Ce se întâmplă în căsnicia Dianei Dumitrescu cu Alin Boroi, după ce au spus că nu mai dorm împreună: „S-au schimbat lucrurile. Fiecare...”. Artista își mai dorește un copil

 Radulescu Ruxandra
.

Diana Dumitrescu, pregătită să mai facă un copil. Diana Dumitrescu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele de la noi din țară. Actrița a mărturisit, recent, cum menține pasiunea în cuplu, deși ea și soțul ei dorm în același pat cu fiul lor, Carol, în vârstă de 4 ani. Vedeta dezvăluie că încearcă să rămână din nou însărcinată. Iată mai multe detalii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Actrița Diana Dumitrescu a devenit cunoscută de publicul român, datorită rolurilor din Regina', Aniela' sau Iubire și onoare'.În prezent, vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor și este mama unui băiețel, însă a dezvăluit că îți mai dorește un copil. De asemenea, mărturisește că viața de cuplu cu soțul ei, Alin Boroi, s-a schimbat, mai ales că amândoi dorm în același pat cu micuțul lor. Totuși, Diana Dumitrescu și partenerul de viață găsesc timp pentru intimitatea în cuplu.

diana-dumitrescu-si-familia-1-e1670917502915diana-dumitrescu-si-familia-1-e1670917502915

Ce se întâmplă în căsnicia Dianei Dumitrescu cu Alin Boroi, după ce au spus că nu mai dorm împreună

Diana Dumitrescu dezvăluie că își mai dorește un copil, acesta fiind și motivul pentru care a amânat operația de micțorare a stomacului.

Citește și: Cum l-a afectat pe actorul George Ivașcu divorțul părinților, pe vremea când avea doar 6 ani: „Și-a pus amprenta, revolta mea a fost să…”. Secretul unei iubiri de durată, după împăcarea cu Alice Barb / EXCLUSIV

Citește și: Adina Mihalea, văduva lui Ioan Luchian Mihalea, și-a crescut singură fiul după ce soțul ei a fost ucis cu bestialitate. Ionuț încă nu împlinise 4 ani când și-a pierdut tatăl

Aș mai face unul, da. E o exclusivitate pentru tine. Încerc și sper și cred că Dumnezeu e mare și așa cum mi l-a dat pe Carol, dacă consideră că trebuie să mai fac un copil și mai pot să mai fac un copil și că fac treabă bună cu Carol, îmi va mai da un copil. Eu aș vrea tot băiat. Soțul meu vrea fată. Să ne dea Dumnezeu un copil și să fie sănătos, nu contează că e fată sau băiat. Copilul meu este deja unu la unu cu mine. Carol seamănă leit cu mine.„, a declarat Diana Dumitrescu pentru CanCan.ro.

Diana Dumitrescu: „Copilul refuză să mai doarmă la el în cameră”

În urmă cu ceva vreme, Diana Dumitrescu spunea că nu mai doarme în același pat cu soțul ei. Ei bine se pare că acum atât ea, cât și soțul ei dorm împreună cu micuțul lor, Carol, în vârstă de patru ani.

S-au schimbat lucrurile, dormim toți trei acum. Copilul refuză să mai doarmă la el în cameră, pentru că au fost niște seri în care l-a culcat Alin și a dormit cu Alin, eu m-am dus și m-am băgat în pat, lângă ei. Și de atunci a zis „e mai bine cu amândoi„, a mai adăugat Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu, despre relația cu soțul: „Ne uităm la un film, bem un pahar de vin”

Diana Dumitrescu divulgă secretul menținerii pasiunii în căsnicia cu Alin Boroi. Actrița menționează că ea și soțul ei au o locuință spațioasă, cu mai multe camere, în care petrec adesea momente intime împreună.

„Este ceva ce nu poate fi descris. Fiecare știe cum e la el acasă. Nu stăm într-o garsonieră. Copilul poate să doarmă în pat până noi ne uităm la un film, bem un pahar de vin, avem sufragerie, avem canapea, avem băi, avem încă un dormitor. Adică am primit și eu niște comentarii și niște mesaje. Eu am spus acest lucru nu în ideea că viața mea intimă cu soțul meu nu funcționează, ci că lucrurile sunt diferite, într-adevăr. Dar nu mi se pare necesar să explic și să desenez ce se întâmplă și cum se întâmplă.

Nu sunt singura femeie din România care doarme cu copilul de patru ani în pat. Sunt femei care dorm cu copilul până la șapte, opt ani, fiecare cum consideră. Asta nu înseamnă că nu mai avem intimitate cu soțul sau cu partenerul.„, a declarat Diana Dumitrescu, pentru aceeași sursă.

Diana Dumitrescu a amânat intervenția de micșorare a stomacului

Diana Dumitrescu spune că și-ar mai dori să slăbească câteva kilograme și s-a gândit chiar să recurgă la o intervenție în zona stomacului. Din păcate, actrița suferă de anumite probleme de sănătate ce nu-i permit, momentan, să se supună unei asemenea intervenții. De asemenea, vedeta vrea să aibă și al doilea copil, motiv pentru care a intârziat intervenția.

Am vrut să-mi fac în primăvară, ca să fiu și eu la 40 de ani trasă prin inel. Nu pot, că am hernie ombilicală și ar trebui să mă operez cu totul, să-mi repar hernia. Am și diastază la mușchi, să-mi cos și mușchii, ar fi fost ceva mai complicat. Am tot sperat că poate mai rămân gravidă și că n-are sens să îmi fac această operație, în cazul în care aș rămâne din nou însărcinată. Mă mai gândesc și acum, nu-mi place că am burtică, sunt foarte conștientă de trupul meu. Dar zic să mai stau să treacă Crăciunul ăsta, că oricum o să mă îngraș și mai vedem la anul.„, a mai precizat artista.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton