Ce se întâmplă în relația Iuliei Albu cu Mike, după certurile de la America Express: "Mai avem momente când ne uităm la emisiune și ne mai ciondănim"

 Dumba Gabriela
.

Ce se întâmplă în relația Iuliei Albu cu Mike, după certurile de la America Express. Iulia Albu a dezvăluit că ea și iubitul ei au mers la psiholog, la întoarcerea în țară, pentru a-i ajuta să-și păstreze relația, însă și pe canapeaua terapeutului s-au certat mai rău decât în America Express.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce se întâmplă în relația Iuliei Albu cu Mike, după certurile de la America Express. Iulia Albu și Mike s-au despărțit de câteva ori în timpul filmărilor pentru America Express, apoi și-au spus „Adio” acasă, după emisiune, însă au decis să mai dea o șansă relației lor de patru ani. Fosta soție a lui Mihai Albu a dezvăluit că au ajuns și la psiholog în încercarea de a-și salva relația, dar nu a mers la fel de bine cum se așteptau.

343343

Ce se întâmplă în relația Iuliei Albu cu Mike, după certurile de la America Express

Certurile frecvente din America Express i-au determinat pe Iulia Albu și Mike să facă terapie de cuplu, doar că la psiholog s-au certat mai rău decât în reality show-ul de la Antena 1.

Mike este aspru criticat de fanii America Express pentru felul în care s-a purtat cu iubita lui în timpul filmărilor. Nici Iulia nu a fost foarte fericită cu felul în care a fost tratată, astfel că, după revenirea în țară, a hotărât că cel mai bine este să se despartă. Totuși, după șase săptămâni și-au mai dat o șansă.

„Mai avem momente când ne uităm la emisiune și ne mai ciondănim, mai mult eu', a dezvăluit Iulia Albu pentru cancan.ro.

Iulia Albu și Mike au mers și la terapie de cuplu după America Express, dar s-au certat și acolo. „Ne-am certat de vreo două ori acolo și n-am mai mers', a dezvăluit Mike, iar Iulia a continuat.

„Ne-am certat mai rău la psiholog decât în America Express. Glumim, mai rău nu cred că se poate. Dar e un lucru bun care s-a întâmplat, jumătate din cuplurile din România și-au dat seama că ei de fapt nu au nicio problemă în relațiile lor. Iar cealaltă jumătate s-a gândit ‘uite, mai sunt și alții ca noi', a completat Iulia Albu.

Citește și: Cum îl ajută Gina Pistol pe Smiley de când artistul a rămas fără permis de conducere: ‘Soția nu acceptă plăți cash sau cu cardul. Mă trece pe caiet până când…’

Citește și: Diana Dumitrescu, jignită în perioada când filma pentru „Regina': „Am plâns. A fost un șoc real! Oamenii cu care am stat la masă și mâncam m-au numit…'

Mike și-a cerut scuze pentru comportamentul lui față de Iulia Albu, de la America Express

Mihai Alexandru Iacob alias Mike, și-a cerut scuze public pentru comportamentul pe care l-a avut față de Iulia Albu la America Express.

„Dragii mei, în primul rând vreau să îmi cer scuze pentru comportamentul pe care l-am avut în timpul filmărilor America Express. Nu voi da explicații pentru că nici mie nu îmi este clar ce s-a întâmplat cu mine și cum am ajuns să rănesc exact persoana pe care o iubesc cel mai mult.

Ceea ce s-a întâmplat a fost greșeala vieții mele, greșeală pe care am conștientizat-o la adevărata gravitate abia după întoarcerea în țară. Aveți dreptate, nu merit empatia voastră pentru ce s-a întâmplat.

Tot ce pot face este să fiu recunoscător pentru șansa care mi-a fost dată, pentru că, realist vorbind, nu cred că o merit. Aveți grijă de voi și de cei dragi și nu faceți ce am făcut eu', a scris Mike pe Instagram.

Mike recunoaște că a greșit mult față de Iulia Albu și înțelege de ce lumea îl trage acum la răspundere. „Cred că am supărat pe toată lumea, nu doar pe Iulia. E o competiție, totuși. Este presiune, ai mult de alergat, ai mult de cărat, nu este ușor. La un moment dat nici nu am simțit că mai doresc să fiu în locul respectiv, cred că am avut un moment sau două.

(…) Din nefericire, problema cea mai mare din toată joaca asta este că în momentul acela nu am fost pe fază să iau lucrurile într-un fel mai calm și light. Le-am văzut direct, cu roșu în fața ochilor', a spus Mike.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton