație paralelă timp de 3 luni

Citește și:Cine este Claudia Florescu de la Insula Iubirii, sezonul 7. A locuit în Italia și este antrenoare de fitness

Ce se întâmplă în această seară la primul bonfire de la Insula Iubirii 2023

Insula Iubirii sezonul 7 a avut premiera pe 22 iunie, iar telespectatorii au avut ocazia de a cunoaște cele cinci cupluri din emisiune. În ediția a 3 a emisiunii, ce va fi difuzată pe 29 iunie 2023, pe Antena 1, Radu Vâlcan le invită pe concurente la prima ceremonie a focului.

Acesta va fi un moment emoționant pentru concurente, iar pe drum, fetele au vorbit despre temerile pe care le au în legătură cu această primă ceremonie a focului. „Îmi dau lacrimile', a zis Ana Maria Măriuță înainte de a vedea primele imagini de la bonfire. „Mă gândesc că o să pierd o parte din mine când o să-ș văd pe Răzvan făcând anumite chestii. Mă gândesc că n-o să mai am putere să cred în dragoste, că n-o să-mi mai doresc o familie care înseamnă și tată, și mamă', a mărturisit Emanuela Oprișan.„A fost foarte stresant', a zis Bianca Giurcă, la primul bonfire de la Insula Iubirii sezonul 7.„Bună seara, fetelor! Bine ați venit la prima voastră ceremonie a focului', a zis prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

Flacăra ispitei este noutatea sezonului 7 Insula Iubirii

După ce Radu Vâlcan i-a întrebat pe concurenti care sunt limitele peste care nu ar putea să treacă când vine vorba de infidelitate, prezentatorul tv le-a prezentat și noutatea sezonului 7. Pentru prima dată la Insula Iubirii este și flacăra ispitei. Concurentii au aflat că de fiecare dată când vor călca strâmb, pe insulă se va aprinde flacăra ispitei. Chiar și așa, nimeni nu va ști cine a încălcat limitele.

„Acum o să vă rog să vă uitați foarte atenți pe plajă pentru că se va întâmpla ceva deosebit. O noutate pe Insula Iubirii. Dragilor, ceasta este flacăra ispitei, flacăra care se va aprinde atunci când partenerul va întrece limita pe care am stabilit-o astăzi. De asta vă întrebam de limite. Nu veți ști cine a greșit, mai multe veți afla la ceremoniile focului, la bonfire. Acele momente care vă vor aduce zi după zi tot mai aproape de adevăr.”, le-a spus Radu Vâlcan concurentilor, în prima ediție a emisiunii.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Insula Iubirii 2023 a avut premiera pe 22 iunie 2023 și va difuzată joi și vineri, de la ora 20.30, pe Antena 1. Cinci noi cupluri au luat decizia de a-și testa relația pornind într-o călătorie unică. Cei 10 concurenti vor locui în două resorturi exclusiviste din Phuket, iar 10 ispite vor fi alături de ei. Cuplurile vor sta separat și vor petrece 24 de ore alături de ispite.

Acum este momentul să intrați adânc în atmosfera insulei, în ceea ce înseamnă insula, începeți să vă deschideți, să fiți sinceri și să vă obișnuiți cu distracția pentru că despre asta este vorba până la urmă. Vă invit la un party alături de ispite. Băieți, voi puteți să vă întoarceți pe insula voastră, dar țineți cont că nu este o separare pentru că mâine o să vă revedeți', a mai spus Radu Vâlcan.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton